bende aynı cnm iyiyim...dün doğum günümdü 1 yaş daha yaşlandım 26 oldum
wallahamı kıs DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CNM NİCE MUTLU YILLARA..................:118::119: SENİ ÇOKKK SEVİYORUM..........BEBİŞLİ YŞIN OLSUN İNŞALLAHH
tşk ederim ablacmmm ....inşallahhh yeni yaşım bana bebiş getirir.......bende seni çokkkkk sewiyorummmm
moodcum doğum günü kutlu olsun bugünde benim doğum günüm 32 yaşıma girdim yaşlanıyorum artık:)
selam kızlar...
moodcum,hacercim dogum gününüz kutlu olsun nice mutlu yıllara...yeni yaşınızda rabbim bebiş nasip etsin hayırlısıyla ikinizide
selam kızlar...
moodcum,hacercim dogum gününüz kutlu olsun nice mutlu yıllara...yeni yaşınızda rabbim bebiş nasip etsin hayırlısıyla ikinizide
iyiyim canım sagol...yarın doktor knt var inş yumoşlar büyümüştür ondan sonra catlatma ignesi olcam...sen nasılsın...tşk ederim kuzummm
seninde doğum günün kutlu olsunnn bolbol bebişle dolsun
tşk ederim cnmmm amin inşallahhhh
nasılsınız buarada kızlarr
SAĞOLASIN KUZUM BENİM CÜMLESİYLE BİRLİKTE BİZEDE BEBİŞ NASİP ETSİN AMİİİN İNŞALLAH ALLAHIM
moodcum doğum günü kutlu olsun bugünde benim doğum günüm 32 yaşıma girdim yaşlanıyorum artık:)
tşk ederim ablacmmm ....inşallahhh yeni yaşım bana bebiş getirir.......bende seni çokkkkk sewiyorummmm
iyiyim canım sagol...yarın doktor knt var inş yumoşlar büyümüştür ondan sonra catlatma ignesi olcam...sen nasılsın...
amin canım inşşş...
rica ederim bebem naptınız kıs doğum gününü nasıl kutladınız parti falan mı?
inşallahh olumlu geçer senin için dr.kntrln cnmm...
bende iyim aşırı derecede göğüslerim hassaslaştıı acıyolarr....
ben pek kutlama taraftarı deilim cnm malum....kociş süpris pasta fln içki almış akşam beraber kutlarız die ...ama teysem kuzenim bana gelmişlerdi geç saatte gittilier ..gerçi biz sabahtan bi kutlama yapmıştık kocişle akşama dewamı gelir die bekledi gerçi gecenin bi wakti uyandırdım kaldığımız yerden dewam ettim
ama biras alkol aldım dün akşam ben zaten bişi olmamıştır herzamanki gibi bebişim gelmemiştir die
bu akşam kaldığımız yerden dewam edicezzz artık
kocişim bana çok güzel cicişler almışş netten sipariş wermiş daha doğrusu onlar gelir ay başında ...
öle yani pek değişiklik olmadı ..ben buruk bi sewinçle geçirdim günümü kimi hüzün göz yaşı anılar ws......
amin canım inş...senin gögüslerde hamişlikten acıyodur inş kac gün var adetine...
inşallahh olumlu geçer senin için dr.kntrln cnmm...
bende iyim aşırı derecede göğüslerim hassaslaştıı acıyolarr....
ben pek kutlama taraftarı deilim cnm malum....kociş süpris pasta fln içki almış akşam beraber kutlarız die ...ama teysem kuzenim bana gelmişlerdi geç saatte gittilier ..gerçi biz sabahtan bi kutlama yapmıştık kocişle akşama dewamı gelir die bekledi gerçi gecenin bi wakti uyandırdım kaldığımız yerden dewam ettim
ama biras alkol aldım dün akşam ben zaten bişi olmamıştır herzamanki gibi bebişim gelmemiştir die
bu akşam kaldığımız yerden dewam edicezzz artık
kocişim bana çok güzel cicişler almışş netten sipariş wermiş daha doğrusu onlar gelir ay başında ...
öle yani pek değişiklik olmadı ..ben buruk bi sewinçle geçirdim günümü kimi hüzün göz yaşı anılar ws......
ayy inşallahh cnmm ama ben geç yumurtladım şuanda reglinin 22.günündeyim geçen ay 25.gün olmuştum bakalım bu ay neler olcakk
selam fıstıklarrrr nasılsınız ne var ne yok...ben pek gelemiom...yarında misafirim var...bugün hışım çıktı temizlik yaptım...gezmeye gittimmm :)) ev hanımlığı güzel gidio şimdilik...
selam kuzucum sende ev hanımı olmştun dimi ohhhh
güzel gider tabiii
ama evde olunca nete çok giremiyor insan dimi işteyken daha çok giriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?