Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bades ti dimi ksel cim oh buldum çok zor olmadı bulmak biras el uğraşı biras da hafıza yoklama tamamdır

ha ha haaaaaa çok kötüyümmm of ya harbbiden çok kötüyüm kaç gündür ilaç kullanmamak adına doktora gitmedim ama bugün yeniliyorum bu inadıma. ben bi doktora gidip geliyim kulaklarım patlıycak gibi dayanamıyorum

kselcim görüşürüz aşkım

bende geçmişi arayıp duruyodumm neyseki bulmuşsun canımmm :)) inat etmede kullan ilaç biran önce iyileş canımmmm. hadi görüşürüz tatlımmm

kizlar ben sizi bi yakalayamiyorum yaaaa :26::26::26::26: bekliyorum birazdan drum arayacak, sabah sordum sonuclar gelmis ama drla konusmaniz gerek dedi yardimcisi.. arayacak insallah bugün insallah yoktur kötü bir sey.. sizler nasilsiniz bakalim???

gözün aydın canım evet yaa koku hep oluyor bana herşey kokuyor bazen eşim bile yaklaşsın istemiyorum üzülüyorum sonrada ama elimde olmuyor sürekli pencere açıp havalndırıyoruz içeriyi :)

dolunaycım çok üzüldüm ama arkadaşların dediği gibi hakkınızda hayırlısı olsun zararın neresinden dönersen kardır benim annemler 30 yıldan sonra boşandı daha çok gençsin hiç uzatma bence değerini bilecek daha iyi bi eşin olacak inşallahhhh çocukta olmayışında varmış bi hayır

gecmıs olsun kuzumm

canım kulakların neden ağrıyoki geçmiş olsun

sıkıldım nıden kımse yok nazoo basakk mervıss bengıı kızz gececıler nırdesınızz:26::26::26:

cnm yaa bize de bildir sonucu inşallah kötü bişey yoktur
gecmıs olsun kuzumm
sağol hayatımmm size geçmesinde benden:2::2::2:
canım kulakların neden ağrıyoki geçmiş olsun

çok sağol adaşım soğuk algınlığım orta kulak iltihabına çevirmiş. kulaklarım patlayacak gibi acıyo

tuzlu suyla gargara yaptığım için bademciklerim şişmemişşş

doktor iyiki yapmşsın didiii

kıslar bilmeyen varsa tavsiye ederimmmm

boğazınız acımaya başladığı anda tuzlu su ile gargara yapın mikrobunu kırıyooooo

tekrar gecmıs olsun bebgımm

ben bılıyrmm

geçmiş olsun başakcım çok zordur kulak ağrısı az çekmedim bende ama limonla çözümü buldum boğazım ağrıdığı gibi limon tüketiyorum

bende duymuştum ama tuzla limonu boğaz iltihabı için çok iyiymiş

Merhaba hanımlaar ben geldim nasılsınız? Ben yokken neler kaçırdım hanımlar? Tarif falan veren oldumu pekii? :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…