bende baktımda göremedim canım ay yarın benim doktor kontrolüm var yaa bakalım klomen ne kadar işe yaramış yarın 12.günüm olcak umarım yumoşlarım güzel gelişmiştir kocişide ikna ettim yarın onunda speymen testi yaptıycasay inşallah sonuçlarımız iyi çıkar yaa :18:
iyiaksamlar kızlarr http://www.kadinlarkulubu.com/member.php?u=162554 lınkı bu araksın ama yazmamıs sanırsma daha ters yapmadı ıns hamısdırr kızzz bengısu bızıde cagrsaydın yaa
ben de bugün hallettim canim gittim dra, kimse sormadi ama olsunben de klomen alcam.. seninkinin dozu ne olcak???? benimki 0.25 mg, 50 gün süreyle.. ama adetimi bekliyorum belki gerek kalmaz malum günler calismali gecti-geciyor, ama iste nasrettin hoca misali, ya tutarsa
insallah canim sonuclar iyi cikacak inaniyorum esin de gitsin tabi ici rahatlar sen de gelince hemen haber ver tatlim merakta koyma bizi..
sagol tatlim
iyiaksamlar kızlarr http://www.kadinlarkulubu.com/member.php?u=162554 lınkı bu araksın ama yazmamıs sanırsma daha ters yapmadı ıns hamısdırr kızzz bengısu bızıde cagrsaydın yaa
ne hamişi kuzum yaa daha yumurtlamadım bileeededim ya kız daha 12.günüm umarım yumoşlarım büyümüştür diyee ay inşallah bu ay cici yumurtlayabilirimde hamiş kalabilirim yaa
merhaba arkadaslar
yasmini geçen ay bıraktım yani en son 25 şubatta adet oldum.Bu ay normalde olmam gerekirken 4 gün geçti ve hala adet olamadım.
Bugun beta hcg yaptırdım 3,50 çıktı ne olur biri bana cvp versin düşünmekten kafayı yicem hamile kalmış olabilirmiyim eşim ve ben çok istiyoruz
ay kzum has gıtmıssınde haberım varmı hatrlayamadımm bu aralar 5 dk once yedıgımı hatrlamıyrumm:18::18: ıns kloma falan gerek kalmadan hamıle kalırsın kuzum yaa
selaaammmm kızlaaaaar nasılsınız??? yaa ben adet olucam olamadım bi türlü fazlasıyla gergin sinirli ve şişmiş durumdayım :) göbeğim 4 aylık gibi oldu büyük bi umutla adet olmayı bekliyorummmm.başaaakkkk yavruuumm sen ankaraya mı geldiiin hoşgeldiiinnnn
evet tatlım bende ankaralıyımmcanim sende mi ankaradasin????eski memleketim benim yaza ordayim insallaaahhhhhh
kuzum niye küsüyon yaa gelin beraner yiyelim bitmedi ya mamalaysana demedım aybuke srdnuz ya o test yapacaktı ona demıstım kızzz tabı ıns sende hamıs kalırsın ıns ve ben sana küsümmokadar sey hazrlamıssın bızı cagrmadın hıhı
bencede dumanım hamiş olma ihtimal, çok düşük ne yazıkki kalamamış bu ay hem bende doğum kontrol hapını bıraktıktan 1-2 ay sonra benimde önce 5 gün gecikmişti sonrada hepten sapıtmıştı 2-3 haftaya bi az az gelmişti ilaçtan sonra olabiliyo yaanislm cnm, normalde kaç günde bir adet olursun sen? yani 4 gün gecikme olduğundan eminmisin ne bileyim böyle düzensizlikler sürekli yaşanırmı? çünkü üzgünüm moralini bozmak istemem ama 4 gün geçmiş ve adet olmamışsın hamile olsaydın değer 3 ten fazla çıkmalıydıgeç döllenme olabilirmi dicem ama yumurtlama gününü bilmemiz lazım öyle bi ihtimal olabilirmi diye... neyse ne olursa olsun adetin gelene kadar umut hep var demektir.inş.geç döllenme olmuştur canım...
evet tatlım bende ankaralıyımmaman yazın napcan ankarayı deniz yok bişi yok gerçi ailen varsa onlar herşeye değeeerr gel tabeee gell
kaç gün gecikti kaç günde bi adet oluyonki canım yaa? ay inşallah hamişsindir canım yaa heyecanlandım bak test falan yapmıycanmı kız? belirti falan varmı peki?kuzum niye küsüyon yaa gelin beraner yiyelim bitmedi ya mamalaydaha biissüyü vaay
bencede dumanım hamiş olma ihtimal, çok düşük ne yazıkki kalamamış bu ay hem bende doğum kontrol hapını bıraktıktan 1-2 ay sonra benimde önce 5 gün gecikmişti sonrada hepten sapıtmıştı 2-3 haftaya bi az az gelmişti ilaçtan sonra olabiliyo yaani
QUOTE=duman85;23729247]selaaammmm kızlaaaaar nasılsınız??? yaa ben adet olucam olamadım bi türlü fazlasıyla gergin sinirli ve şişmiş durumdayım :) göbeğim 4 aylık gibi oldu büyük bi umutla adet olmayı bekliyorummmm.başaaakkkk yavruuumm sen ankaraya mı geldiiin hoşgeldiiinnnn
ayyy ne güzel olur dimi bende yazı hamiş geçirmek istiyorum çok güzel hamiş badileri var giyer gezerim diyorum :)) sen suan nerdesin cnm?ayyyyyyyynen öyle canim ailem icin tabiki ve ben seviyorum ankarayi ne de olsa dogup büyüdügümüz yer.. denize de gideriz muhtemelen hele bi yaz gelsin ayyy cok heyecanladim yaaainsallah bebekle gelirim tabi o ayri
insallah canim yaaa ben de öyle ümit ediyorum ama bekleyip görcez.. dr receteyi yazdi ama ben almadim henüz ve cok cok düsük dozda verdi zaten.. ay biz ne zaman hamis olcaz yaaa üfffffff ne zor seymi bu hamilelik denen sey
selaaammmm kızlaaaaar nasılsınız??? yaa ben adet olucam olamadım bi türlü fazlasıyla gergin sinirli ve şişmiş durumdayım :) göbeğim 4 aylık gibi oldu büyük bi umutla adet olmayı bekliyorummmm.başaaakkkk yavruuumm sen ankaraya mı geldiiin hoşgeldiiinnnn
aa aynı memleketli sayılırıs hanımlar bende çankırılıyım ama benimde bi ayağım ankaradaydı hep orda annanemler varda çok kalıp gezmişimdir kızılay alışveriş yerimdi zaten hep ay özledim ankarayı yaa mayısın başında gelcem inşallahevet tatlım bende ankaralıyımmaman yazın napcan ankarayı deniz yok bişi yok gerçi ailen varsa onlar herşeye değeeerr gel tabeee gell
insallah canim yaaa ben de öyle ümit ediyorum ama bekleyip görcez.. dr receteyi yazdi ama ben almadim henüz ve cok cok düsük dozda verdi zaten.. ay biz ne zaman hamis olcaz yaaa üfffffff ne zor seymi bu hamilelik denen sey
İyi akşamlarrrr
hepımız ankarımıyızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?