selamm kızlar herkese mutlu,huzurlu,keyifli hafta sonu diliyorummmmmmmmmmmmmmmmmm hepinizi kocaman öpüyorum sizi seviyorum......................
slm cnmmm sanada mutlu huzurlu keyifli haftasonlarıı...nasılsın ?
ben çıkıyorum cnm serayım anneme gidicem şimdi kardeşim geldi grşrüz güzelim pzrtesi bay bayyyyyyyyyyyyyyyyyy öptüm senikendine iyi bak cnm
iyiyim kuzum sen nassın?sen napıyon yürüyüştemisin kıs?
bende onu sorucaktım canım sana hangi boyayı kullandığına kaliteside güzelmiş hangi markaydı tonlamayıda çok güzel yapmışsın ellerine sağlık canım yaa çok güzel olmuş kız aafferim sanaahiç cama ahşaba falan çalışman oldumu peki yoksa böyle kağıdamı çalıştın hep?
aleyküm selam hayatımm çok sağollllbaşakkkk bizim memleketemi geliyonn kızzzz hava iyi canımmm bugün birz bulutlu ama yine iyiii hayırlı yokculuklar belkide indin ankaradasın şuan kib annene slm söyle.
başak annesine gidiyor ne güzellllbende annemi yolculadım bugün mersine yine kaldım yalnızzzz
kızlar nasılsınızz
başakcmm hayırlı yolculuklarrr cnmmmmmm
sağol tatlımm geldim evetttttselaaammmm kızlaaaaar nasılsınız??? yaa ben adet olucam olamadım bi türlü fazlasıyla gergin sinirli ve şişmiş durumdayım :) göbeğim 4 aylık gibi oldu büyük bi umutla adet olmayı bekliyorummmm.başaaakkkk yavruuumm sen ankaraya mı geldiiin hoşgeldiiinnnn
Ama bana İSt demişti yoksa ben mi yanlış anladım:26:
başakcmmm nasılsın gülün annene kawuştun sonunda ne güzellll allah ayırmasın sizii
AMİN KUZUM SAĞOLLL. evet ohh beeesen naslsın bakalımm görüşmeyeleii
mood cum tatlım işinmi var yazmıyorsun kuzum. bende eşyalarımı düzeltiyim göçebe gibiyim şu an
geldim kuzummm işim wardı çıkıcam birasdan ama gelicem yine ..bende iyim ewi temizliyorum işte aynı ...
resim ekledim gördünmü 2 gün önce bakmadın sanırım yorumunu bekliyoum bebekk
Eki Görüntüle 373761 Eki Görüntüle 373760
ekledim cnm bunlar eskiz çalışmaları eskiden daha güzel yapıyordum ama 7 sene ilgilenmiyince çizimi bile unutuyo insan
yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlarrr
ben de gelip gidiyorum belinaysu canim ya sanirim ben kaciriyorum
ay dun gecede hıcc kımse yoktuuneysem cnm ben cıkymm yamek yapayım geec gelrımmm ıns gelenolurr
aaa kız sen mi yaptın bunuu off çok güzelll varmı başka marifetlerin. bende çok istiyorum böyle şeylerle uğraşmayı çok hoş yaacnm göremessen sayfa 2721 de bakarsın gülümmm
ayy kac gundru neden kımse yok
basakkohh net baglattınmı annenede kavustunn
rahat rahat totonu devır yat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?