Yok canım üzülmüyorum ki hayırlısı Rabbim bilir ancak biz bilemeyiza. selammmmmmmmmm sensiz tarif olurmu kuzum bengisu=tarif demek
yeni mi uyandın bengiyle nasıl ayarladınız itiraf et. öyle telepati melepati anlamam ben
benginin geleceği saatte uyanıyosun nasıl oluyosa
kitap okuyodum kimse yok diyesüslenmem bitti kaşlarımmıda aldım ohhhh
her zmanki halim annemm bide kocam gelcek birasdan kalem malem çektik gözümüzee heraldeeeee
ğzğlme kuzum benden sin benimkide sessiz ve derinden geleceğini hissettiriyor eşşekk kafa
Ahhh inşallah canımmm yaa ne güzel olurüzülme kuzum yaa önümüzdeki aya inşallah bakaysın bu ay beraber hamiş kalırız bende kullanıma açıldım çok şükür
üzülme canım sen en azından becerip hamiş kala biliyosun ben onuda beceremiyorum
aa yazdıklarına bak
aa daha ne dıyecen ssenı lısteden cıkarm dedınn ıtıraf ettgını topık kalabalık olmadıgı ıcın yazmadıgınıı hıhıhıhı
Bacım bizim elimizde olan bir şey değilki öyle deme bak üzülrüm haa
Rabbim isterse olur Ancak O dilerse olur
Haşa biz kimiz ki aciz kuluz sadece
kız meltem kiim? gündüz belinayla merviş kimden bahsettiniz ayol bi yandanda geçmişi okumaya çalışıyomda
Yok canım üzülmüyorum ki hayırlısı Rabbim bilir ancak biz bilemeyiz
Ayy gelmesin aman gelmesinnnn bu ayyy hamilesindir inşallah
Ohh ne güzel yapmışsın bak kendinnee eşin kaçta gelecekki
Ahhh inşallah canımmm yaa ne güzel olur
Kullanıma açıldın mıHoşuma gitti tuttum bu lafı
yazıyodum ya kızım yazmıyorum mu didim ben
yazışıyos ama kalabalık olmadığı için arada bayağı boşluk oluyor tatlım saçını başını yolcam haaaa
evet kullanıma açıldım 2 gün önce açılışı yaptıydık ama gene accık halvetten sonra geldiydi kan şimdi kesin olarak bitti neysekiiYok canım üzülmüyorum ki hayırlısı Rabbim bilir ancak biz bilemeyiz
Ayy gelmesin aman gelmesinnnn bu ayyy hamilesindir inşallah
Ohh ne güzel yapmışsın bak kendinnee eşin kaçta gelecekki
Ahhh inşallah canımmm yaa ne güzel olur
Kullanıma açıldın mıHoşuma gitti tuttum bu lafı
valla kendi evim olsa bende bebiş odası için katılıcaktım çok güzel program yaaşu evim sahane ye katılsam gelırlermı acaba:44::44::44::44: bebek odasını bedavaya getrırdımgecn bırı 13 mılyara:44: yakın harcadı
Ay ya yaz gelsin artık kışın çok zor oluyor gerçekten
ben saçlarımı kestiriyorum sonbaharda saç uzunken daha zor oluyo kurumuyo bide
Haydii bademciklerr
hala kalabalık olmadıgı ıcın bosluk dıyo ya kızım ben ınsan degılmıyım yazdıgına cvp vermyommugit surdan gıtt kusrummm
evet kullanıma açıldım 2 gün önce açılışı yaptıydık ama gene accık halvetten sonra geldiydi kan şimdi kesin olarak bitti neysekii
valla kendi evim olsa bende bebiş odası için katılıcaktım çok güzel program yaabende ona bakıyodum şimdi
saçımla uğraşmaya üşeniyom yaa yoksam sudan çıkmayı sevmeyen biriyim su kuşuyumdurda birascık
kuzummm iki kişi sohbet ederken biri yazıyo biri duruyo dimiiii annemmm illaki boşluk olmuyomu aradaa bekliyoruz yaniii
ama kalabalık olunca bi ona cevap bi buna cevap ver derken hiç fırsat olmuyor durmayaa
anlatabildimmi belinayımmm
rabbım umlemıze nasıp etsın annemm tabıkı rabbımın elımde ol derse olur ama etrafımdakı ınsanlar sankı ben yapıyomusum gıbı suclar gıbı bakıyolarya
unutma bnıde dızı
Amin canım ayy aynen al benden de o kadar yahurabbım umlemıze nasıp etsın annemm tabıkı rabbımın elımde ol derse olur ama etrafımdakı ınsanlar sankı ben yapıyomusum gıbı suclar gıbı bakıyolarya
unutma bnıde dızı
eşiim geldi bilem saat 1de geliyor tatlım.
bu ay hamiş olmamda mümkün diil çünküm geliyo kırmızılar kuzum maalesef hakkımıda hayırlısı elbet bir zamanı var
beynim durdu resmen yaa aslında bakıyom diziyede bu meltem kimin nesiydi dizide yaa karıştırdım birascık uykum var ondan olsa gerek :18:
evet tatlım ama inşallah gelecekse tedavilere mahrum kalamdan geliversin kuzucuklarımız.Amin canım ayy aynen al benden de o kadar yahu
Helede kaynanam tembel diyo bana sanki benim elimde
Kaderimizde anne olmak varsa vakit saat gelince oluruz zaten tatlım
Eee gitsene kocanın yanına ne bekliyonn burdaaa
:84::84::84::84::84::84:
kiraılat katılmıyomu bende bebk odamızı düsünyrmm beyazzama kocıs ızın vermezkıı:18::18: zaten banada gelmezler nerde o sans
evet tatlım ama inşallah gelecekse tedavilere mahrum kalamdan geliversin kuzucuklarımız.
kocam oturuyo içerde tatlım film izliyor geç yatarız biz
evin hızmetcısı varya ılkayı delırtenn cadıı kzıl kafaa
kız sence ev sahibi kendi evini kırdırıp döktürmeye duvarı rengarek boyatmaya falan müsade edermi bakalım ayrıca nasılsa taşıncaz ordan en fazla bi yerde 3-5 sene kalabiliyoz oyüzden elin evine uğraştığına değmez ama ben annemlerin oturduğu çankırıdaki ev için başvurmayo düşünüyom yeni yapılan evimize taşıncaklar orası daha güzel olcak yazın taşırız bakalım o evide oraya istiyom bende
Aynennn benide çıldırttı hele bugün
Aliyed sinri oldum eşşek ne olacak erkek değil mi iştee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?