basak bısı sorcm bı avatr begendım onu nasıl yapabılrım:44::44:
geçmiş olsun başakcım çok zordur kulak ağrısı az çekmedim bende ama limonla çözümü buldum boğazım ağrıdığı gibi limon tüketiyorum
bende duymuştum ama tuzla limonu boğaz iltihabı için çok iyiymiş
sıkıldım nıden kımse yok nazoo basakk mervıss bengıı kızz gececıler nırdesınızz:26::26::26:
tekrar gecmıs olsun bebgımm
ben bılıyrmm
Merhaba hanımlaar ben geldim nasılsınız?Ben yokken neler kaçırdım hanımlar? Tarif falan veren oldumu pekii? :26:
[video=youtube;b3V6ZU1xKxc]http://www.youtube.com/watch?v=b3V6ZU1xKxc[/video]
sağol nazocum evet limon zaten iyi . bide devamlı gittiğimiz bi doktor var
eşimle bana hep tuzlu suyla gargara yapın derdi biz yapmazdık. bu kez doktora gitmeden yapmştım
doktor bademciklerin şişmemiş. bide şişselerdi yatak döşek yatardın dedi. çok şükür
nazo ya kimse ayın hatunu olmak için bişi yapmıyo haa bizden başka kesin belinay bengisu nazo ve ben 4ümüzden birimiz oluruz
kız yok tarif felan yaaaa tarif manyağıçok fazla verme tariflerini yavrumm yarın birgün pastane açtığında sır gibi saklaman gerekir. sırlarını öğretme bize
sağol hayatım ya inşallah geçer
bende sana soracaktım neden bi avatar koymuyorsun diye
Hahah iyi insan lafın üstüne gelirmiş beni çağırmışsınız tamda işte geeldiiim...
haa bunu izlemiştim zaten beyaz showa bi ara baktıydım bende acaba başkada yaptıda kaçırdımmı diye sandıydımevet güzeldi bu skeci ben beyazın eskiden yaptığı hüsmen ağayla psikopat skecini çok beğeniyodum güzel yapıyodu yaa
ben bildiğim bilgileri zaten paylaşıyorum ama ekstra bişey yapmıyorumutanarak itirafta ettim ben zaten kazanamam ama bu ay hamile kalırsam bu ayın değil 172. ayın sonunda hamile kalabilmiş biri olarak buraya adımı yazdıracam
ben bildiğim bilgileri zaten paylaşıyorum ama ekstra bişey yapmıyorumutanarak itirafta ettim ben zaten kazanamam ama bu ay hamile kalırsam bu ayın değil 172. ayın sonunda hamile kalabilmiş biri olarak buraya adımı yazdıracam
Hahah iyi insan lafın üstüne gelirmiş beni çağırmışsınız tamda işte geeldiiim...
kuzum hıc aklıma gelmedıı :44::44::44: bıtane yaptım ama hareketlı olmadıı:26::26::26::26:
bu saydıklarmdan naska kımse gece takılmıyokıgerccı gunduzde sıkılyrm ben
kuzum hıc aklıma gelmedıı :44::44::44: bıtane yaptım ama hareketlı olmadıı:26::26::26::26:
bu saydıklarmdan naska kımse gece takılmıyokıgerccı gunduzde sıkılyrm ben
ayyy süpperdi psikopoattttt bi de sen bilmezsin herşeyi önceden bilen çekirdek hastası adam vardı beyazın tiplerinden biriydiii
Selamunaleyküm hayırlı geceler
niye bilmeyim canım evet oda çok güzeldi yaa
sen hele bi kalda şekerim biz daha ne isteriiizistediğin kadar seçeriz biz seni ayın hatta yılın kadını olarak
neden sen kazanamıyosun anlamadım
merak etme sen hamile kalınca listeye adın farklı kazıncak1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?