Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Verseydin ya ne olacaktı

Kız kocam işten geldi yemeğimizi yedik bi baktım uyumuş koltukta bizimki her zamanki gibi
Onu yatağa götürdüm 5 dakika uzanayım dedim 3 saat uyumuşum

veymeeem benim ooo yav bıcı olmakdan üşendim hemde taa sabahtan beyi traş ol didiydim bugün olmayacam diye tuttuyduydu bende veymedim hıh ahahah oda iyiymiş bende gece sabaha kaday uyumadıydım öğlene doğru kocişimle uyumuşuz akşama kaday bi 5-6 saat falan uyumuşuzdur

Açılıın ben geldiim selamın aleyküüüm nasılsınız bakem? ben yokken neler kaynattınız tarif felan oldumu yoksam bensiz
a. selammmmmmmmmm sensiz tarif olurmu kuzum bengisu=tarif demek
Uyy bi uyumuşumkii yeni uyandımm uff
yeni mi uyandın bengiyle nasıl ayarladınız itiraf et. öyle telepati melepati anlamam ben

benginin geleceği saatte uyanıyosun nasıl oluyosa
basak neden gec yazsysn halaa süslenmen bitmedimi
kitap okuyodum kimse yok diye süslenmem bitti kaşlarımmıda aldım ohhhh
Aaaa hayırdır ne oluyorrr ne süslenmesi kızz
her zmanki halim annemm bide kocam gelcek birasdan kalem malem çektik gözümüzee heraldeeeee
sacını düzlestryodu kasını alcktı

Uyy ben regl oldummm uff tutmadıı bu ay

ğzğlme kuzum benden sin benimkide sessiz ve derinden geleceğini hissettiriyor eşşekk kafa

Uyy ben regl oldummm uff tutmadıı bu ay

kimse yok dıye kıtap mı okudun ben neyım kımse ddegılmıyım

küstüm işteee

kimse yok dıye kıtap mı okudun ben neyım kımse ddegılmıyım

küstüm işteee

evet küseceğinide tahmin etmştm ama söyleyiverdim gerçeği

hayır sen de kimsesin ama çatır çatır mesaj yazmam lazım ki canım sıkılmasın yokasm başka işle de meşgul oluyorum aynı anda. tatlım seninle ilgisi yok seni saymasam çıkardım topikten

aa yazdıklarına bak

olmasın tabi bensiz tarif vereni döveriiim veriliyosada tarif bana özel msj olarak atılsın lütfen kız valla denk geldik habersizdik birbirimizden bi telefonlarımız yok birbirimizdee onun dışında face msn vay hep

şu evim sahane ye katılsam gelırlermı acaba:44::44::44::44: bebek odasını bedavaya getrırdım gecn bırı 13 mılyara:44: yakın harcadı

Ay ya yaz gelsin artık kışın çok zor oluyor gerçekten
ben saçlarımı kestiriyorum sonbaharda saç uzunken daha zor oluyo kurumuyo bide
Haydii bademciklerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…