Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Bacım af buyur ama anlamadım
Kalın kafalıyım şimdi ben yarın başlayayım o zaman demi
adetim bugün bitti

ok canım ama ne surat yapıyon leeyn eminim senin tarifinde güzeldir bidaa yazda o msjı bakalım farkları ne ama bu arada seninkinin yumurtası az kız 6 tane olcak o bol yumurtalı daha güzel oluyoo
iyykkkkkk ben yumurtalı pek sevmiyorum. ama bu şekilde de oluyor tatlım
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...kk-pro-uyelik-nedir-avantajlari-nelerdir.html

bak burda yaziyor ozellikleri,ben tekerlikli sandalyeye katkim olsun diye aldim...
ve hala devam ediyor kampanya...
sağol hayatımm katılma niyetini anladım. peki kkda ki avantajları eğlenceli oluyormu
peki iltihap aktımı acaba. bilgilendirdiğin için sağol
İşte bende korktum ha bişey olsa başımın etini yer ben sana demiştim bi kerede benim lafımı dinlee
Demeye başlar çekemem amann
haklısın valla

Hiii saat 3buçuk olmuşş ben çıkıyorum kızlarrrrr kocişkomun yanına gideyimmm

Hadi hepinizi öptümm çoookkk Allah'a emanet olun çıtırlar
Yarın görüşürüz inşallahhh canlarım

Lee tamam anladık beni sevmiyosunuz
Bari bi güle güle diyin en azından

len şu tarifi doğru düzgğn verir insan one öyle bölük pörçüük
kız uzun olduğu için bi mesajda yazınca uzun süre mesaj yazamıyom gibi oluyodu bende parça parça yazdım
ya ne biliyim nimet sayilir onun uzerine oturmak filan :26:

benimkide diyo onu
orası ööle tabii nimet:26::26:
Benim bi tarifim var maşallah her yaptığımda tutar herkeste çok beğenir valla
veremmi bacım

hiç verme der mi sorman hataaaaa

kız uzun olduğu için bi mesajda yazınca uzun süre mesaj yazamıyom gibi oluyodu bende parça parça yazdım

orası ööle tabii nimet:26::26:

hiç verme der mi sorman hataaaaa

hataa tabi ben yokken başka tarif veren neytim oldumu bakiim bensiz vermeyin dimiyommu sizee döviimmi kız seni şimdiii bu arada sen neden yumurtalı sevmiyonki öyle daha güzel kabarık oluyoo

hataa tabi ben yokken başka tarif veren neytim oldumu bakiim bensiz vermeyin dimiyommu sizee döviimmi kız seni şimdiii bu arada sen neden yumurtalı sevmiyonki öyle daha güzel kabarık oluyoo

ben bi tarifte yumurta fazlaysa azaltıyorum ağzıma yumurta tadı geliyormidem bulanıyor kuzum sevmiyorum.

sen amma tarif seviyosun yaa maaşşallahh hiç mi sıkılmaz insan.

merviş çıktımı ayol

caniim bir kere bi havan oluyor ozel mesajlarda 10 dk beklemiyon,
arti gorunmez takila biliyorsun,profilin renkli oluyor benim gibi altta imzan oluyor boyle yani bence faydali...
Hadi hepinizi öptümm çoookkk Allah'a emanet olun çıtırlar
Yarın görüşürüz inşallahhh canlarım
iyi geceler canim ALLAH RAHATLIK VERSIN

ben bi tarifte yumurta fazlaysa azaltıyorum ağzıma yumurta tadı geliyormidem bulanıyor kuzum sevmiyorum.

sen amma tarif seviyosun yaa maaşşallahh hiç mi sıkılmaz insan.

merviş çıktımı ayol

AZ ÖNCE BAŞKA TOPİKTEYDİ izini sürdüm kknın güzel hatunları diye bş topikdi sıkışlmamki ben

arti gorunmez takila biliyorsun,profilin renkli oluyor benim gibi altta imzan oluyor boyle yani bence faydali...

aaa iyi kız 10 dakka beklemiyon demek iyiymişş

neyse hadin bizde çıkak. kız bengim çıkıcanmı annem sen hadi gir kocanın yanına

hani yaa ben imzaa mimzaa göremiyom sendee :26: bu ücret aylıkmı yıllıkmı pekii?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…