Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

canım hayırdırr:44: neden kocan ole bı laf dedı ayrıldınızmı:18::18::18:

canım 1-2aydır cebimdeki son kuruşuda buna vermeme kararı almıştım,buyüzden tartışmalarımızda başladı tabi..
ona kalsa o benden hiç para almıyor ama işte ben fedakarlık yapmaktan bıkınca "görüyosun anlaşamıyoruz"oluyor..

neyse canım çok şükür artık gözümü açtım..Allahımda yardım etsin bana..ben o herife çok değer vermiştim..beyfendinin kıçını uzaya kadar kaldırdım.....hayatta tekmeyi atamayacağımı zannediyor..bakalım..

sessiz atın tekmesini görür yakında..

selam belinay
sevinç
ve dolunay nasılsınız
dolunaycım inşallah doğru hayırlı karardır senin için

selam canım ben çok heyecanlıyım bugün memleketime gidecem
eşimle beraber genetik testler yaptıracağız
oğlumun üstüne bu 3. düşük neden olmuş araştıracaklar :18::18::18:
sen nasılsın canım

selam belinay
sevinç
ve dolunay nasılsınız

sağol nazom..geçbile kaldım...inşallah bi sorun çıkmadan bu cibiliyetsizden kurtulurum.

hergün anası arıyori,habire gaz pompalıyor..alsın anasınıda naaparsa yapsın benden uzak dursunlar..
sinirlerimi çok yıprattı zaten artık sessizce boşanmak istiyorum.

canım çok haklısın diyecek bir lafım yok
sen herşeyi yaşayansın ve en doğrusunu yine sen bilirsin
vereceğin kararları sakin olduğun zaman iyi düşünerek ver
Rabbim hakkında ne hayırlısıysa onu versin
sende öyle dua et.
Bak bebek bile olmamasının belkide bir sebebi var

selam belinay
sevinç
ve dolunay nasılsınız

slm nazo yaptınmı su boıregını

annem suan ayrımızın hakkında hayırlısı olsun hıc uzulme ıste kımseye fazla deger vermeyeven hepen totoları kalkıyoo ya
herseyde bı hayır vamıs kı bebk olmamıss :26::26:

güsel haberlerle gel annem dualrım senınle

canım sanki anlatırken kardeşimin kocasından bahsediyorsun oda aynı kardeşimin parasıyla ev dönüyor ama laf yerine geldimi
senin paranlamı dönüyor bu ev diyor, ama onunda az kaldı kıçına tekmeyi yemesi ,çünkü kardeşimde artık ona para vermemek için bana borcu varmış gibi aldığı parayı bana verdiğini söylüyor. inşallah hem senin hem de kardeşim için hayırlı olur ,kardeşim için hayırlı olacağı kesin zaten ayrı olması, çok pislik bir insan çünkü daha kardeşimin bilmediği ne pislikleri var

ver anasına
sen kurtulmuş olursun
anasıda alsın bağrına bassın

dünyada ne ıgrenc ınsanlar var yaaaaaaaaaa

hadi inşallah kötü bişey çıkmazda son olur yaşadığın düşükler

belinaycım yaptım su böreğini hatta tepsinin yarısı bitti bile

hepimiz,n hakkında hayırlısı Allahım tez zamanda kurtarsın
kimse için ömür çürütmeye değmiyor
hayatlarında görmedikleri değeri karılarından görenler
ne oldum delisi olup sapıtıyorlar
Rabbim kimsenin evladını sınamasın üzmesin
bu da bir imtihan demekki

anasıyla mutlu mesut yaşasınlar ozaman kendine kanını emeceği birini bulana kadar
ALLAH ta senin karşına öyle birini çıkartsınki iyiki ayrılmışımda bu insanı tanımışım dersin

hadi inşallah kötü bişey çıkmazda son olur yaşadığın düşükler

belinaycım yaptım su böreğini hatta tepsinin yarısı bitti bile

ohh ellerıne saglık nazoo

ya bende markette su boregı yufkası alcmda tek basıma yapabılırmıyım acaba:44::44::44: sıcak sudan soguk suya falan konuyomus

7 kullanıcıııııı ve 1 ziyaretçiiiiiiiiiii

işte o ziyaretçi bendimmmmmmmmmmmm gizliden takip ettim siziiiiiiii

dünyada ne ıgrenc ınsanlar var yaaaaaaaaaa

evet kardeşim 3 kuruşun hesabını yapar ne yapsamda artırsamda borçları bitirsem diye beyenfindinin saçma sapan yaptığı borçlar bunlarda beyefendide alsın içkisini bilmem nesini kadınlarla yesin içsin tabi kardeşimin haberi yok söylemek istiyorum ama ne bileyim çekiniyorum yinede ne yapacağımı bilmiyorum

bende dün kardeşime öyle dedim boşuna şans verdin değişmeyeceği belliydi dedim ne bileyim dedi sanki kendi başıma yapamayacakmışım gibi geldi dedi ama şimdi kendime güveniyorum yapabileceğimi dedi çünkü çocukta var ben ve eşim bıraksın yetmediği yerde yardımcı oluruz diyor

ohh ellerıne saglık nazoo

ya bende markette su boregı yufkası alcmda tek basıma yapabılırmıyım acaba:44::44::44: sıcak sudan soguk suya falan konuyomus

ben haşlayarak yapmadım yalancı su böreği diye gir googleden vidio var ona bakarak yaptım daha kolay ve aynısı oluyor

bilseydim sana yapardım

bıraksın ya sizde destek olun içki varmış karı kız varmış töbe töbee

soylemen en dogrusu resmen kardesın salak yerıne koyuyo kocası ama bı tarfdan desen yuvaları bozulacakk off allah yardımcısı olsunn:18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…