Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

evet yaa aile olmş gibi hissedemiyor insan. Bi çözüm bulmalıyız arkadaşlar yaaaaaa bişey yapmalıyızzzzzz

bugun mısaflıge gttım ya hepsının en az 1 cocugu var allahım yaa kendımı cok yanlız hıssedyorumm cok kotuyumm rabbımmm bıze versınnn bugun o kadar cokk ıstedımmm kııı

amin ccnmmm hiç bi tedawi uygulamıyorum sadece burdaki dandik dewlet hst.dr.na gidiyorum yumurta takibi olarak arada duphaston içiriyo bana öle işte kendi dr.ma gitmem lazım zaten ona gidersem hmn tedawiye başlar ama hala gitmedim....
sen neler yapıyosun....

Doğum günün kutlu olsun canımm nice mutlu sağlıklı yıllara
tşk edrim cnm

benimde kokulu olmştu geçenlerde iltihap çıktı. Belkim iltihaptandır. Neden kokulu olur ki başka:44::44::44::44:

off cnm kendı adıma dusunuyrmm aıleden saymıyorum etrafımdakı hep coluklu cocuklu ya bızz 2 kısıyızz

Anam benim etrafımdada öyle eşimin iş arkadaşlarının eşleriyle görüşüyoruz
Çoğu hamile hatta kimi doğurdu bi ben kaldım inanırmısın gözüm kalıyor ama ne yapalım zamanı var işte
Hepsi doğumdan bebekten bahsediyo gösteriyolar bebek için ne aldıklarını
Ben sadece uzaktan uzaktan bakıyomm

canlarımmm napıyonuzzz bakalımmm. ben yeni geldim eve kocişle alışverişe gittik yeni ciciler aldımm kendime birsürüüü :)))

bugun mısaflıge gttım ya hepsının en az 1 cocugu var allahım yaa kendımı cok yanlız hıssedyorumm cok kotuyumm rabbımmm bıze versınnn bugun o kadar cokk ıstedımmm kııı

biliyo mu çevrendeki insanlar beebk istediğini

canlarımmm napıyonuzzz bakalımmm. Ben yeni geldim eve kocişle alışverişe gittik yeni ciciler aldımm kendime birsürüüü :)))

ayyyyy nolurrr resimlerini koyda çatlat biziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Bol bol duaa canım yapacak başka bir şeyimiz yok yani benim yok en azından sebebini biliyrum çaresi yok
Veren Rabbim her türlü verir.Siz daha şanslısınız benden

benimde kokulu olmştu geçenlerde iltihap çıktı. Belkim iltihaptandır. Neden kokulu olur ki başka:44::44::44::44:

süt buharı yaptım acaba omu doktudu dıyecem cunku dun tuvalette su gıbı camsrım ıslanmıs oel aktıı off:18::18:

işte onn resman ıcımdee fırtılar kouyooo eve gelınce hemen aglıyorummm o yapanlar bıde gururlu kı sankı kendılerı yaptılar bız becerıksısz gıbı davranıyolarr

biliyo mu çevrendeki insanlar beebk istediğini
biliyo 2 yıl oldu evdeyım dusunmuyorum dıyemıyorum kıı

aynen cnm bişiler yapmamız lazım ama ne????

:44::44::44::44: ne ne nee cnm sen ankaradmıydın

ayyy basakcim benim de öyleydi nerdeyse 2 sene boyunca... cok sükür evimi ayirinca kurtuldum darisi basina insallah mi diyim ne diyim bilirim cok zor yani...

canlarımmm napıyonuzzz bakalımmm. ben yeni geldim eve kocişle alışverişe gittik yeni ciciler aldımm kendime birsürüüü :)))

iyiyiz fistik sen nasilsin??? oh oh güle güle kullan cicilerini

bende bişi yapmıyorum hayatım tedavi falan görmüyorum şimdilik ara verdim ne bilim
bol bol duaa canım yapacak başka bir şeyimiz yok yani benim yok en azından sebebini biliyrum çaresi yok
veren rabbim her türlü verir.siz daha şanslısınız benden
senin doktorluk işin yokmu
kis bu mesaji okuyunca kalbim nasil güm güm carpti inanamazsin

ben şimdik seni bi çarpcam görcen niye yazmıyon sen

aynen cnm bişiler yapmamız lazım ama ne????

ne bilim yaaa alalım elimize pankartları düşelim yollara

bişi yapsınlar bizim için devletin kapısına oturalım doğurtsunlar bizi ne bilim devlette çareler tükenmez heralde

Bol bol duaa canım yapacak başka bir şeyimiz yok yani benim yok en azından sebebini biliyrum çaresi yok
Veren Rabbim her türlü verir.Siz daha şanslısınız benden

bizde ne sorun var bılmıyoruz kı 1 sen altında bakmıyoar esım varmı yok mu bu ay olursam gıdecem artıkk

bende bişi yapmıyorum hayatım tedavi falan görmüyorum şimdilik ara verdim ne bilim

senin doktorluk işin yokmu

ben şimdik seni bi çarpcam görcen niye yazmıyon sen

filme dalmisim tatlim yaaaa zaten birden de msji görünce ahanda yeni hamisssss diye gözlerim pörtledi böyle

sen söölüyomusun olmadığınıı

Ya aslında biraz düşünceli olunması lazım diye düşünüyorum bu konuda
Sonuçta bizler evlat hasreti çekiyoruz ya ne yalan söyleyim onlar anlattıkça ben dahada üzülüyorum
O ortama giresim gelmiyo
ama bunu yaşamayan bilemiyor işte malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…