ben bu saate ararsamm kadın korkudan saba kadar uyuamz panık atak varr rabbım kımseye yasatmasın ben bıler oyle sandım ve yıkıldımmmsuan bıle ıcım sızldıı allahım rabbım sen sabır verr
ben bu saate ararsamm kadın korkudan saba kadar uyuamz panık atak varr rabbım kımseye yasatmasın ben bıler oyle sandım ve yıkıldımmmsuan bıle ıcım sızldıı allahım rabbım sen sabır verr
Kaç dakika bekletecem ben bunu soğuması için kız bir zararı olmaz demikuzum yarım demet maydanozu yıkayıp 1 litre sütle kaynatıyon sonra bunu bi kaba boşaltıp üstünde bi şekilde biraz soğuduktan sonra 20 dakka oturuyon ama bi buhar çıkıyo ondan anlatamaam zor oturduydum vallaa ben tencereyi klozeti iyice temizleyip onun içine oturttum öyle oturduydum üstüne şıpıy şıpıy teylediydi totom vallaa elimede kitap aldım onu okuduydum sonrasındada zaten halvet yapıyon bunu zaten 3 gğn yapıyon arkasındanda halvet yapıyon ama biz genelde 1er kere yaptıydık
Naptın bacım sen bizi kahrettinn beni susturabilene aşk olsun şimdii
moodum nooldu yaa bi sorununmu var annene bişey falanmı oldu allah göstermesinde rahmetli falanmı yoksam sadece görüşemiyonuzmu uzaksınızdaa? :26:
tamammmmmmmmmmmmmmmmyeter kızlarr bu ne yaa buraya kafa dagıtmaya gelıyrzz nasıl moralım bozuldu icim karardı bu ne ya topıkın adını degıstrn basak sulu gozler dıyeeeeeeeeeee susunnn rabbım haıylısını versınn sukurler olsun halımzıee sımdıkkk sohbet zmanıııııı dedıkodu yapak gıyımden kusamdamm evden susuden pusten bahsedek yaaa yeter valla ıcım karardııı
Evet haklısın ya hadi modumuzu değiştirelim vallatamammmmmmmmmmmmmmmmyeter kızlarr bu ne yaa buraya kafa dagıtmaya gelıyrzz nasıl moralım bozuldu icim karardı bu ne ya topıkın adını degıstrn basak sulu gozler dıyeeeeeeeeeee susunnn rabbım haıylısını versınn sukurler olsun halımzıee sımdıkkk sohbet zmanıııııı dedıkodu yapak gıyımden kusamdamm evden susuden pusten bahsedek yaaa yeter valla ıcım karardııı
Evet haklısın ya hadi modumuzu değiştirelim vallatamammmmmmmmmmmmmmmmyeter kızlarr bu ne yaa buraya kafa dagıtmaya gelıyrzz nasıl moralım bozuldu icim karardı bu ne ya topıkın adını degıstrn basak sulu gozler dıyeeeeeeeeeee susunnn rabbım haıylısını versınn sukurler olsun halımzıee sımdıkkk sohbet zmanıııııı dedıkodu yapak gıyımden kusamdamm evden susuden pusten bahsedek yaaa yeter valla ıcım karardııı
Kaç dakika bekletecem ben bunu soğuması için kız bir zararı olmaz demi
Bende yapacam bunu bu ay inşallah
Kız ben anlamadım bu süt buharını yapıyosun şimdi
Ondan sonra aynı gece 3 kre mi ilişkiye giriyon:26:
neyse kızlar kusura bakmayın içinizi sıktım kararttım kusura bakmayın hakkınızı helal edin iyi gecelerrr......
neyse kızlar kusura bakmayın içinizi sıktım kararttım kusura bakmayın hakkınızı helal edin iyi gecelerrr......
he vallaa zırlaklar siziisusun bakem güzel şeylerden konuşalım bu araa aklıma geldi ben karar verdim kızımın adı Belis olcak aşkın ilk meyvesi güzel kız anlamı çok güzel dimiii ilki kız olursa bunu koyam diyom
Evet haklısın ya hadi modumuzu değiştirelim valla
kuzum adet btımınde 5 gunu basla sut kaynat ıcıne maydonz dograa bıraz ılısınn bı kovayada sonra etrafına battanıye sar ve buhara otr ılk olckkk yoksa sıcakdan zararı ourmusss ben ılk yaptım 15 20 dk otr kı ben az otrdumm daha fazla otranlar var sonra dogru kocanın kucagına halvet et sıkıca giyin ve yat
sabah dus al kı 3 gun yapacaksan 4 gun banyo olman lazım mıs ben bı gun yaptım ve ertesı gun dus aldımm o ay usutme sıkı gıyın patık falan ayagına
yok len her gece 1 kere girersin 3 olurmu hiç 3 gün yapıyon arkasındanda 1er kere ilişkiye giriyon iştee bak canım şimdik ocağı kapattın ya bi 3-5 dakka bekle hatta tencersini kabınıda değiştirebilirsin çok sıcak olmaması lazım çünkü rahmi büzüştürebiliyo öyle oluncada oturabilceğin gibi olcak işteKaç dakika bekletecem ben bunu soğuması için kız bir zararı olmaz demi
Bende yapacam bunu bu ay inşallah
Kız ben anlamadım bu süt buharını yapıyosun şimdi
Ondan sonra aynı gece 3 kre mi ilişkiye giriyon:26:
Tamam canım benim çok sağol Allah rAzı olsun senden
yok len her gece 1 kere girersin 3 olurmu hiç 3 gün yapıyon arkasındanda 1er kere ilişkiye giriyon iştee bak canım şimdik ocağı kapattın ya bi 3-5 dakka bekle hatta tencersini kabınıda değiştirebilirsin çok sıcak olmaması lazım çünkü rahmi büzüştürebiliyo öyle oluncada oturabilceğin gibi olcak işte20 dk oturcan bacaklarınıda örtki buhar kaçmasın dışarı bunu adetinin bittiği günlerde yapıyon bu arada haa yok len olmaz zararı
sendemi kaçıyon yaa yok öyle bizi üzüp kaçmak daha moral tazeliycez karpuz kesceez
kuzum adet btımınde 5 gunu basla sut kaynat ıcıne maydonz dograa bıraz ılısınn bı kovayada sonra etrafına battanıye sar ve buhara otr ılk olckkk yoksa sıcakdan zararı ourmusss ben ılk yaptım 15 20 dk otr kı ben az otrdumm daha fazla otranlar var sonra dogru kocanın kucagına halvet et sıkıca giyin ve yat
sabah dus al kı 3 gun yapacaksan 4 gun banyo olman lazım mıs ben bı gun yaptım ve ertesı gun dus aldımm o ay usutme sıkı gıyın patık falan ayagına
İnşallah hamilesindir canım benim yaainş faydasını görürsün kuzum ya dıkkat et saıcak olmasın ben cok korktumm 1 defacık yaptımm rabbım vesılede edrde inş bebgım benledırr
Kız bengisu dün bi konu vardıya buda benim aşk hikayem diye herkes fake diyo o konuya okudun mu kız
Bende inanmıştım ha:26:ama belkide doğrudur ya sen okudun mu o konuyu
Kadın yazmışta yazmış
o 4 gün banyo ne alakaki yaa? :26: ben maydanozları doğramadan bütün attım bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?