basak neden gec yazsysn halaa süslenmen bitmedimi
Aaaa hayırdır ne oluyorrr ne süslenmesi kızz
Verseydin ya ne olacaktı
Kız kocam işten geldi yemeğimizi yedik bi baktım uyumuş koltukta bizimki her zamanki gibi
Onu yatağa götürdüm 5 dakika uzanayım dedim 3 saat uyumuşum
a. selammmmmmmmmm sensiz tarif olurmu kuzum bengisu=tarif demekAçılıın ben geldiimselamın aleyküüüm nasılsınız bakem? ben yokken neler kaynattınız tarif felan oldumu yoksam bensiz
yeni mi uyandın bengiyle nasıl ayarladınız itiraf et. öyle telepati melepati anlamam benUyy bi uyumuşumkii yeni uyandımm uff
kitap okuyodum kimse yok diyebasak neden gec yazsysn halaa süslenmen bitmedimi
her zmanki halim annemm bide kocam gelcek birasdan kalem malem çektik gözümüzee heraldeeeeeAaaa hayırdır ne oluyorrr ne süslenmesi kızz
sacını düzlestryodu kasını alcktı
Uyy ben regl oldummm uff tutmadıı bu ay
a. selammmmmmmmmm sensiz tarif olurmu kuzum bengisu=tarif demek
yeni mi uyandın bengiyle nasıl ayarladınız itiraf et. öyle telepati melepati anlamam ben
benginin geleceği saatte uyanıyosun nasıl oluyosa
kitap okuyodum kimse yok diyesüslenmem bitti kaşlarımmıda aldım ohhhh
her zmanki halim annemm bide kocam gelcek birasdan kalem malem çektik gözümüzee heraldeeeee
ğzğlme kuzum benden sin benimkide sessiz ve derinden geleceğini hissettiriyor eşşekk kafa
kimse yok dıye kıtap mı okudun ben neyım kımse ddegılmıyım
küstüm işteee
evet küseceğinide tahmin etmştm ama söyleyiverdim gerçeği
hayır sen de kimsesin ama çatır çatır mesaj yazmam lazım ki canım sıkılmasın yokasm başka işle de meşgul oluyorum aynı anda. tatlım seninle ilgisi yokseni saymasam çıkardım topikten
Yok 3 gün gecikti bende umutlanmıştım ya insan ister istemez umutlanıyop iştebugunmu guunduu
a. selammmmmmmmmm sensiz tarif olurmu kuzum bengisu=tarif demek
yeni mi uyandın bengiyle nasıl ayarladınız itiraf et. öyle telepati melepati anlamam ben
benginin geleceği saatte uyanıyosun nasıl oluyosa
kitap okuyodum kimse yok diyesüslenmem bitti kaşlarımmıda aldım ohhhh
her zmanki halim annemm bide kocam gelcek birasdan kalem malem çektik gözümüzee heraldeeeee
ğzğlme kuzum benden sin benimkide sessiz ve derinden geleceğini hissettiriyor eşşekk kafa
Yok 3 gün gecikti bende umutlanmıştım ya insan ister istemez umutlanıyop işte
ne dedim de kızzzzzzzzz
Yok 3 gün gecikti bende umutlanmıştım ya insan ister istemez umutlanıyop işte
veymeeem benim oooyav bıcı olmakdan üşendim hemde taa sabahtan beyi traş ol didiydim bugün olmayacam diye tuttuyduydu bende veymedim hıh ahahah oda iyiymiş bende gece sabaha kaday uyumadıydım öğlene doğru kocişimle uyumuşuz akşama kaday bi 5-6 saat falan uyumuşuzdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?