bades ti dimi ksel cim oh buldumçok zor olmadı bulmak biras el uğraşı biras da hafıza yoklama tamamdır
ha ha haaaaaa çok kötüyümmmof ya harbbiden çok kötüyüm kaç gündür ilaç kullanmamak adına doktora gitmedim ama bugün yeniliyorum bu inadıma. ben bi doktora gidip geliyim kulaklarım patlıycak gibi dayanamıyorum
kselcim görüşürüz aşkım
gözün aydın canım evet yaa koku hep oluyor bana herşey kokuyor bazen eşim bile yaklaşsın istemiyorum üzülüyorum sonrada ama elimde olmuyor sürekli pencere açıp havalndırıyoruz içeriyi :)evet canımm gördümm bebişimii biz artık 5 nisanda 2li test için gidicez doktora. ben düne kadar iyiydim ama bi koku dolandı burnuma canımmm sorma çok kötüüü miğdemi bulandırıo ve geçmek bilmiyoo. aslında kokan bişeyde yok ama bana öyle geliyooo kociş evi havalandırıp duruyo yok bişey diyo ama bana geliyo işte
yeşilim ilk zamanlar kilo kaybı normal ama 3ayadan sonra kilo almaya başlarsın canım
buayki çalışmalarımız bitti..daha doğrusu bu adamdan olan çalışmalarım burada sona erdi...
bundan sonra çocuk değil boşanma çalışmalarımız olacak..
umarım hamile kalmamışımdır..bunu söyleyeceğimi sanmazdım ama yapacak bişey yok..
kararımı verdim,hamileysem bile aldırıcam...ki o adam beni hamile bırakmış olamazo potansiyel onda nerdeeee
ben geldımmm:101::101::101:
hoşgeldin canım nasılsın?
kıs başak nereye kaçtın geçmişe bakıyodum bende amma yazmışsınız dolunaycıma çok üzüldüm
ıyım canım sen nasılsn hamıslık nasıl gıdıyo
bades ti dimi ksel cim oh buldumçok zor olmadı bulmak biras el uğraşı biras da hafıza yoklama tamamdır
ha ha haaaaaa çok kötüyümmmof ya harbbiden çok kötüyüm kaç gündür ilaç kullanmamak adına doktora gitmedim ama bugün yeniliyorum bu inadıma. ben bi doktora gidip geliyim kulaklarım patlıycak gibi dayanamıyorum
kselcim görüşürüz aşkım
bende iyiyim canım annem burda bende keyif yapıyorum şimdilik :) hamilelikte idare ediyor işte canım çok şükür
kselcim görüşürüz aşkım
cnm yaa bize de bildir sonucu inşallah kötü bişey yokturkizlar ben sizi bi yakalayamiyorum yaaaa :26::26::26::26: bekliyorum birazdan drum arayacak, sabah sordum sonuclar gelmis ama drla konusmaniz gerek dedi yardimcisi.. arayacak insallah bugün insallah yoktur kötü bir sey.. sizler nasilsiniz bakalim???
sağol hayatımmm size geçmesinde benden:2::2::2:gecmıs olsun kuzumm
canım kulakların neden ağrıyoki geçmiş olsun
cnm yaa bize de bildir sonucu inşallah kötü bişey yoktur
sağol hayatımmm size geçmesinde benden:2::2::2:
çok sağol adaşım soğuk algınlığım orta kulak iltihabına çevirmiş. kulaklarım patlayacak gibi acıyo
tuzlu suyla gargara yaptığım için bademciklerim şişmemişşş
doktor iyiki yapmşsın didiii
kıslar bilmeyen varsa tavsiye ederimmmm
boğazınız acımaya başladığı anda tuzlu su ile gargara yapın mikrobunu kırıyooooo
cnm yaa bize de bildir sonucu inşallah kötü bişey yoktur
sağol hayatımmm size geçmesinde benden:2::2::2:
çok sağol adaşım soğuk algınlığım orta kulak iltihabına çevirmiş. kulaklarım patlayacak gibi acıyo
tuzlu suyla gargara yaptığım için bademciklerim şişmemişşş
doktor iyiki yapmşsın didiii
kıslar bilmeyen varsa tavsiye ederimmmm
boğazınız acımaya başladığı anda tuzlu su ile gargara yapın mikrobunu kırıyooooo
basak bısı sorcm bı avatr begendım onu nasıl yapabılrım:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?