Tay tüyümü waaaoowwwneyseki benim koltuklarım tay tüyünden olduğu için alta ıslaklık geçmiyo leke falanda çabuk çıkıyo valla o yönden rahatımama bulursam bende alcam yaa rahat oluyo toz falan olmuyo çırpması kolay oluyo en azından
Bende koyayımmı kızlar resim albümüme
Belinaysu bayıldım canım odana harikaaa maşallah
Güle güle oturun canım benim
Kız sen al o örtüden bacım bak koyduğum renk güzel gider senin odana
Memnun kalırsın ya bide eskiyo yazık hergünde eşya alınmıyo yani
Bende koyayımmı kızlar resim albümüme
Belinaysu bayıldım canım odana harikaaa maşallah
Güle güle oturun canım benim
Kız sen al o örtüden bacım bak koyduğum renk güzel gider senin odana
Memnun kalırsın ya bide eskiyo yazık hergünde eşya alınmıyo yani
dimi çok güzelmiş bende çok seviyom köşe takımlarını ama bana 2 tane falan yatak olan koltuklazımdı ondan solun böyle aldım ama oturma odası olsaydı bende aynen böyle köşe takımı alcaktım çok güzelmiş vallaae at tabi canım sende merak ettim evinii :26:
sagol cm da kadıf gıbı leke tuyoo sırır olurm oyuzdennn offff onu dıktrsemmı kı acabaa nasıl olrrr koyda bakıl du bende atayımmm bırbırmıze gelmıs gıbı olakk
Tay tüyümü waaaoowww
hAYVAN severlr duymasın valla
Ya olmuyo kızlar allah allah niye acaba hata oluştu yüklenirken diyo nereden yükleyecemki başka:26:
onu diktirmiyon ki canım koltuğun ölçüsünü alıyosun
Metre işi yani ona göre kesiyorlar
ben geldimm kızlarrr. doktora gittikk. çok şükür yok bişey 1 serum yedim tahlil falan yaptılar doktorumu aradılar.böyle akıntılar olabiliyomuşş.
Kız siz nasıl yüklediniz bacılar banada öğretin:44:
ekledım kızlarrresımlerımı daha banyom ne var dıda bulmadımm
acilemi gittin cnm sen gecmıs olsunn
yatak odası takımında çok güzelmiş canım allah evinizde mutlulukla yaşamayı nasip etsin bu arada resimde çok net olmasada baya güzele benziyodun kız boylu poslu falansın maaşallahbu arada çok zayıfmışsın evlendiğinde sende kilo aldınmı kız evlendikten sonraa :26: ben 5 kilo aldıım
evet tatlımm gittimm. 3 günden beri kahve rengi akıntı oluyoduu ama günde 1 defa içim rahat etsin diye gittimm
kuzu o hata çözünürlüğü yüksek oldummu oluyo yaa bende dijitalden çektiklerimi atamadıydımda artıkın onları picjokeden çerçeveleyip çözünürlükleride küçüldüydü böylecee anca öyle atabildiydim temel yükleyiciden yükle ayrıca albümü oluşturduktan sonraYa olmuyo kızlar allah allah niye acaba hata oluştu yüklenirken diyo nereden yükleyecemki başka:26:
ben geldimm kızlarrr. doktora gittikk. çok şükür yok bişey 1 serum yedim tahlil falan yaptılar doktorumu aradılar.böyle akıntılar olabiliyomuşş.
kuzu o hata çözünürlüğü yüksek oldummu oluyo yaa bende dijitalden çektiklerimi atamadıydımda artıkın onları picjokeden çerçeveleyip çözünürlükleride küçüldüydü böylecee anca öyle atabildiydim temel yükleyiciden yükle ayrıca albümü oluşturduktan sonra
hoş geldin bebeğim geçmiş olsun niye serum verdilerkiibak dedim sana bişey yoktur diyee normal olması lekelenmelerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?