Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

tamam çıkalım hadi baari uykum yok ama yaa uff :26:

twettyy le merviş kaçıp kaçıp duruyolar sahip çıkamıyos gerçi sende onlardan aşşağı değilsin takılırsın peşlerine . hadi siz tren gibin takılın peşpeşe ben çıkıyom mervişim öptüm annemmmmmmm

bengicimmmmmmm hayırlı geceleerrrr

tweetyyyyyyyycimmmmmmmm tatlı rüyalarrrrr

merviş çıktı zaten kuzum bende kaçtım hadi baay

gidiyos sanırım hadi ben kaçtım hoşçakalıın iyi uykulaar

iyi geceler kizlar ALLAH RAHATLIK VERSIN

merhaba ne yapıyosunuz bugün tetonoz aşısı vuruldum kolum çok ağrıyo off kib öpt.

kızlar napıyosunuz hepinizi çok özledim giremedim bikaçgündür yeni haberler varmı ?

topik başkanı başak hanım bu msjım size 3 gün giremedim diye yıldızlarımı soldurmuşsun çok kırıldım sana hamiş arkadaşının kalbini kırmış bulunuyosun hamileyim diye 3 günlük töleransım olamazmıydı bu psikolojiyle burayı bırakabilirim bileem yaniii ama burdaki herkesi çok seviyorum gitmicemmmm hıhhh:84::84::84::84::84::84::84::84::84:

gunaydın kzılar bızım gececıler yatıyomu halan ben kalktım temzılık yaptım gezmeye gıdıyom

yesıl cnm nasılsın kuzum basak yılldızınımı sondurmusu:18::18::18: kendıde ankaraya gıdeken 2 ne gıremmestıı benden duydugunu soylemede

iyi gezmeler canım sana
onu gidi onu hıh silsin bakalım hepsini silsin hemde ben yıldızsızda girerim

gunaydın kzılar bızım gececıler yatıyomu halan ben kalktım temzılık yaptım gezmeye gıdıyom

yesıl cnm nasılsın kuzum basak yılldızınımı sondurmusu:18::18::18: kendıde ankaraya gıdeken 2 ne gıremmestıı benden duydugunu soylemede

iyi gezmeler canım sana
onu gidi onu hıh silsin bakalım hepsini silsin hemde ben yıldızsızda girerim

msj fazla gıtmısım cnmm gelsınn gerı yuklesın aramızda en becerklısın sen bıkerem hemencık hamıs kaldınn üzülme senn
hadı cıktım ben

selammmmmmm kızlar nassınız bakalım bugün ? hepinize mutlu, huzurlu ve çokkkkkkk güzel bir hafta diliyorummm......................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…