Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

soğuk algınlığında hangi pikti çayı içilir kızlar bilen varmııı ıhlamur dışında ama

kuşburnu ve adaçayı başakada aklıma gelmiyor

dok hatası derken kuzumm :44::44::44: ı:44:ns en kısa zmanda hamıs kalırsınn

bende acım ama yemeyecem ama acımm:18::18::18::18::18: nazoo kendıme dur dıyemıyrmm

ben dur demeyecem bişeyler atıştıracam çünkü akşam yemeği yemedim gittiğim yerde çay yanındada bişeyler yedim ama çok aç değildim fazla yiyememiştim ve erkendi onun içinde acıktım meyva ve yanındada galeta yiyecem

teşekkür ederimm nazocumm kuşburnu içebilirim tadı güzel

ay sara abla mesaj yazmadanmu gitti yaaaaa

Aman yok canım ya çok zayıf olmakta iyi değil
Kaç kilosun ki
Bu arada avatarın hayırlı olsun 10 numara

Aman yok canım ya çok zayıf olmakta iyi değil
Kaç kilosun ki
Bu arada avatarın hayırlı olsun 10 numara

en son 58 dım annem sanırsam 60 olmsumdurr ya bı gobusum cıkıyo yoksam totom ne ıyı bacaklarımm gobusssss cıkmasa yaz gelıyo badı gıycem ben alıskın degıll kıloya yaaa ılk defa badıden fırtlayan bı gobek olckk

tsk edrm senn ıcın koydum desem

Son düzenleme:

Bademciklerin mi şişti canım geçmiş olsun

sağol kuzum bademcimlerim şişmemiş hayatım soğukalgınlığı var işte kulaklarımın falan canı yanıyo

gözlerima cıyo fazla pcye bakamıyorum o yüzden pek yazmıyorum okuyorum sadece idare edin hatunlarımmm:2::2::2::2::2:

aman fazla yaklaşmayın bana

Hİhihihih ilk olur işte canım o fırtlayan göbek uff sorma yaz geliyor ya kiloları kamufle edemeyecez
Alış artık alış.Kadın dediğin etli butlu olur accıkBende nineler gibi konuştum aynı
Boyun uzunsa bu kilo normal
Ayy gerçekten mi teşekkür ederim canım sağol

ne habersiniz karular
ya sohbete gelicem de
hamiş topiği diye gelmiyorum sohbetiniz bölünmesin diye
burda herşeyden konuşuyomusunuz
merviş bengi merhaba sizede

Wıyy yavrim tabi dün o kadar süslenirsen olacağı bu sonrada banyo yaptın üşüttün tabi
Sen uzak dur bakayımmm sadece bizi seyrett
Kız bari bi tıp merkezine gideydin ya canım geçmez o kulak şeysi iyi bilirim kaşınıp durur

uzun degıl cnm 1.60
neysem alıscazz artk su sıpa bı geleydı dogumdan snra spor ne yaprım sanırsamm

ne habersiniz karular
ya sohbete gelicem de
hamiş topiği diye gelmiyorum sohbetiniz bölünmesin diye
burda herşeyden konuşuyomusunuz
merviş bengi merhaba sizede
aa doğru biz doğurmuşları kıskanıyoss

aa nerden bildin kıss bugün tıpmerkezine gittimdi işte kulak iltihabına çevirtmişşş bi torba ilaçlaeım varr

pislik gibi oturuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…