bi defa oluyo ve sonrasında bişey yok çok az ama yinede tedirgin oldummm.
evet cnm görüşmek çok heyecanlı olurdu fakat ben görmek istemem sizihayallerimdeki gibi değilseniz hayal kırıklığı yaşarım sonra
canım ellerine sağlık bende cam felan sildim perdeleri yıkadım pazara felan gittim bayağı bir yorulmuşum yaw
kızsen adanaya dok gıdecektın nasılsonucların neden yazmadın acaba benmı görmedim:44::44::44::44::44::44:
Hoş geldin kuzum nasılsıın? koca topikte bi ikimiz varız canım 2 gündür çok sakin buralar yaa
gelıyomgıdıyomkımse yokkdun helehıc kımseyoktu erkenden yattımnasılsın kuzumm
aynen valla kimseler yoktu hattan düştüm açmadıydım bidaada güncelliyodum sadece gelen yazan olmuşmu diye baktım sen versın girdim hemenaynen valla kimseler yoktuu dün gecemi erken yattın kız? :26:
Ev sepsessiz eşim yine uyuyor sıkılıyorum ağlayasım geliyor
aynen valla kuzum hoşgeldinNe sıkıcı bir gece:97::97::105:
12 dogru geldım bı kıms eyoktu bende cıktım yattımm:26::26::26:
:26::26::26::26::26::26:
Aynen canım ama nerdeeeaynen canım ya benım tek eımın horultusu varkenepe yanımda uyuyoo keskemm evımızde bebgımız agalamsı gulmesı zırıltdısı olsaa
aah ahhh nerde o günleer bize daha var be yaa kimbilir ne zaman görüceez o günleriiaynen canım ya benım tek eımın horultusu varkenepe yanımda uyuyoo keskemm evımızde bebgımız agalamsı gulmesı zırıltdısı olsaa
Ev sepsessiz eşim yine uyuyor sıkılıyorum ağlayasım geliyor
canım akrilik boyayla tepsi yapmayı denedinmi hiç hemde çok kolay ve güzel oluyo bak kolay yapımını anlatayım sana önce ahşap boş bi tepsi alıyosun kırtasiyeden falan onu zımparalıyosun sonra fotoğrafçıdan ona uygun boyutlarda bi kağıda istediğin resmi çıkarttırıyorsun. tepsiyi yaparkende yan kısımlarını arkasını vs.yani resmin gelmeyeceği her yeri resme uygun bi tona boyuyorsun.sonra resmi tutkalla tepsiye yapıştırıyoruz. Yan kısımlara pon ponlamayla açıklık yada koyuluk katıyosun işte resmine daha uygun olsun diye resminin üstünde istediğin gibi değişiklikler yapabilirsin simli falan yapabilirsin isteğe göre neyse en sonda tepsiyi vernikliyosun heryerini çok güzel oluyo annem kursa gidiyodu o yaptıda tepsileri çok güzel oldu mayısda geldiğinde tepsilerim resmini çekip atarım size çok güzel oldular vallaa tablo gibi duruyo aynıı
aynen valla kuzum hoşgeldinniyeyse çok sıkıcı ben daha yeni kendime geliyom fazla temizlik yaptım bugün yoruldum bayaa bide üşütcem diye korkuyom 3 balkonumuda yıkadım bugün iyicene onlar uğraştırdı bayaa batmıştı ayaklarımdan üşütmüş olabilirim 2 saat suda kaldı :18:
benimde ıkı balkonum koca koca yıkanack bırazda hava gusellesısnde erteliyomm
hmm anladım canım evet benim baktığımdada pek kimse yoktu bi merve vardı onlada başka topikleri gezdik
Ben çorabımı bile çıkarmıyorum valla balkon yıkarkenaynen valla kuzum hoşgeldinniyeyse çok sıkıcı ben daha yeni kendime geliyom fazla temizlik yaptım bugün yoruldum bayaa bide üşütcem diye korkuyom 3 balkonumuda yıkadım bugün iyicene onlar uğraştırdı bayaa batmıştı ayaklarımdan üşütmüş olabilirim 2 saat suda kaldı :18:
hmm anladım canım evet benim baktığımdada pek kimse yoktu bi merve vardı onlada başka topikleri gezdik
cnm ben zaten ahşap kursuna giriyorum 4 aydırne tepsiler yaptım çoğunuda hediye ettim tepsiler kutular tablo neler neler
ayrıca şuan da 2 tane söz için büyük kutu süslüyorum özel sipariş hatta seramik gül yaptım kuruyolar şuanda ..onları koyucam üstüneyaptıklarımın hepsini albüm yapıcam burda eklicem en kısa zamanda cnmm...hatta 3 boyutlu resim kursuna da gidiyorum ama o kağıt şekillendirme die geçiyo perşembe sergimiz war eklerim fotolarını gülümmm
sen nasılsınn cnm
aah ahhh nerde o günleer bize daha var be yaa kimbilir ne zaman görüceez o günlerii
nooldu kuzum hormonlarmı tavanmı yaptı durduk yere ağlayasın geliyo hayırdıır? arada banada oluyo okocişim uyudukça bana batıyodu kalksın ilgilensin benlen diyee
modd annem bende kutu boyamak ıstyorum bı ara heveslendımde gerrı caydımm en son orta olukda bı ahsap kutu ve tepsı yapmıstım super olmustu tabı hocann yardımı ile sımdı hatrlamyrm acaba yapa bilirmıyımm:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?