Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Yok canım üzülmüyorum ki hayırlısı Rabbim bilir ancak biz bilemeyiz
Ayy gelmesin aman gelmesinnnn bu ayyy hamilesindir inşallah
Ohh ne güzel yapmışsın bak kendinnee eşin kaçta gelecekki

üzülme kuzum yaa önümüzdeki aya inşallah bakaysın bu ay beraber hamiş kalırız bende kullanıma açıldım çok şükür
Ahhh inşallah canımmm yaa ne güzel olur
Kullanıma açıldın mıHoşuma gitti tuttum bu lafı

üzülme canım sen en azından becerip hamiş kala biliyosun ben onuda beceremiyorum

Bacım bizim elimizde olan bir şey değilki öyle deme bak üzülrüm haa
Rabbim isterse olur Ancak O dilerse olur
Haşa biz kimiz ki aciz kuluz sadece

kız meltem kiim? gündüz belinayla merviş kimden bahsettiniz ayol bi yandanda geçmişi okumaya çalışıyomda

Bacım bizim elimizde olan bir şey değilki öyle deme bak üzülrüm haa
Rabbim isterse olur Ancak O dilerse olur
Haşa biz kimiz ki aciz kuluz sadece

rabbım umlemıze nasıp etsın annemm tabıkı rabbımın elımde ol derse olur ama etrafımdakı ınsanlar sankı ben yapıyomusum gıbı suclar gıbı bakıyolarya

kız meltem kiim? gündüz belinayla merviş kimden bahsettiniz ayol bi yandanda geçmişi okumaya çalışıyomda

unutma bnıde dızı

eşiim geldi bilem saat 1de geliyor tatlım.

bu ay hamiş olmamda mümkün diil çünküm geliyo kırmızılar kuzum maalesef hakkımıda hayırlısı elbet bir zamanı var

yazıyodum ya kızım yazmıyorum mu didim ben

yazışıyos ama kalabalık olmadığı için arada bayağı boşluk oluyor tatlım saçını başını yolcam haaaa

hala kalabalık olmadıgı ıcın bosluk dıyo ya kızım ben ınsan degılmıyım yazdıgına cvp vermyommu git surdan gıtt kusrummm

evet kullanıma açıldım 2 gün önce açılışı yaptıydık ama gene accık halvetten sonra geldiydi kan şimdi kesin olarak bitti neysekii
şu evim sahane ye katılsam gelırlermı acaba:44::44::44::44: bebek odasını bedavaya getrırdım gecn bırı 13 mılyara:44: yakın harcadı
valla kendi evim olsa bende bebiş odası için katılıcaktım çok güzel program yaa bende ona bakıyodum şimdi
Ay ya yaz gelsin artık kışın çok zor oluyor gerçekten
ben saçlarımı kestiriyorum sonbaharda saç uzunken daha zor oluyo kurumuyo bide
Haydii bademciklerr

saçımla uğraşmaya üşeniyom yaa yoksam sudan çıkmayı sevmeyen biriyim su kuşuyumdurda birascık

hala kalabalık olmadıgı ıcın bosluk dıyo ya kızım ben ınsan degılmıyım yazdıgına cvp vermyommu git surdan gıtt kusrummm

kuzummm iki kişi sohbet ederken biri yazıyo biri duruyo dimiiii annemmm illaki boşluk olmuyomu aradaa bekliyoruz yaniii

ama kalabalık olunca bi ona cevap bi buna cevap ver derken hiç fırsat olmuyor durmayaa

anlatabildimmi belinayımmm

kiraılat katılmıyomu bende bebk odamızı düsünyrmm beyazz ama kocıs ızın vermezkıı:18::18: zaten banada gelmezler nerde o sans

:84::84::84::84::84::84:

rabbım umlemıze nasıp etsın annemm tabıkı rabbımın elımde ol derse olur ama etrafımdakı ınsanlar sankı ben yapıyomusum gıbı suclar gıbı bakıyolarya

unutma bnıde dızı

beynim durdu resmen yaa aslında bakıyom diziyede bu meltem kimin nesiydi dizide yaa karıştırdım birascık uykum var ondan olsa gerek :18:

unutma bnıde dızı
Amin canım ayy aynen al benden de o kadar yahu
Helede kaynanam tembel diyo bana sanki benim elimde

eşiim geldi bilem saat 1de geliyor tatlım.

bu ay hamiş olmamda mümkün diil çünküm geliyo kırmızılar kuzum maalesef hakkımıda hayırlısı elbet bir zamanı var

Kaderimizde anne olmak varsa vakit saat gelince oluruz zaten tatlım
Eee gitsene kocanın yanına ne bekliyonn burdaaa

Son düzenleme:
Amin canım ayy aynen al benden de o kadar yahu
Helede kaynanam tembel diyo bana sanki benim elimde

Kaderimizde anne olmak varsa vakit saat gelince oluruz zaten tatlım
Eee gitsene kocanın yanına ne bekliyonn burdaaa
evet tatlım ama inşallah gelecekse tedavilere mahrum kalamdan geliversin kuzucuklarımız.

kocam oturuyo içerde tatlım film izliyor geç yatarız biz

:84::84::84::84::84::84:

kiraılat katılmıyomu bende bebk odamızı düsünyrmm beyazz ama kocıs ızın vermezkıı:18::18: zaten banada gelmezler nerde o sans

kız sence ev sahibi kendi evini kırdırıp döktürmeye duvarı rengarek boyatmaya falan müsade edermi bakalım ayrıca nasılsa taşıncaz ordan en fazla bi yerde 3-5 sene kalabiliyoz oyüzden elin evine uğraştığına değmez ama ben annemlerin oturduğu çankırıdaki ev için başvurmayo düşünüyom yeni yapılan evimize taşıncaklar orası daha güzel olcak yazın taşırız bakalım o evide oraya istiyom bende

nıye ızın vermesnler boyaya yaa kocıs ızın verse ben basvurrum yarın bı soleyımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…