Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

devamı var onun o sadece tuvalete gitmeden önceki bölümprofiterol tarifi
hıı neyse var benim profiterol tarifim ama aynımı bakalım bidaa versene canım?
Soğann kürününn yavrimmm

1 bardak içme suyunu 1 orta boy soğanı 4e bölüp bi 8-10 dk kaynatıyosun ılıkken içiyosun okadar canım sabah akşam 14-15 gün aç karna içcen ha bide adete 14 ilaa 10 gün kalamı ne başlıyosun b una canım

çok uzundu bida yazamam ama mesajı buluyum. ama kesin seninki daha güzeldir

soğan kürü söktürücü olduğu için bebeğide söktürür dikkat et
bende ondan korkmuştum sordum kullananlara olmuyo didiler yapıp hamile kalan çok olmuş çünkü :26:

hmm ozaman adet bitiminde 7.gün veya 10.gününde falan başlayabilirsin canım

Eyvallah cnaım

bende ondan korkmuştum sordum kullananlara olmuyo didiler yapıp hamile kalan çok olmuş çünkü :26:

ya zaten adetken veya hemen sonra başlarsan sorun olmaz ama yumurtladıktan sonra yapmak sakıncalı oolur bence

Bacım af buyur ama anlamadım
Kalın kafalıyım şimdi ben yarın başlayayım o zaman demi
adetim bugün bitti

çok uzundu bida yazamam ama mesajı buluyum. ama kesin seninki daha güzeldir

ok canım ama ne surat yapıyon leeyn eminim senin tarifinde güzeldir bidaa yazda o msjı bakalım farkları ne ama bu arada seninkinin yumurtası az kız 6 tane olcak o bol yumurtalı daha güzel oluyoo

bengicim devamı

arkadaslar ben de bu soğan suyunu burdan duyup 4-5 ay önce uygulamıstım ama bana hiç iyi gelmedi.Adetlerim herzaman düenli geliyoken soğan suyu kurunu yaptıktan sonra 3-4 ay hep gecikmeli oldu.Sebebi belki baska bışeydir ama benim düzenimi bozdu bence herkese iyi gelmio.:44:

Bacım af buyur ama anlamadım
Kalın kafalıyım şimdi ben yarın başlayayım o zaman demi
adetim bugün bitti

kaç gün sürdüki canım yani kaçıncı günün bugün senin? bu arada sende kist falan yokki niye soğan kürü yapıyon incir yapsaydın ya yumurtalara rahime falan iyi geliyomuş o :26:

kaç gün sürdüki canım yani kaçıncı günün bugün senin? bu arada sende kist falan yokki niye soğan kürü yapıyon incir yapsaydın ya yumurtalara rahime falan iyi geliyomuş o :26:

Canım bende iltahap var o yüzden kullanacağım söksün diye
Bugün 7. günümdü bitti işte yarın başlayımmı sence
benim adet döngüm az ya 6 gün sonra felan yumrtlarım belkimde

Ahaaa ne yapacam o zaman şimdiii uff yapmasammııı
Yok anam ben yapacam karar aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…