merhaba arkadaslar
yasmini geçen ay bıraktım yani en son 25 şubatta adet oldum.Bu ay normalde olmam gerekirken 4 gün geçti ve hala adet olamadım.
Bugun beta hcg yaptırdım 3,50 çıktı ne olur biri bana cvp versin düşünmekten kafayı yicem hamile kalmış olabilirmiyim eşim ve ben çok istiyoruz
iyiyim bikaç gündür facede bi oyuna dadandım zaman nasıl geçiyor anlamıyorum
başakta ya kaynanası rahat bırakmamıştır yada hasta yatıyodur:26:
belinaysucum istiyorsan inşallah kalırsın canım.ben de düşünmekten artık bunaldım sabahlara kadar uyuyamıyorum.test sonucunu söyleyen bayan dedi ki 3,50 negatif 5,00 üzerinde olursa gebelik oluyor dedi ama adette olamıyorum nasıl bir iştir anlamadım
merhaba arkadaslar
yasmini geçen ay bıraktım yani en son 25 şubatta adet oldum.Bu ay normalde olmam gerekirken 4 gün geçti ve hala adet olamadım.
Bugun beta hcg yaptırdım 3,50 çıktı ne olur biri bana cvp versin düşünmekten kafayı yicem hamile kalmış olabilirmiyim eşim ve ben çok istiyoruz
hımm hangı oyun oo kaynanısı kaynar kazana atacaz bıgunninş duzelmıstr
merhaba kızlar yeşilim nazom serayım belinayım we dier kuzular napıyorsunuz
merhaba kızlar yeşilim nazom serayım belinayım we dier kuzular napıyorsunuz
belinaysucum inşallaaah kalırsın inşallah Allah hepimizin gönlüne göre verir.
muhabbet biraz kafamı dağıtmaya yardımcı oldu Allah razı olsun.
nazemir soramadım daha doğrusu sormak istemedim çünkü tıp merkezi oldugu için pek güvenemedim kendi hastahaneme gidicem eğer olmazsam
ama bayanın pek tecrübesi oldugunu sanmıyorum o yuzden sormak bile istemedim daha çok moralimi bozmasın diye.
Belincim bi de şey dicektim normalde adetim bir hafta geri atardı benim o yüzden geçti dedim canımcım
bikaçtane oyun oynuyorumda daha çok kelimatör diye bi oyun
merhaba canım öyle takılıyorum sen neler yapıyorsun atlatamadın mı yorgunluğunu daha fazla gelmiyorsun
bende bı ara kelımatr oynuym facedenn
tamam şekerim :) teşekkür ederim içimi rahatlattın baya moral oldun işte :)
inşallah hepimizin bebişleri olur mıncıklarız onlarıı ohh :) ben 25inden sonra tekrar yaptırıcam eğer adet olmazsam sen buralarda olursan paylasırım durumu
ben oynamazdım oyun falan kardeşim bitane oyun var sende oyna dedi sonrada arkadaşın oynadığı kelimatörüde görünce takıldım çünkü geçen sene deli gibi kelime avı diye netten oynuyodum bu oyunu hastalık gibi
tamam şekercimkendine çok iyi bak o zmana kadar seni tekrar görmek isterim ben de senin iyi hbrlerini bekliorum iyi gecelerr....
eşim geliyormuş ben çıkıyorum iyi geceler sizlere çok öpüyorum
bikaçtane oyun oynuyorumda daha çok kelimatör diye bi oyun
merhaba canım öyle takılıyorum sen neler yapıyorsun atlatamadın mı yorgunluğunu daha fazla gelmiyorsun
ıyıyız kuzum sen ne yapysnn
inş canım gelmezz bı ıhtımal yuksek gıbıı cunkuu erken olsanda 24 cok kuzumm bı bekle 25 falan gelmese bıda test yap hamıs olmadıgım ıcın pek bılgım yokk ama ıns bebgın senledır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?