cnm sersemlik war üstümde erkenden uykum geliyo artık sende erkenkaçtın bugün be gülümmm
saol cnm netten 80ler dizisini isliyrm çok sewdim ben bu diziyii
gğle güle gt ablacımm ohh annenle hazret gıderr
hosgeldnz kızzz ne yapysnn buarada evın cok guselmıs gul egule otrr
ben pılav yapıp gelyrmm
sağol bebeğim pilav dedinde canımı istettin bak bende yarın kendime havuçlu bezelyeli kırmızı çöarliston biberli vee dere otlu pilav yapiim bari dere otu aldıydım gugün pazardan e değerlendirmek lazımbayadır canım istiyosu kocişte pirinç pilavı ve bezelye yemiyo diye yapamadıydım yarın yapcam kendimee
Selam hatunlarım nasılsınııız?hayırlı akşamlar herkesee...
çok sağol canım benim yaaben baktimmmm...bengisucummm gule gule agiz tadiyla huzurlu mutlu saglikli bi sekilde oturun insallah...ici bebis dolu olsun insallahhhhh
ay hadi bakalım inşallah hayırlı haberlerini verirsin canım bizedearkadaslar beni hatırlayanlar bilir yarın test günüm dua edin bana olurmuu
kizlarr ben geldimdr aradi beni aksam, sonuclarimda bir sey cikmadi sükür.. yarin gidip yumurtlamaya yardmci bi ilac alcam gelcem iste onu yazcakmis.. bu hafta da yumurtlama haftam zaten.. bakalim belki de gerek kalmaz
sizler nasilsiniz bakalim?????? var mi güzel haberler???
aybukesiyla canim sen de insallahhh güzel haberler verirsin, hadi bakalim, sonucu aksam isten gelnce ögrenirim ben anca...
sen geldın hayret merve yok cagrda gelsın
gece gece nerden cann ıster pılavvbezelyeyı benım kocısde sevmyoo gule gule ot evındede annemm
yok canım yaa rahatsız etmeyelim şimdi onu kocişiyledir belkim bende pek kalmam zaten kociş ööyle koltukta iki büklüm üstü açık yatıyo yatağa götürüp yatırırım birazdanaz benimde uykum var telepatik gücüm iyi çalışmıyo anlamaz kız çağrımı
sağol canım benim yaa aamin yav kaçgündür yapcaadımda dere otu alıyım bu hafta öyle yapiim dediydimyarına yaparım artıkın dünde kuru patlıcan dolması yaptıydım çok güsel olmuştu iki günde yidik hepsini
ah kuzum benimi çağırdıydın sen çağırırsında ben gelmemmiii?kız bengıss basakk merveeee nerdesınız yaaa topık bos kaldıı
cnm sersemlik war üstümde erkenden uykum geliyo artık sende erkenkaçtın bugün be gülümmm
saol cnm netten 80ler dizisini isliyrm çok sewdim ben bu diziyii
ızlemdım ben hııcc:26::26: bzım de tv acık bakmymm pc den kafamı kaldrmyom
kız aksama kadar yatmadınmı ne uysu boyle ben bıle erkencıkden kalktımmmmmm afyt olsunn
çok sağol canım benim yaaaamiin nerde o günleeer
ay hadi bakalım inşallah hayırlı haberlerini verirsin canım bizede
ay hadi gözümüz aydın canım çok sevindim sonuçlarının iyi çıkmasına inşallah en kısa zamanda bebiş haberinide alırız
2 nısan bat cnmm nı anda olduu 10 dk falan gectı sımdıı bu ay ara ara hep oldu ıns bısı yoktr:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?