Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ayyy ne güzel burda herkes ankaralı hamile kalıp göbüşlerimiz büyüynce buluşalım tüm ankaralılar yaaa göbüşlü göbüşlü gezeriz geçen anne gruplarının birince gördüm 5 tane hamiş ankaralı buluşmuş nasıl canım çektiiii... etlik kadın doğumu bilmiyorum cnm bişi diyemiycem...

banada normal gibi geldii zaten çok azdı çünküü. dediğin gibi artarsa ve kırmızıya dönerse akıntı tehlikeli olabiliyomuş canımmm.devam ederse doktora giderim zaten.

ankaralr topıgınde benıde cagrmıslardıda ben gtmedım ıns sızınlee bulursuz hamıs hamıss

canımm bulantım oluyo ama ben çok rahatsız edecek kadar değil.o kadarda olsunnn dimi :))
olsun canım benim tabi okadarda hamişliğin tuzu biberi oda hamişliğin rahat geçiyo desenee
Ya hayır korkutmak amaçlı yazmadım ya ne alaka ben sadece tedbir olsun diye
biliyom kuzum iyi niyetle dediğini merak etmee
Yok Kurtlar vadisini izliyor:120:

bööğ ben sevmiyom o diziyii :120: allahtan benimki izlemiyoo

Uyyy
Merak etmee birşeycikler olmaz Allah'ın izniyle canım
Biz buradayızKorkmana gerek yok

evelendıgımzden berı gecede genemde kaynanmda kalıyom artık karar aldım gıtmeyecem dıye rahat edemyrm orda buklum buklum otrmakdan evde pek kalmadım kaldıgımda hep burdaydm basak la gec saatlere kadar konusukda sımsı mah hep hırsız grmız ondan cok korkuyrmm:18::18::18::18:

kızz duman korunuyomuydın sen nedenkıı:18::18:

ay ben çoktan biriktirdim hamiş badilerimi yaa bi 7 tane falan oldu şimdiden bende hamiş badisi hastasıyımdırda bebişim olcağını öğrendiğim dakkada bebişe alışverişe koşardım heraldee kız sen niye korunuyon annem yaa bebiş istemiyomuyduun?[/QUOTE] belinaysu bengisu canlarım evet suan korunuyorum ben, çünkü en son ocakta düşük yaptım rahmim iyice bi toparlasın istedim işte nisan başında filan bırakıcam inşallahhh... bengisu kız ben 3 kere hamile kaldım ama hiç cesaret edip de bişey alamadım kendime bebeğime filan ilkinde ne olduğunu bile anlamadım ama sonrakilerde hep kaybedicem korkusu olduğu için almadım..şimdide bazen görüyorum güzel bebeiş eşyaları filan ama elim gitmiyo bişey olursa yeniden görürsem kötü olurum diye seni tebrik ederim en güzelini yapıyosun al valla...

saol canımm iyiyiz bizz :)) ama az önce hafif kahverengi bi akıntımm oldu wc'de. normal bişeymidir bu bilemedimm
canımm hamileyken pembe ve taze kırmızı kan görmediğin sürece korkmana gerek yok ama sen her ihtimale karşı dr unu ara haber ver progestan iğne filan yapar ne olur ne olmaz diye.aman ihmal etme canımm.

ay ne güzel yaa çok isterdim ama ben sürekli ankarada olamıyom yaa ne yazıkkii..
banada normal gibi geldii zaten çok azdı çünküü. dediğin gibi artarsa ve kırmızıya dönerse akıntı tehlikeli olabiliyomuş canımmm.devam ederse doktora giderim zaten.
benimkide nöbetçi bugün gene yaa neyse yarın gelcekte doktoya gitcees bisdee yarın 12.günüm bakalım yumoşlayım ne halde görüces :18:
benımkıde horluyoo ya bı hafta snra geceye gececk ben ne yapacaksamm:18::18::18:

üzülme canım alışırsın bak mervişimle bana alıştık artıkın kocişimiz olmadan uyumaya yemek yemeyee neyseki siz vaysınızda avunuyoz :26:

belinaysu bengisu canlarım evet suan korunuyorum ben, çünkü en son ocakta düşük yaptım rahmim iyice bi toparlasın istedim işte nisan başında filan bırakıcam inşallahhh... bengisu kız ben 3 kere hamile kaldım ama hiç cesaret edip de bişey alamadım kendime bebeğime filan ilkinde ne olduğunu bile anlamadım ama sonrakilerde hep kaybedicem korkusu olduğu için almadım..şimdide bazen görüyorum güzel bebeiş eşyaları filan ama elim gitmiyo bişey olursa yeniden görürsem kötü olurum diye seni tebrik ederim en güzelini yapıyosun al valla...

canımm hamileyken pembe ve taze kırmızı kan görmediğin sürece korkmana gerek yok ama sen her ihtimale karşı dr unu ara haber ver progestan iğne filan yapar ne olur ne olmaz diye.aman ihmal etme canımm.[/QUOTE]

inş nu sefer bebgıne kavusursun canım yaa bende kız cocugu etek yelek pancoo bebek ayıcık cıvcıv falan aldımmmm geende kaldrdım gozum takıldıkca üzülyrmm

ayıp ettinnn yeterki buluşalımm biz senin geleceğin tarihe ayarlarız kızılaya gidip bekleriz seni

Ay sorma ya insan wc ye gitmeye bile çekiniyo demi ben hiç rahat edemiyorum oradayken valla
Kendi evin gibisi yok valla ohh
Canım surelerini oku koridorun ışığını aö uyu kapınıda bi güzel kilitle
Korkma bu kadar bak hep insanın korktuğu şeyler başına gelirmiş Allah korusun...

kız aynı zmanlarda evlenmısız benım 2 yıldr gecede ama alısamadımm tek yatamıyrmm kaynanmlarda rahat edemyrmm offf

Bizde başakla buluşuruz Oda İstanbulda

belinaysu bengisu canlarım evet suan korunuyorum ben, çünkü en son ocakta düşük yaptım rahmim iyice bi toparlasın istedim işte nisan başında filan bırakıcam inşallahhh... bengisu kız ben 3 kere hamile kaldım ama hiç cesaret edip de bişey alamadım kendime bebeğime filan ilkinde ne olduğunu bile anlamadım ama sonrakilerde hep kaybedicem korkusu olduğu için almadım..şimdide bazen görüyorum güzel bebeiş eşyaları filan ama elim gitmiyo bişey olursa yeniden görürsem kötü olurum diye seni tebrik ederim en güzelini yapıyosun al valla...

canımm hamileyken pembe ve taze kırmızı kan görmediğin sürece korkmana gerek yok ama sen her ihtimale karşı dr unu ara haber ver progestan iğne filan yapar ne olur ne olmaz diye.aman ihmal etme canımm.[/QUOTE]

haklısın valla kuzum bende ilk 3 ay pek bişii almamaya çalışcam zaten :18: bende korkuyom oyüzden alışverişimi sonraya saklayacam ufak teşek eşyalarını alırım zaten sadecene tulum hastane çıkışı eşyaları falan filan yavaş yavaş başlarım e anca alınır naapalım ah hele bi kalabilsem keşke yaa önce bi

inş nu sefer bebgıne kavusursun canım yaa bende kız cocugu etek yelek pancoo bebek ayıcık cıvcıv falan aldımmmm geende kaldrdım gozum takıldıkca üzülyrmm[/QUOTE]

bugün mesajlarda bi tuhaflık var yaaa bozuk bozuk çıkıyoooo... canım valla bende tesr etki yapıyo böyle bebek hamile filan görünce çok üüzlüyorum acıyorum kendime o yüzden en güzeli uzak durmaya çalışıyorum ama sen gözünün önüne koyki isteğin artsın bebeiş için çaba göster iyice

haklısın valla kuzum bende ilk 3 ay pek bişii almamaya çalışcam zaten :18: bende korkuyom oyüzden alışverişimi sonraya saklayacam ufak teşek eşyalarını alırım zaten sadecene tulum hastane çıkışı eşyaları falan filan yavaş yavaş başlarım e anca alınır naapalım ah hele bi kalabilsem keşke yaa önce bi [/QUOTE] kalırsın canım yaa inşallah bizim bebişler nazlı sadece biraz geç geleceklerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…