Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

yapar canım yaparda benim bırakasım gelmiyor
annem geldi bizimle bikaçgün kalacak dönecek ama haftaya eşimin eğitim semineri varmış bende mersine gidecem 1 hafta falan kalacam
günaydın kızlar herkese huzurlu bir hafta diliyorum

günaydın canımmmmmmm

selam kızlar:)birazdan yemeğe gidiyorum bi bakiyim sizlere dedimm:)

nikocummm yeşilimmmm nasıl gidyor hamilelik:)

h.sonu yeğenimleydim..offffff süppperdi..nasıl güzel günler sizi bekliyor anlatamam:)tamam biraz yorulacaksınız ama

ahhhh o yüzyüze bakışmaları yokmu sıpanın anasıyla...ahhhh tüm yorgunluk siliniyor bacımın yüzndenn:)

günaydınn canımm. nerelerdesin kızzz fazla gözükmüyosun. nasıl gidiyo hamilelelik
kı8s mersine gitmiştim h.sonu idare ediyor caım hamilelik Allaha şükür sen napıyosun tatlım bebişini görmüşsün bende cuma günü görecem inşallahhh senin nasıl gidiyor ?
günaydın kuzularım sizi özledim neler yapıyosunuz bakalım?
merhaba canım bizde seni özledikkkk bende eskisi gibi giremiyorum
herkese günaydın mutlu haftalarrrrrrrrr
sanada canımmmmm

afiyet olsun dolunaycımmm ye ye benimde ağzım 5 dk boş kalmıyor ama kilo vermişim
ben razıyım yorulmaya yeterki bebeğime kavuşayım bu sefer canım hepimize nasip etsin Allah böyle tatlı yorgunluklar sen napıyosun canım nasıl gidiyor çalışmalar?

evet canımm gördümm bebişimii biz artık 5 nisanda 2li test için gidicez doktora. ben düne kadar iyiydim ama bi koku dolandı burnuma canımmm sorma çok kötüüü miğdemi bulandırıo ve geçmek bilmiyoo. aslında kokan bişeyde yok ama bana öyle geliyooo kociş evi havalandırıp duruyo yok bişey diyo ama bana geliyo işte

yeşilim ilk zamanlar kilo kaybı normal ama 3ayadan sonra kilo almaya başlarsın canım

buayki çalışmalarımız bitti..daha doğrusu bu adamdan olan çalışmalarım burada sona erdi...
bundan sonra çocuk değil boşanma çalışmalarımız olacak..
umarım hamile kalmamışımdır..bunu söyleyeceğimi sanmazdım ama yapacak bişey yok..

kararımı verdim,hamileysem bile aldırıcam...ki o adam beni hamile bırakmış olamazo potansiyel onda nerdeeee

kızlar tünaydınnnn nasılsınızz

selam modumm iyiyiz sen nasılsın

iyiyiz sen nasılsın :)

merhaba cnm tşk ederim ...
hoşgeeldin aramıza tanışmadık sanırım biz daha

iyim bende cnmmm kararını wermişsin yine başa döndünüz sanırımmm
hayırlısı olsun cnmm su akar yolunu bulur bebeğimmmm eğer hamiş kalmışsanda kesinlikle aldırma kıyma ona

hee ona kıymıyımda kendime kıyıyımm..yok hayatım zaten %0.000001 ihtimal benim o adamdan hamiş kalma şansım...neyse ya boşver şimdi..başa falan dönmedik,ben hiçbir zaman bırakmazdım da onu,en son midemi bulandırdı..kolay kolay kurduğum yuvamı bozmazdım ama beyfendi bana genç ve güzel olduğumu
yeni birliktelikler yaşabileceğimi önerdi...Allaha havale ediyorum onu..

mikropp madem kendine layık göremedin ne diye koştun peşimdenn dimi yaani...

neysee modum yaa elimden bi kaza çıkmadan defolup gitse hayatımdan başka bişey istemiyorum

cnm şuraya bakya sinir oldum kocanaa salak adam dediği lafa bak boşwermekle çok iyi yapmışsın hayırlısı olsun yol wer gitsin allahından bulsun
sen nasılsın keyfin nasıl

cnm şuraya bakya sinir oldum kocanaa salak adam dediği lafa bak boşwermekle çok iyi yapmışsın hayırlısı olsun yol wer gitsin allahından bulsun
sen nasılsın keyfin nasıl

iyiyim canım,aslında iyi oldu böyle konuşması yoksa benim gözüm başka türlü açılmayacaktı..
babamın rahatsızlığında bile akrabalarına öncelik verdiğinde bukadar nefret etmemiştim kendisinden...bilmiyorum..bebekte bebek diye tutturmuşum sanırım ondan gözüm bişey görmüyordu..şimdi başlarım bebeğin şarap çanağından..hem bu adam benim çocuğumun babası olacak hemde o kayınvalidenin iğrenç türkçesi ve cahilikleriyle yavrum büyüyecek..hiç büyümesin valla..keşke çok daha erken ayabilseydim ama olsun zararın neresinden dönersem kardır..

aynen cnm zararın neresinden dönsen kardır....allah wermiyorsa bi bildiği wardır elbet
rabbim ne eylerse güzel eyler cnmm

canım hayırdırr:44: neden kocan ole bı laf dedı ayrıldınızmı:18::18::18:

selam belinay
sevinç
ve dolunay nasılsınız
dolunaycım inşallah doğru hayırlı karardır senin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…