Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kısss karacal niye sesin çıkmıyo dilini,mi yuttun yoksam hu huuuuuuuuuuuuuuu cvp versene seni merak ediyom bak napıyon güzelim nassın ?şiiiiiiiiiiiiiişşşşşşşşşşştttttttttttttttttttgözlerimi açtım seni bekliyom

iyiyiz kuzum sen nassın?nasıl gidiyo?

ben iyi canım işte şu afganistanda şehit olanlara üzüldüm biri tanıdıktı gatada tanıdığım hemşirenin eşiydi. çok üzüldüm başımız sağolsun. dolunayım nasıl oldunn... karacal sen buralara gelirmiydin?

Huhuhuhuhu komşular napıyonuzzzz.hava çok güzelll yaaa içimm çosuyooo benimm. Piknik yapasımmm çayırda çimende dolaşasımmm varrr..

Huhuhuhuhu komşular napıyonuzzzz.hava çok güzelll yaaa içimm çosuyooo benimm. Piknik yapasımmm çayırda çimende dolaşasımmm varrr..

aynen benimde yaaa işyerinde oturuyom anca hava çok güzel dünde eşime dedim yaaa sıkıldımmm diyeeee hiç yürüyüş yapamıyorumm böyle hava güzel olunca bende farklı oluyorum içim kıpır kpır oluyo offfff

walla kıs dimi aynen benimde cnm piknik istiyo :119:şöyle hoplucan zıplıcan ip atlıcan top oynucan ayyyyyyyyyy ne güzel neyse hevesimi pazar gününe saklayayım

ewet cnm ya çok üzücü hepimizin başı sağolsun hepsini allah rahmet eylesin

offfff bağırasımmmm vaarrrrr yaaa benim canımmm çokkk sıkılıyoooo off bunaldımmmm

:120fffff bağırasımmmm vaarrrrr yaaa benim canımmm çokkk sıkılıyoooo off bunaldımmmm

ayyyy kızlar kalkmam lazım ama kalkamıyom yapıştım kaldım size:111:kalkıp patates ve köfteleri kızartmam gerekiyo çocuklar birazdan gelecekler hadi bana kalkkkkkkkkkk git yap deyin

ayyyy kızlar kalkmam lazım ama kalkamıyom yapıştım kaldım size:111:kalkıp patates ve köfteleri kızartmam gerekiyo çocuklar birazdan gelecekler hadi bana kalkkkkkkkkkk git yap deyin

güle güle kuzum kolay gelsin. bu arada batını söylede ekliyek

merak etme ordada netim olucak inşallah hep burdayım yanii ablacımm

kızlar size biey sormak istiyorum hani geçenlerde bi hatun topiğimizi ziyarete gelmişti ya papoştan haber getirmişti

kimdi o yaa onu bulabilir miyiz papoşu sorcam

kızlar size biey sormak istiyorum hani geçenlerde bi hatun topiğimizi ziyarete gelmişti ya papoştan haber getirmişti

kimdi o yaa onu bulabilir miyiz papoşu sorcam

evet yaa hatırlıyorumm ama adı neydi kii şimdi geçmişi didiklemek lazımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…