güzellikler ne yapıyosunuz bakalım?
iyiyiz kuzum sen nassın?nasıl gidiyo?
Huhuhuhuhu komşular napıyonuzzzz.hava çok güzelll yaaa içimm çosuyooo benimm. Piknik yapasımmm çayırda çimende dolaşasımmm varrr..
Huhuhuhuhu komşular napıyonuzzzz.hava çok güzelll yaaa içimm çosuyooo benimm. Piknik yapasımmm çayırda çimende dolaşasımmm varrr..
ben iyi canım işte şu afganistanda şehit olanlara üzüldüm biri tanıdıktı gatada tanıdığım hemşirenin eşiydi. çok üzüldüm başımız sağolsun. dolunayım nasıl oldunn... karacal sen buralara gelirmiydin?
offfff bağırasımmmm vaarrrrr yaaa benim canımmm çokkk sıkılıyoooo off bunaldımmmm
günaydınnn
kızz basakk daha yatıyonmu toton kocaman olck bakk
dolunay canım nasıl oldun
koca totolu basakda daha yatsınn
Ay bide bal reklamını taklit etmiş
Sloganı çok komik
Bal yolu Baldızdan Tatlı tek bal
ayyyy kızlar kalkmam lazım ama kalkamıyom yapıştım kaldım size:111:kalkıp patates ve köfteleri kızartmam gerekiyo çocuklar birazdan gelecekler hadi bana kalkkkkkkkkkk git yap deyin
günaydın kızlaaaaaaaaaaaar
işten ayrıldınmı niyeki canım :26::26::26::26::26: yinede hayırlısı olsun Allah hakkında hayırlısını nasip etsin tatlım ankraya gidince çabuk gel kendini özletme tamam mı bitanesi
kızlar size biey sormak istiyorum hani geçenlerde bi hatun topiğimizi ziyarete gelmişti ya papoştan haber getirmişti
kimdi o yaa onu bulabilir miyiz papoşu sorcam
evet yaa hatırlıyorumm ama adı neydi kii şimdi geçmişi didiklemek lazımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?