Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Nasıl bi akıntıydı beyaz renktemiydi yoğun muydu?

canım yumrtlama zamnaarımda seffaf bı akıntı vardı bugun ku cok koyu beyazz nasıl anlatayım canım camasırım sıyahdı beyazz katı bsı akmıs seffa degıldı reglme 1 hafta var:44::44::26:

canım yumrtlama zamnaarımda seffaf bı akıntı vardı bugun ku cok koyu beyazz nasıl anlatayım canım camasırım sıyahdı beyazz katı bsı akmıs seffa degıldı reglme 1 hafta var:44::44::26:
Mantarın felan var mı canım?

nasıl yaani yaa yumurtalar çatlayıp kistmi yapabiliyomuuş ben çatlamayınca kist oluşuyo sanıyoduum valla bende süt buharı yaptıydım ama bi halta yaramadı demekki bidaada yapmam heraldee :26:
bu ay olmasa bizde verecez acaba nasıl oluyo dıye merak ettım ya:44::44::44: evet ıkı dok ayrı demıs ya cok tuaff:44::44:
aynen vallaa bende hiç anlamadıım
İnş 19 milim olanı doğrudur canım ya
Ama niye bu kadar fark var arakarındaki hadi 1,2 milim neysede
Hangisine güvenecez şimdi?

ay inşallah 19dur ama sanmıyom yaa 19 diyen göbişten baktıydı öteki alttan iyice baktı 12 didi en büyüğüü :26: bende şaştım vallaa

iyi geceler tatlı rüyalar sizlere

hiç yüz vermiyon da bana ondan

ne bileyim kendimi dışarda hisesttim onun içinde çıkayım dedim hem kardeşimle annemlerle faceden kamera açacaz şimdi

yook artııık nazo ablam sen fazla yazmadıydınkii ondanmı öyle hissettin acabaa? sen bizim ablamızsın başımızın üstünde yeriniz var efeniim yaa ne güzel sohbet ediyoduk nereye gidiyoon daha ısınma aşamasındaydıık asıl sohbet şimdi başlıyo amaa neysem geri gel ama tamammı hoşçakaal

anammmmmmmmmm ah anamm yoksunki artık başımı dizine yaslayamıyorum ki saçlarımı senin okşadıgın gibi kimse okşayamıyor ki hayatta tek karşılık beklemeden beni seven benimle aglayan benimle gülen bir tek sen vardın.. verdiğin sevginin karşılıgını beklemezdin senin warlığın bile bana yetiyordun annemm ...
offfffffffffffffff yine hayellerimdesin canım herşeyim sen gittin kanatlarım kırıldı anam uçamıyorum artık eskisi gibi ...sol yanım acıyo annemm bugün beni dünyaya getirdiğin gün....kimbilir ne sewinçler heyecanlar ne hayaller kurmuşsundur ...canım iyiki sen benim annem olmuşsun Allah beni sana nasip etmiş iyiki .....iyiki senin gibi nazik yufka yürekli hassas cesur yiğit sağlam karakterli melek dünyalar tatlısı tatlı dilli birinin kızı olmuşumm ..canımmm SENİ ÇOK SEWİYORUM WE SON NEFESİME KADAR SEWİCEĞİMMM .....

hiç yüz vermiyon da bana ondan

ne bileyim kendimi dışarda hisesttim onun içinde çıkayım dedim hem kardeşimle annemlerle faceden kamera açacaz şimdi

niye ole dusundun yaa

gel ablacım ben burdayım hamıslıge ole bı atladıkkı bugun kımsenn kafası yerınde degıl cıkmaa senn facen mı var bana da versene ekleyım senıı

Mantarın felan var mı canım?
bı ara vardı fıtıl falan kullandımm ay bılmym koku ne yapmıyo kaısntıda yok ne akıntısı

Bu süt buharı ne oluyor banada anlatın hele

sut buharına otrnlar hamıs kalıyoo bızım topıkdede pınar oyle kaldııı eskıden yaarlarmıss sut buharı maydonzz kız bengısı su sen daha yenı yaptın bele bı rgel gelsınn hemen umutsuz olma

ne bileyim hiç bana yazmayınca bana karşı bişeymi var dedim
hem zaten bugün iyi günümde değilim sorun bende sende hoşçakal sevgiyle kalgörüşmek dileğiyle

evet bengı yumurta catlamayınca kıst oluyo ben catlayıncamı yazdım pardonn:26::26:

Bu süt buharı ne oluyor banada anlatın hele

kuzum yarım demet maydanozu yıkayıp 1 litre sütle kaynatıyon sonra bunu bi kaba boşaltıp üstünde bi şekilde biraz soğuduktan sonra 20 dakka oturuyon ama bi buhar çıkıyo ondan anlatamaam zor oturduydum vallaa ben tencereyi klozeti iyice temizleyip onun içine oturttum öyle oturduydum üstüne şıpıy şıpıy teylediydi totom vallaa elimede kitap aldım onu okuduydum sonrasındada zaten halvet yapıyon bunu zaten 3 gğn yapıyon arkasındanda halvet yapıyon ama biz genelde 1er kere yaptıydık

yokluğun bir ölüm özledim seni çoook bildiğin gibi değil yüreğim yanıyor annemmmmmm......

kızlar lütfen benim için annenizi arayın we onu nekadar çok sewdiğinizi söleyin .....we allaha bolbol şükredin ..

allah kimseyi böle bi acıyla sınamasın .................

evet bengı yumurta catlamayınca kıst oluyo ben catlayıncamı yazdım pardonn:26::26:
beende didim ne diyo bu çatlasa bi dert çatlamasa bi dert ozaman didiydim bendeee
ne bileyim hiç bana yazmayınca bana karşı bişeymi var dedim
hem zaten bugün iyi günümde değilim sorun bende sende hoşçakal sevgiyle kalgörüşmek dileğiyle

yok ablam yaa olurmu öyle şey zor laf yetiştiriyomda bana cevap yazanlara anca yazabildiydim ondan kaynamıştır arada sende sessiz sessiz duruyon orda güzelce katılsana sohbetee belli ama formunda diilsin bugün neşen yok zorla konuşuyon gibisin nooldu bi sorunmu var yoksam? :26:

ben bu saate ararsamm kadın korkudan saba kadar uyuamz panık atak varr rabbım kımseye yasatmasın ben bıler oyle sandım ve yıkıldımmm suan bıle ıcım sızldıı allahım rabbım sen sabır verr

Naptın bacım sen bizi kahrettinn beni susturabilene aşk olsun şimdii

moodum nooldu yaa bi sorununmu var annene bişey falanmı oldu allah göstermesinde rahmetli falanmı yoksam sadece görüşemiyonuzmu uzaksınızdaa? :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…