ne tarifi ne tarifi
aaa iyi kız 10 dakka beklemiyon demek iyiymişş
neyse hadin bizde çıkak. kız bengim çıkıcanmı annem sen hadi gir kocanın yanına
hala patlak göz gibi bakıyon yavrum senin yatmaya niyetin yokmu
yooo siz gidiyonuz mu:26::26:
tamam çıkalım hadi baari uykum yok ama yaa uff :26:
twettyy le merviş kaçıp kaçıp duruyolar sahip çıkamıyos gerçi sende onlardan aşşağı değilsin takılırsın peşlerine . hadi siz tren gibin takılın peşpeşe ben çıkıyom mervişim öptüm annemmmmmmm
bengicimmmmmmm hayırlı geceleerrrr
tweetyyyyyyyycimmmmmmmm tatlı rüyalarrrrr
gidiyos sanırımhadi ben kaçtım hoşçakalıın iyi uykulaar
twettyy le merviş kaçıp kaçıp duruyolar sahip çıkamıyos gerçi sende onlardan aşşağı değilsin takılırsın peşlerine . hadi siz tren gibin takılın peşpeşe ben çıkıyom mervişim öptüm annemmmmmmm
bengicimmmmmmm hayırlı geceleerrrr
tweetyyyyyyyycimmmmmmmm tatlı rüyalarrrrr
merhaba ne yapıyosunuz bugün tetonoz aşısı vuruldum kolum çok ağrıyo off kib öpt.
topik başkanı başak hanım bu msjım size 3 gün giremedim diye yıldızlarımı soldurmuşsun çok kırıldım sanahamiş arkadaşının kalbini kırmış bulunuyosun hamileyim diye 3 günlük töleransım olamazmıydı bu psikolojiyle burayı bırakabilirim bileem yaniii ama burdaki herkesi çok seviyorum gitmicemmmm hıhhh :84::84::84::84::84::84::84::84::84:
gunaydın kzılar bızım gececıler yatıyomu halan ben kalktım temzılık yaptım gezmeye gıdıyom
yesıl cnm nasılsın kuzum basak yılldızınımı sondurmusu:18::18::18: kendıde ankaraya gıdeken 2 ne gıremmestıı benden duydugunu soylemede
topik başkanı başak hanım bu msjım size 3 gün giremedim diye yıldızlarımı soldurmuşsun çok kırıldım sanahamiş arkadaşının kalbini kırmış bulunuyosun hamileyim diye 3 günlük töleransım olamazmıydı bu psikolojiyle burayı bırakabilirim bileem yaniii ama burdaki herkesi çok seviyorum gitmicemmmm hıhhh :84::84::84::84::84::84::84::84::84:
iyi gezmeler canım sana
onu gidi onuhıh silsin bakalım hepsini silsin hemde ben yıldızsızda girerim
msj fazla gıtmısım cnmm gelsınn gerı yuklesın aramızda en becerklısın sen bıkerem hemencık hamıs kaldınnüzülme senn
hadı cıktım ben
selammmmmmm kızlar nassınız bakalım bugün ? hepinize mutlu, huzurlu ve çokkkkkkk güzel bir hafta diliyorummm......................
iyiyim kuzum sen nassın? walla bildiğin gibi senden nbr? nasıl gidiyo cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?