Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Kız bengisu dün bi konu vardıya buda benim aşk hikayem diye herkes fake diyo o konuya okudun mu kız
Bende inanmıştım ha:26:ama belkide doğrudur ya sen okudun mu o konuyu
Kadın yazmışta yazmış

evet bugün okudum çok uzundu sende hemen cevap yazmışsın gördüm ben yazmadıydım neyseki yok bea sanmam niye fake olsunki? kadın derdini anlatmış işte ama sorgulamadan direk yargılaması hoş olmamış adamdakide ne inatmış yaa insan karısına 1 yıl küs kalırmıı

kızlar ya koltugum hemen leke tutuyo ortude dıkrtmek ıstemyom ne yapmam lazım acabep:44:

Kız nasıl bir insanmış demi himen sandım mübarek valla
Bide aynı yatakta 1 yıl o iş olmadan anam bi erkek vay be taş olsa çatlarmış

İnşallah becerebilirim ben bunu valla du bakalım klozet fikrini sevdim bende yapacağım onu
becerirsin kız neden beceremeyesiin evet klozette çok rahat oluyoo
inş faydasını görürsün kuzum ya dıkkat et saıcak olmasın ben cok korktumm 1 defacık yaptımm rabbım vesılede edrde inş bebgım benledırr
inşallah canım yaa bende ondan 1 kere yaptıydım ama bidaakine 3 gün yaparım
bunu 3 gun yapıyosun yaa 3 gun banyo olmyomus üşütmemek icinn

hadi yaa 3 gün cünupmu gezceemişiz 4.günmü olcakmışız banyoyu sadecee

kızlar ya koltugum hemen leke tutuyo ortude dıkrtmek ıstemyom ne yapmam lazım acabep:44:

Canım bak bunlardan kullanabilirsin ben aldım
Polar kabartmalı böyle pekte kaymıyor hemen üstüne atıyorum koltuklarımın arasınada sıkıştırıyorum
Kaymak gibi duruyo

bende bi kere yaptım olması 3 gün deneyecegimm evet 3 gün öle geziliyomuşş topıklerde okudum rabbım niyetımız biliyo falan yazmışlar annem

Kız ciddi ha 3 gün cünüp mü duracaz namaz felan nasıl kılınacak o zaman
Ben bu işten bir şey anladıysam arap olayım

Eki Görüntüle 374866
Canım bak bunlardan kullanabilirsin ben aldım
Polar kabartmalı böyle pekte kaymıyor hemen üstüne atıyorum koltuklarımın arasınada sıkıştırıyorum
Kaymak gibi duruyo

ya kocıs kızyo bısey ortunce yaa bende buna benze bısı dıktreyım dedım du bak gotreyımm benım kıne dıkmek lazım arasına sıkımazkı

Kız nasıl bir insanmış demi himen sandım mübarek valla
Bide aynı yatakta 1 yıl o iş olmadan anam bi erkek vay be taş olsa çatlarmış
he valla taş olsa çatlar 1 yıldaa katır inadı varmış herifde baksana ailesiyle bile görüşmüyomuş
geri cıktım one öle yaa fake olmaz kımse bukadar derındn uzun uzun düşünceleri yazmaz bence

bencede fake diildir

geri cıktım one öle yaa fake olmaz kımse bukadar derındn uzun uzun düşünceleri yazmaz bence
Kız millette tutturmuş bi fake
Bu moda şimdide belki doğrudur yani
Yoksa kim uğraşsın demi o kadar uzun yazıyı yazmaya

he valla taş olsa çatlar 1 yıldaa katır inadı varmış herifde baksana ailesiyle bile görüşmüyomuş

bencede fake diildir

Kız millette tutturmuş bi fake
Bu moda şimdide belki doğrudur yani
Yoksa kim uğraşsın demi o kadar uzun yazıyı yazmaya

okadar uzun yazmıs duygularını anlatmıs fake olmaz bence yaa okumadım ama kzılar album ekledım bı bakın ya cok leke tutuyoo mınderlerı falan ne ortecenm neyle sılecemm

evet bunlar güzel oluyo bende kırmızısını güzel bi modellisini aramıştım ama bulamamıştım

Bnde gül kurusunu aldım canım çok tatlı rengi seviyorum
Annm al diyodu başta yok ben kullanmam banane eski zaman şeysi gibi o ne öyle diyodum
Baktım çay dökülüyo kola dökülüyo kirleniyo silmek zor bacım
Gittim aldım çarşıdan mis gibi oldu

bend eo dertten yanıyom yaa off hersey leke tuyoo bugun sınır oldummmm

neyseki benim koltuklarım tay tüyünden olduğu için alta ıslaklık geçmiyo leke falanda çabuk çıkıyo valla o yönden rahatım ama bulursam bende alcam yaa rahat oluyo toz falan olmuyo çırpması kolay oluyo en azından

Belinaysu bayıldım canım odana harikaaa maşallah
Güle güle oturun canım benim
Kız sen al o örtüden bacım bak koyduğum renk güzel gider senin odana
Memnun kalırsın ya bide eskiyo yazık hergünde eşya alınmıyo yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…