Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

tamammmmmmmmmmmmmmmm yeter kızlarr bu ne yaa buraya kafa dagıtmaya gelıyrzz nasıl moralım bozuldu icim karardı bu ne ya topıkın adını degıstrn basak sulu gozler dıyeeeeeeeeeee susunnn rabbım haıylısını versınn sukurler olsun halımzıee sımdıkkk sohbet zmanıııııı dedıkodu yapak gıyımden kusamdamm evden susuden pusten bahsedek yaaa yeter valla ıcım karardııı

ben bu saate ararsamm kadın korkudan saba kadar uyuamz panık atak varr rabbım kımseye yasatmasın ben bıler oyle sandım ve yıkıldımmm suan bıle ıcım sızldıı allahım rabbım sen sabır verr

vallaa bende arayamam korkar kadın bu saatte başıma bişiii geldi sanır yarın konuşuruk nasılsaa

Kaç dakika bekletecem ben bunu soğuması için kız bir zararı olmaz demi
Bende yapacam bunu bu ay inşallah
Kız ben anlamadım bu süt buharını yapıyosun şimdi
Ondan sonra aynı gece 3 kre mi ilişkiye giriyon:26:

Naptın bacım sen bizi kahrettinn beni susturabilene aşk olsun şimdii

moodum nooldu yaa bi sorununmu var annene bişey falanmı oldu allah göstermesinde rahmetli falanmı yoksam sadece görüşemiyonuzmu uzaksınızdaa? :26:

neyse kızlar kusura bakmayın içinizi sıktım kararttım kusura bakmayın hakkınızı helal edin iyi gecelerrr......

he vallaa zırlaklar sizii susun bakem güzel şeylerden konuşalım bu araa aklıma geldi ben karar verdim kızımın adı Belis olcak aşkın ilk meyvesi güzel kız anlamı çok güzel dimiii ilki kız olursa bunu koyam diyom

Evet haklısın ya hadi modumuzu değiştirelim valla

kuzum adet btımınde 5 gunu basla sut kaynat ıcıne maydonz dograa bıraz ılısınn bı kovayada sonra etrafına battanıye sar ve buhara otr ılk olckkk yoksa sıcakdan zararı ourmusss ben ılk yaptım 15 20 dk otr kı ben az otrdumm daha fazla otranlar var sonra dogru kocanın kucagına halvet et sıkıca giyin ve yat

sabah dus al kı 3 gun yapacaksan 4 gun banyo olman lazım mıs ben bı gun yaptım ve ertesı gun dus aldımm o ay usutme sıkı gıyın patık falan ayagına

neyse kızlar kusura bakmayın içinizi sıktım kararttım kusura bakmayın hakkınızı helal edin iyi gecelerrr......

Kız ne kusuru sendee bak şimdik olmadı buuu
Ne hakkı canım ya helal olsun böyle deme üzüldüm yemin ederim gitme dur

modd neden cıktın yanlıs anlama canım moralınız duselsın dıye yeter dedımm durda sohbet edek yaa

kızlarr sohbet baslasınn dmıı bengı yaa benımm oglum olursa cok bası olck kayın babm adı dıye off emnınn hıc ıstenym belıs ısmını ılk defa duydum

Tamam canım benim çok sağol Allah rAzı olsun senden

yok len her gece 1 kere girersin 3 olurmu hiç 3 gün yapıyon arkasındanda 1er kere ilişkiye giriyon iştee bak canım şimdik ocağı kapattın ya bi 3-5 dakka bekle hatta tencersini kabınıda değiştirebilirsin çok sıcak olmaması lazım çünkü rahmi büzüştürebiliyo öyle oluncada oturabilceğin gibi olcak işte 20 dk oturcan bacaklarınıda örtki buhar kaçmasın dışarı bunu adetinin bittiği günlerde yapıyon bu arada haa yok len olmaz zararı

sendemi kaçıyon yaa yok öyle bizi üzüp kaçmak daha moral tazeliycez karpuz kesceez

Kız bengisu dün bi konu vardıya buda benim aşk hikayem diye herkes fake diyo o konuya okudun mu kız
Bende inanmıştım ha:26:ama belkide doğrudur ya sen okudun mu o konuyu
Kadın yazmışta yazmış

İnşallah becerebilirim ben bunu valla du bakalım klozet fikrini sevdim bende yapacağım onu

o 4 gün banyo ne alakaki yaa? :26: ben maydanozları doğramadan bütün attım bu arada

Kız bengisu dün bi konu vardıya buda benim aşk hikayem diye herkes fake diyo o konuya okudun mu kız
Bende inanmıştım ha:26:ama belkide doğrudur ya sen okudun mu o konuyu
Kadın yazmışta yazmış

bende sızın dün okudugunuz konuyu merar ettım adam eve gelmısmı lınk atsana bu dedıgıne de bakemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…