Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bende aynı cnm iyiyim...dün doğum günümdü 1 yaş daha yaşlandım 26 oldum

wallahamı kıs DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CNM NİCE MUTLU YILLARA..................:118::119: SENİ ÇOKKK SEVİYORUM..........BEBİŞLİ YŞIN OLSUN İNŞALLAHH

wallahamı kıs DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CNM NİCE MUTLU YILLARA..................:118::119: SENİ ÇOKKK SEVİYORUM..........BEBİŞLİ YŞIN OLSUN İNŞALLAHH

tşk ederim ablacmmm ....inşallahhh yeni yaşım bana bebiş getirir.......bende seni çokkkkk sewiyorummmm

selam kızlar...

moodcum,hacercim dogum gününüz kutlu olsun nice mutlu yıllara...yeni yaşınızda rabbim bebiş nasip etsin hayırlısıyla ikinizide

moodcum doğum günü kutlu olsun bugünde benim doğum günüm 32 yaşıma girdim yaşlanıyorum artık:)

tşk ederim kuzummm
seninde doğum günün kutlu olsunnn bolbol bebişle dolsun

selam kızlar...

moodcum,hacercim dogum gününüz kutlu olsun nice mutlu yıllara...yeni yaşınızda rabbim bebiş nasip etsin hayırlısıyla ikinizide

tşk ederim cnmmm amin inşallahhhh

nasılsınız buarada kızlarr

tşk ederim kuzummm
seninde doğum günün kutlu olsunnn bolbol bebişle dolsun

tşk ederim cnmmm amin inşallahhhh

nasılsınız buarada kızlarr
iyiyim canım sagol...yarın doktor knt var inş yumoşlar büyümüştür ondan sonra catlatma ignesi olcam...sen nasılsın...
SAĞOLASIN KUZUM BENİM CÜMLESİYLE BİRLİKTE BİZEDE BEBİŞ NASİP ETSİN AMİİİN İNŞALLAH ALLAHIM

amin canım inşşş...

moodcum doğum günü kutlu olsun bugünde benim doğum günüm 32 yaşıma girdim yaşlanıyorum artık:)

seninde doğum günün kutlu olsun cnm nice güzel yıllara................... inşallah yeni yaşın sana bebişini getirir uğurlu olsun {kısssss ne yaşlanması daha genciz biz olgun hatun oluyoruz bikerem]:118::119: napçanız kıs akşama hıııııııı kocişinden süpriz varmı?

iyiyim canım sagol...yarın doktor knt var inş yumoşlar büyümüştür ondan sonra catlatma ignesi olcam...sen nasılsın...

amin canım inşşş...

inşallahh olumlu geçer senin için dr.kntrln cnmm...
bende iyim aşırı derecede göğüslerim hassaslaştıı acıyolarr....

rica ederim bebem naptınız kıs doğum gününü nasıl kutladınız parti falan mı?

ben pek kutlama taraftarı deilim cnm malum....kociş süpris pasta fln içki almış akşam beraber kutlarız die ...ama teysem kuzenim bana gelmişlerdi geç saatte gittilier ..gerçi biz sabahtan bi kutlama yapmıştık kocişle akşama dewamı gelir die bekledi gerçi gecenin bi wakti uyandırdım kaldığımız yerden dewam ettim
ama biras alkol aldım dün akşam ben zaten bişi olmamıştır herzamanki gibi bebişim gelmemiştir die

bu akşam kaldığımız yerden dewam edicezzz artık
kocişim bana çok güzel cicişler almışş netten sipariş wermiş daha doğrusu onlar gelir ay başında ...
öle yani pek değişiklik olmadı ..ben buruk bi sewinçle geçirdim günümü kimi hüzün göz yaşı anılar ws......

amin canım inş...senin gögüslerde hamişlikten acıyodur inş kac gün var adetine...

haddi bakalım hayırlısı olsun cnm öyle deme ya herşey güzel olur inşallah hakkında hayırlısı olsun tatlım [bu arada bebişli halvetler}

Huuu huu kimse yok muu bizim kızlar nerdesiniz neyse ben survıvor izliyorum zaten görüşürüzz gece inşallah

selam fıstıklarrrr nasılsınız ne var ne yok...ben pek gelemiom...yarında misafirim var...bugün hışım çıktı temizlik yaptım...gezmeye gittimmm :)) ev hanımlığı güzel gidio şimdilik...

selam fıstıklarrrr nasılsınız ne var ne yok...ben pek gelemiom...yarında misafirim var...bugün hışım çıktı temizlik yaptım...gezmeye gittimmm :)) ev hanımlığı güzel gidio şimdilik...

selam kuzucum sende ev hanımı olmştun dimi ohhhh

güzel gider tabiii

ama evde olunca nete çok giremiyor insan dimi işteyken daha çok giriyor

selam kuzucum sende ev hanımı olmştun dimi ohhhh

güzel gider tabiii

ama evde olunca nete çok giremiyor insan dimi işteyken daha çok giriyor

aynen yaaaa evde nette yok ya ondanda girilmio bide ev hanımlıgının ilk haftası geçti accık tadını çıkarıom...sen napıosun?

başakcımmm ben cıkıcam bilgisayarı vercem kocişe...(( çok öpüyorum seniiii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…