Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ben çıkıyorum cnm serayım anneme gidicem şimdi kardeşim geldi grşrüz güzelim pzrtesi bay bayyyyyyyyyyyyyyyyyy öptüm senikendine iyi bak cnm

ben çıkıyorum cnm serayım anneme gidicem şimdi kardeşim geldi grşrüz güzelim pzrtesi bay bayyyyyyyyyyyyyyyyyy öptüm senikendine iyi bak cnm

tamam cnmmm güle güle gitt....öpüyorum bende...görüşürüzz..

canım one stroke çaalışmasını ilk kez yapıyorum açıkcası daha cama ahşaba yapmadım ama yapıcm we eklerim hemen ..şimdide seramik hamurundan gül yaptım onlarıda gösteririm son halini sizlerr...
boyasını sormuşsun cnm akrilik boya kullanıyorum ben ayyy daha canvas tablo yapıcamm elimde bi sürü iş war
hatta şuan 2 kutu siparişi aldım onunla uğraşıyorum bitince koyucam onuda
ayy en iyisi bi albüm oluşturmakk

beğenmenede sewindim cnm çünkü dışarıdan her göze ihtiyacım oluyo tşk ederim cnmm

SELAM AŞKIMIN BAHAR PÖTÜRCÜKLERİİİİİİ

SELAM SABAH ŞEKERLERİMMMM

SELAM GECE KUŞLARIMMMM

SELAM DERT ORTAKLARIMMMM

SELAM CAN YOLDAŞLARIMMMMM

OHH BEEE SICACIK SAMİMİ TOPİKİMİ ÖZLEMİŞİM YEMİN EDERİMMMM

SICAK ÇAYINIII HARIL HARIL YANAN KOMBİSİNİİİ DİSKO TOPU EDASIYLA SÜZÜLEN IŞIKLARINIIII PASPASIMIZIII PASPASIN ALTINDAKİ ANAHTARIIIII

Bİ KAÇ GÜNDÜR İNTERNET BAĞLATAMADIM SORUN ÇIKTI AMA HALLETTİM ŞÜKÜR

ARTIK BURDAYIMMMM:13:

VAR MI DOĞURAN MOĞURAN KIZLARRRRRR

başakkkk bizim memleketemi geliyonn kızzzz hava iyi canımmm bugün birz bulutlu ama yine iyiii hayırlı yokculuklar belkide indin ankaradasın şuan kib annene slm söyle.
aleyküm selam hayatımm çok sağollll
başak annesine gidiyor ne güzellll bende annemi yolculadım bugün mersine yine kaldım yalnızzzz
ÜZÜLME AMA SEN BENDEN ÇOK GİDİYON Allah kavuştursun cnm
kızlar nasılsınızz
başakcmm hayırlı yolculuklarrr cnmmmmmm

sağol tatlımm geldim evettttthavası çok güzelmişşşşş
Ama bana İSt demişti yoksa ben mi yanlış anladım:26:

mood cum tatlım işinmi var yazmıyorsun kuzum. bende eşyalarımı düzeltiyim göçebe gibiyim şu an

AMİN KUZUM SAĞOLLL. evet ohh beee sen naslsın bakalımm görüşmeyeleii

mood cum tatlım işinmi var yazmıyorsun kuzum. bende eşyalarımı düzeltiyim göçebe gibiyim şu an

geldim kuzummm işim wardı çıkıcam birasdan ama gelicem yine ..bende iyim ewi temizliyorum işte aynı ...
resim ekledim gördünmü 2 gün önce bakmadın sanırım yorumunu bekliyoum bebekk

geldim kuzummm işim wardı çıkıcam birasdan ama gelicem yine ..bende iyim ewi temizliyorum işte aynı ...
resim ekledim gördünmü 2 gün önce bakmadın sanırım yorumunu bekliyoum bebekk

nereye ekledin tatlım resimleri albüm göremedim

ayy kac gundru neden kımse yok

basakkohh net baglattınmı annenede kavustunn
rahat rahat totonu devır yat

ay dun gecede hıcc kımse yoktuu neysem cnm ben cıkymm yamek yapayım geec gelrımmm ıns gelenolurr

kolay gelsin sana tatlim, ben de gidip köfte yapip buzluga atayim hafta ici iyi oluyor isten gelince cok ugrasmiyorum yemekle.. hadi aksama görüsürüz insallah..

cnm göremessen sayfa 2721 de bakarsın gülümmm
aaa kız sen mi yaptın bunuu off çok güzelll varmı başka marifetlerin. bende çok istiyorum böyle şeylerle uğraşmayı çok hoş yaa
maaşallahh
ayy kac gundru neden kımse yok

basakkohh net baglattınmı annenede kavustunn
rahat rahat totonu devır yat

belinayım sence bi kaç gündür neden kimse yok

ben yoktum annem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…