esim annecigile gitti de pc bana kaldi onu bekliyorum tatlim.. sen napiyorsun bakalim???
ay bu ne böyle bi mesaj yaziyorum gitmiyor bekletiyor
modd dogum gunun mu annem gecmıse baktım ama kafam almadı yazıları ıyıkı dogdun canımm dogum gunun kutlu olsun
dogum günün mü bugün senin???????? iyiki dogdun o zamandaha nice mutlu yillara bebisinle birlikte
evet ya yenılerken bıle 10 beklıyorumm:26::26:
neyse ki düzeldievet yaaa bi yavaslik var.. cok da konusmuyoruz ki site dayanamdi desekben ayda yilda bi aksam vakit buldum geldim ya bana giciklik olsun diye yapiyor
tşk edrim başakcmmmm nasılsınnn
basak gelmedımı senın krımızılarr:26::26::26:
evet küselim kk hyaama busarı olmasaydı yanışamazdık iyiki var burası dimiii..kocanın anneciği uzakmı
neyse ki düzeldihadin yüklenin siteyeeee
ayy mood cum insanın yaşı geçtikçe bi acayip oluyor. bari çocuğumuz olaydı gam yemezdik.
bi çocuğum olsa yaşım geçerse geçsin derim. en azından anneyim derim
hacerin gelmişte benim daha gelmedi ama karnım ağrıyo ben anlıyorum gelecekler. gecikmesi için bi neden de yok.benim adetim düzenlidir ama neden gecikiyo anlamıyorum. gıcıklığına işte
tweety nin survivor topiği varmış. merve oraya kaçmş
abovvvvvv seninki de az değil yaniiii offfffcok uzak tatlim hemen köseden bakinda gözüküyoya tutmus beni de götürcek hadi kalk, ya bi git dedim burda ayagimi uzatiyorum oturuyorum orda koltugun en ucunda cereyan yapan kösede oturuyorum üsüyorum bir de hem bu aralar kaynanamin yine menepozu azdi galiba saldirip duruyo manyak sabah yine fitil etti beni töbe töbe aksam aksam dedikodu yapip da günaha girmeyim onun yüzünden
aynen cnm ya ben yaşıma aslında hiç takılmam ama bi bebişimiz gelseydi tabiiii 4 sene sonra 30 olucamişler daha da zorlaşıcak allahhh yaşatmadan o anları hememn gelir bebişlerimizzzzzz inşallahhhhh
kacakk gı merve ıle bengı zaten tutamıyozzz kıı
2 gun gecıktımkuzm ıns gelmezz yaa:18::18::18::18: yarında gelmese bı tets yap ben olsam hemen yapardımm
abovvvvvv seninki de az değil yaniiii offfffseninki yine köşeden bakınca gözüküyomuş. benim ki odanın kapısından bakınca gözüküyo haline şükret
sorma kuzum ben yaşıma çok takılıyorum yaşım almş başını gidiyo zaman öyle hızlı akıyo ki. ama eminim bi bebeğim olsa bu kadar takılmam. en azından bi evladım var tabiiki yaşım büyü olucak derim.. ahhh ahhh inşallah dedğin gibi çok fazla beklemeden tedavilere maruz kalmadan gelirler. sen ne yapıyorsun tedavi olarak
tşk ederim kızlar saolun ....dün dü doğum günüm
biz ne zman anne olcz ya kendımı aıleeden saymıyommm sankı hala sevgılı gıbıyızz
ben sabırlıyım annem yapmam hemen. sonra umutlanıyor insan ama karnım ağrıyo zati
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?