resimlerimi ekledım gormedınmı hıc cnm ne boylu pos 160 boyum varkızz sen 5 almısın ben tamm15 kılo aldımm tsk edrım tatlımm evım bı kac ekısgı var mutnagıma tuylu halı alcm bı kac degklıl olckk ınss
şükur bısı yokmus ıcın rahatlamıs kuzumm
Yüklüyorum galiba bakın hele bi olmuş mu
hadi yaa sende ben gibiymişsin desenee bende 1.58 falanımo halde topuklular ve zayıf olman uzun göstermiş senii bendede bi karış topuk vardı güzel göründüydü ama boyumda bende daha dekorasyon ürünü istiyom şööyle 2 tane ayaklı abajurlar oluyo ya onlardan istiyom pufumuda değiştirmek istiyom kırmızı yuvarlak ve hafif olsun istiyom benimki biraz ağır ve beyaz kendi derisinden yapılmış sert bide hoşuma gitmiyo oyüzden
haklısın canım tabi sonra dediydim zaten sen çıkmadan ne zorluklarla yaptınız korkmakda haklısın git bi görün için rahat etsin diyeee okumadınmı geçmişten msjımıı? :26:evet dedinn canımm saol. ama benim ve kocişin içi rahat etmedii. kolayyy olmadııı bebişimiz. aklımda soru işareti kalacağına giderim doktora olur biter.
hahayt yok ben evimden çok memnunum değiştirmemde eklerim üstüne anca eşyaaben de ısytom o abajurleden ya alcm baya bısı de sımdılık beklemedeyımm elımd eolsa evı hepden atar dekore edrım
ay ne güzel dua o öylee beddua eder gibim bebişi versinde gerisi önemli diil tabi istediği yaramazlığı yapabilirolmus cnm gule gule otrr rabbım ıcıne bebek versınnheryerı yıkım gecırsınnn aynanı topla kırsın emıı
Anam bu ne zor işmiş böyle oldu galiba
olmus cnm gule gule otrr rabbım ıcıne bebek versınnheryerı yıkım gecırsınnn aynanı topla kırsın emıı
Aman bu ne ya nalet pis uğraştırdı o kadar cinlerim tepeme çıktı terledim valla
Aylardır üşüen ben ilk defa terledim bitti uh
Ahhh canım yaaaaa amiiinn aminnnnnn yaaa
haklısın canım tabi sonra dediydim zaten sen çıkmadan ne zorluklarla yaptınız korkmakda haklısın git bi görün için rahat etsin diyeee okumadınmı geçmişten msjımıı? :26:
hahayt yok ben evimden çok memnunum değiştirmemde eklerim üstüne anca eşyaaama yok yaa ekleyemem taşındıkça noolur kimbilir eşyalarım ne kadar az eşya okadar iyi olcak
ay ne güzel dua o öylee beddua eder gibim bebişi versinde gerisi önemli diil tabi istediği yaramazlığı yapabilir
oldu bebeğim oldu allah mutlulukla oturmayı nasip etsin vallaaaynen allah içine bide bebiş versin dağıtsın evini toplamaktan bık p çiçeklerini aksesuarlarını hep kırsın (gözüm kaldıda)
Hoşgeldin canım tatil nasıl?
amin canımm bu dedıkleım benım kocısın hayalı oglumuz olunca camları asagı ınderekmıs vazoları kıracakmıs kocıs ogretecekmıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?