Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

süt buharı yaptım acaba omu doktudu dıyecem cunku dun tuvalette su gıbı camsrım ıslanmıs oel aktıı off:18::18:
aaa ondan olabilir bence tatlım belki iltihabı döküyordur hemen halvet oldumu buhardan sonra
ayyy basakcim benim de öyleydi nerdeyse 2 sene boyunca... Cok sükür evimi ayirinca kurtuldum darisi basina insallah mi diyim ne diyim Bilirim cok zor yani...

de de kuzum öyle de tabii inşallahhh gtez zamnda bende kurtulurum. Nasıl bi duygu kurtulmak

hyr cnm ankarada diiliimm

werwecim senin ne sorunun wardı gülüm

ayyy basakcim benim de öyleydi nerdeyse 2 sene boyunca... cok sükür evimi ayirinca kurtuldum darisi basina insallah mi diyim ne diyim bilirim cok zor yani...

iyiyiz fistik sen nasilsin??? oh oh güle güle kullan cicilerini

saol canımmm iyiyimm.geldik evimize kurulduk pclerin başına :))))

ortamları bırak soracaklar dıye dısarı cıkasım gelmıyooo kımsenn basına gelmeyınce anlamz dıyorum ama genede yapan yapyoo

beni de ekleyin lütfen böle bi konu açtığınız için tşkler.umarım gerçek anlamda başarabiliriz aslında oluruna bırakınca olucak gibi ama biz çok meraklı hatunlarız ne yapalım bi konuya kilitlenince öle oluor benide bat a ekleyin 3 mart ama bu ay iki kez oldu anlamadım 16 mart
hepimiz anne olmayı hakediyoruz inşallah rabbim bizede anneliği nasip eder..

kselcimm güle güle kullan cnmm nasılsın

bende bişi yapmıyorum hayatım tedavi falan görmüyorum şimdilik ara verdim ne bilim

senin doktorluk işin yokmu

ben şimdik seni bi çarpcam görcen niye yazmıyon sen

Yok canım maleseffya pgt yada deneye deneye düşe düşe biri tutarmış işte

beni de ekleyin lütfen böle bi konu açtığınız için tşkler.umarım gerçek anlamda başarabiliriz aslında oluruna bırakınca olucak gibi ama biz çok meraklı hatunlarız ne yapalım bi konuya kilitlenince öle oluor benide bat a ekleyin 3 mart ama bu ay iki kez oldu anlamadım 16 mart
hepimiz anne olmayı hakediyoruz inşallah rabbim bizede anneliği nasip eder..Başakçığım bugün senin için dua edicem okkalı yaş değil iman gücün yeter allah olmayanı olduran değilmi sen inan er geç olucaktır emin ol bende olmıcak diee çok üzülüorum ama olucak eminim çünkü sığındığım güvendiğim el açtımda dua edebildiğim yaradanım var çabuk vazgeçme...

süt buharı yaptım acaba omu doktudu dıyecem cunku dun tuvalette su gıbı camsrım ıslanmıs oel aktıı off:18::18:
aaa ondan olabilir bence tatlım belki iltihabı döküyordur hemen halvet oldumu buhardan sonra
ayyy basakcim benim de öyleydi nerdeyse 2 sene boyunca... Cok sükür evimi ayirinca kurtuldum darisi basina insallah mi diyim ne diyim Bilirim cok zor yani...

de de kuzum öyle de tabii inşallahhh gtez zamnda bende kurtulurum. Nasıl bi duygu kurtulmak

hosgeldın kuzum aramıza

kızlar ben kk gıremedım ya satfa hıc acılmadı

saol canımmm iyiyimm.geldik evimize kurulduk pclerin başına :))))

en güzeli tatlim yaaa bak ne güzel kizlar aksami yapiyoruz

dalma kuzum ne izliyon ki. Mesajın aslını anlayınca hayal kırılklığı oldu dimi

yaaaa sorma tatlim yaaa böyle heyecan anlarinda insan tekrar tekrar okuyunca da anlamiyor hani.. ayyy insallah böyle bi msjin gercegini yazariz yaaa

kurtulmak cok güzel canim öyle ki tasininca 8kilo aldim sen düsün... her seyi bi kenara birak, anahtarinla kapini acip giriyorsun ve kimse yok karsinda her sey sana bakiyor keyfin nasil isterse.. insallah sen de tasininca anlatirsin bize neler hissettigini insallah bebegini kendi evinde büyütürsün.. siz tasinamk icin neyi bekliyorsunuz ki??? biz kavgadan sonra tasindik mecburiyetten, bütün dertleriyle benleydi zaten, esim hic bi kötü olay görmüyordu, ne oluyorsa o isteyken oluyordu, gelince her sey süt liman... en son artik büyük bi kavga oldu tabi yine esim isteyken, neyse hatirlamak istemiyorum bile, bu olayin üstüne dedim ya tasiniriz ya da defolup gidiyorum ben.. öylelikle tasindik iste, kayinbabama kalsa araba borcu butene kadar oturmaliydik yani 2014e kadar aslinda onlar icin, ben tasinsaydim esim kalsaydi daha iyi olurdu ama iste

Bende gen bozukluğu var canım iki kere düşük yaptım
Şimdi tekrar deniyoruz doğaldan daha hamile kalmadım

ortamları bırak soracaklar dıye dısarı cıkasım gelmıyooo kımsenn basına gelmeyınce anlamz dıyorum ama genede yapan yapyoo

Yok bacım o kadarda soyutlama kendini ne yapalım hayatımız 4 4 lük olmuyor
Sakın kendini eve kapatma hepten karamsar olursun canım

ya canımm don, atlet, sütyen, badi, pantalon falan aldımmm . Artık sıkıyo herşeyimmm. Fotolarını şimdi çeksem kociş kafayımı yedin derrr :))
hadi ya bende hamiş kıyafetleri sandımaman koyma onları istemem. Sadece kocan değil bende derim delirdi karı diye

yok canım maleseffya pgt yada deneye deneye düşe düşe biri tutarmış işte
hadi hyaa ilginç yaa. Tüp bebek tutarmıymış pekii.
Mervecim bide hoca olayları var biliyosun. Ben inanıyorum öyle şeylere. Mesela bazı insanlara nazardan veya başka şeylerden dolayı kısmetsizlik oluyo çocuku olmuyo ne bilim okunup üflenince hamile kalanlar oluyor. Hani nedensiz yere hamile kalamayanların gitmesinde fayda var bence.
3 nisan mı tatlım batın ekleriz merak etmee hoş geldinn . Topiğimizi beğendiğine de sevindim. Biz çok sıcak kanlı hatunlarız. Sende katıl bizimle burda neşeyle yumurtlayıp zevkle doğur

Söylediklerinde de çok haklısın duan için çok teşekkür ederim allah razı olsun sana 10 karını versin. Umut hiç bi zaman bitmez heralde. Bende daha çok başta olduğumu hissdiyorum ama yaşa takan biriyim. çok çabuk geçiyor zaman.....

Sen de tanıt kendini yaşın kaç kaç yıllık evlisin çalşıyor musun ne zmandır bebk için uğraşıyorsun
durumumu biliyorlar ama gen bozukluğu olduğunu felan söylemedim

aslında nedenini söylesen iyi olur bence. çünkü nedenin garip bi neden. Ama ben diyemiyorum yumurtlama sorunu var diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…