Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kaç gün gecikti kaç günde bi adet oluyonki canım yaa? ay inşallah hamişsindir canım yaa heyecanlandım bak test falan yapmıycanmı kız? belirti falan varmı peki?
hayırlısı cnm inş.önür aya hamiş kalır.

kız ben korunuyorum hamiş olma ihtimalim yook :) krounmayı bırakayım her ilişkiden sonra test yaparım zati az kaldı ni adet olayım inşallah sonra bırakıcam korunmayıı

ayyy ne güzel olur dimi bende yazı hamiş geçirmek istiyorum çok güzel hamiş badileri var giyer gezerim diyorum :)) sen suan nerdesin cnm?[/QUOTE]

ay ben çoktan biriktirdim hamiş badilerimi yaa bi 7 tane falan oldu şimdiden bende hamiş badisi hastasıyımdırda bebişim olcağını öğrendiğim dakkada bebişe alışverişe koşardım heraldee kız sen niye korunuyon annem yaa bebiş istemiyomuyduun?

ay ben çoktan biriktirdim hamiş badilerimi yaa bi 7 tane falan oldu şimdiden bende hamiş badisi hastasıyımdırda bebişim olcağını öğrendiğim dakkada bebişe alışverişe koşardım heraldee kız sen niye korunuyon annem yaa bebiş istemiyomuyduun?[/QUOTE]

Kız sen korunuyormusnnn???

saol canımm iyiyiz bizz :)) ama az önce hafif kahverengi bi akıntımm oldu wc'de. normal bişeymidir bu bilemedimm

Canım yarın mutlaka doktoruna görünn mutlaka ihmal etme
Hatta acile gitme imkanın varsa acile git bebeğe baktır
Hamilelikte gelen kan yada lekelenme ihmal edilmesi gerekn bir şey değil
Korkma ama önlemini al cnaım

ya öyle diyonda çok azdı ama geçen haftada bi defa olmuştuu.devamı gelmiyo yanii. çokta evham yapmak istemiyorumm ara ara böyle akıntıların olması normalmiş diye biliyorum. tekrar olursa zaten giderim doktora

hoş geldiniz canlarım nasılsınız bakem? mervişim ne kaynaatlım sohbete yeni başladık sayılır bak ben geldim ya sende damladın yinee kselim bebişkon nasııllar uslu duruyormu bulantı falan yapıyomu?

Ulee bu ne yaaa

ya öyle diyonda çok azdı ama geçen haftada bi defa olmuştuu.devamı gelmiyo yanii. çokta evham yapmak istemiyorumm ara ara böyle akıntıların olması normalmiş diye biliyorum. tekrar olursa zaten giderim doktora

Hıı tamam canım öncedende mi gelmişti ama sen yinede tedbirini al
Rabbim korusun meleğini inşallah ters bir şey olmaz

Bengisuuuuuuu selam verdik niye almıyosunn
kız yazıyodum zaten size anca oldu bebeeim
saol canımm iyiyiz bizz :)) ama az önce hafif kahverengi bi akıntımm oldu wc'de. normal bişeymidir bu bilemedimm
normal kuzum yaa arada öyle azcık lekelenme olabiliyo bu devam ederse yada çoğalırsa tehlikeli olabilir bebeğin yerine yerleşiyor yada seninki çoktan yerleşmiştir yerini genişletiyo falandır ilk 3 ay gelmesi normal canım ama aklım kalır diyosan yarın bi görün istersen doktora oda aynı şeyi diycektir
bu suskunlar ızlerken ben cok aglyrm yaa
dimi yaa çok üzülüyo insan izlerken ama ağlamıyom ben

kuzum bebek rahme yerleşmeye çalışırken öyle azcık lekelenmeler gelebiliyomuş eğer çoğalırsa sorun olur şimdilik bişey olduğunu sanmam korkutma kız kselii

hoş geldiniz canlarım nasılsınız bakem? mervişim ne kaynaatlım sohbete yeni başladık sayılır bak ben geldim ya sende damladın yinee kselim bebişkon nasııllar uslu duruyormu bulantı falan yapıyomu?

canımm bulantım oluyo ama ben çok rahatsız edecek kadar değil.o kadarda olsunnn dimi :))

Ya hayır korkutmak amaçlı yazmadım ya ne alaka ben sadece tedbir olsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…