bende merak ettim baktımda kız bidaa bişii yazmamış girememiş sanırım kk ya zaten barışmıştır kocasıylan noolcaktıki sankimkız evet gecmıse bakmıstım gordum o kacası ne yapmıskı gelmıs mı bende merak etttım:26:
cnm ben zaten ahşap kursuna giriyorum 4 aydırne tepsiler yaptım çoğunuda hediye ettim tepsiler kutular tablo neler neler
ayrıca şuan da 2 tane söz için büyük kutu süslüyorum özel sipariş hatta seramik gül yaptım kuruyolar şuanda ..onları koyucam üstüneyaptıklarımın hepsini albüm yapıcam burda eklicem en kısa zamanda cnmm...hatta 3 boyutlu resim kursuna da gidiyorum ama o kağıt şekillendirme die geçiyo perşembe sergimiz war eklerim fotolarını gülümmm
sen nasılsınn cnm
yaparsın tabi cnmm çok basit eğer sewiyorsan böle şeyleri yapmayı zewkle yapasın bana çok iyi geliyo resmen terapi gibi eskisi kadar bebek takıntım kalmadı mesela
nasılsın cnmm bu arada
merwecim sen nasılsın
başakta Ankara ya gitmiş annesine kavuşmuş
bende özledim kkız sorma yaa internetsizlik ne zor muşBaşağım geri aramıza hoşgeldin sonunda netini bağlatabilmene sevindim vallaa özlemişim kız senii
Ben çorabımı bile çıkarmıyorum valla balkon yıkarken
Bu arada en nefret ettiğim ev işi balkon yıkamak
İnş üşütmezsin bende üşüttüm galiba karnım bide kasıklarım ağrıyo
Ya yok eşimin uyumasından değilde ne bilem duygusalım bugün işte
Bide karnımla kasıklarım ağrıyor neden ağrıyor acaba
Üşütmüş olabilirmiyim sence?
Yoksa başka bir şey mi var
Korkuyorum açıkçası
of ya kıslar abim neti istiyor. haftaya askere gidecek haftaya kadar idare etcem. birlikte kullanıcaz
ondan sonra rahatım offfffff
ben güzele güzel demem güzel benim olmayınca
of ya kıslar abim neti istiyor. haftaya askere gidecek haftaya kadar idare etcem. birlikte kullanıcaz
yaparsın tabi cnmm çok basit eğer sewiyorsan böle şeyleri yapmayı zewkle yapasın bana çok iyi geliyo resmen terapi gibi eskisi kadar bebek takıntım kalmadı mesela
nasılsın cnmm bu arada
merwecim sen nasılsın
:18::18::18::18::18::18: neden nazo ya bızımd eolur ınss
bende özledim kkız sorma yaa internetsizlik ne zor muşaslında internetsizlik değilde topike girememek zor geldi
Hoşgeldin canım tatil nasıl?of ya kıslar abim neti istiyor. haftaya askere gidecek haftaya kadar idare etcem. birlikte kullanıcaz
kız ıslanmıyomu balkon yıkarkeen? :26: yok kız yazın gene zevkli oluyo yıkaması sıcakta suyla oynaması güzel oluyoo:119: kuzum hayırdır adet zamanın falanmı geldide duygusallığın üstünde kaçıncı günün kız bugüün? :26: benimde 13. günüm bakalım hadi hayırlısı yarın bebiş çalışmaları günü başlıyo bakalıım
Ay ben iyi değilim valla moralim bozuk uff ağlıyorum hatta şimdi
gel ikimiz ağlayalım ozamanbenimde canım sıkılıyo
hiih harikaymış canım markası modeli fiyatı ne bunuuun? bende zaten böyle bişii düşünüyodum hem kıza hem erkeğe olabilicek bişii istiyodum tamda bunun gibii
işte bizim olunca güzel diyecem
ben dün gece adet oldum 5 gün erken neden böyle erken oldum anlamadım :44:
Hoşgeldin canım tatil nasıl?
Ay ne bilem adetim bitecek ama ağrıyo belli aralıklarla
İnternete baktım yumurtalık kisti felan diyo
Uff moralim bozuldu yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?