ayyyyy nolurrr resimlerini koyda çatlat biziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
aaa ondan olabilir bence tatlım belki iltihabı döküyordur hemen halvet oldumu buhardan sonrasüt buharı yaptım acaba omu doktudu dıyecem cunku dun tuvalette su gıbı camsrım ıslanmıs oel aktıı off:18::18:
ayyy basakcim benim de öyleydi nerdeyse 2 sene boyunca... Cok sükür evimi ayirinca kurtuldum darisi basina insallah mi diyim ne diyimBilirim cok zor yani...
filme dalmisim tatlim yaaaaZaten birden de msji görünce ahanda yeni hamisssss diye gözlerim pörtledi böyle
ayyyyy nolurrr resimlerini koyda çatlat biziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
süt buharı yaptım acaba omu doktudu dıyecem cunku dun tuvalette su gıbı camsrım ıslanmıs oel aktıı off:18::18:
işte onn resman ıcımdee fırtılar kouyooo eve gelınce hemen aglıyorummmo yapanlar bıde gururlu kı sankı kendılerı yaptılar bız becerıksısz gıbı davranıyolarr
biliyo 2 yıl oldu evdeyım dusunmuyorum dıyemıyorum kıı
:44::44::44::44: ne ne nee cnm sen ankaradmıydın
ayyy basakcim benim de öyleydi nerdeyse 2 sene boyunca... cok sükür evimi ayirinca kurtuldum darisi basina insallah mi diyim ne diyimbilirim cok zor yani...
iyiyiz fistik sen nasilsin??? oh oh güle güle kullan cicilerini
Ya aslında biraz düşünceli olunması lazım diye düşünüyorum bu konuda
Sonuçta bizler evlat hasreti çekiyoruz ya ne yalan söyleyim onlar anlattıkça ben dahada üzülüyorum
O ortama giresim gelmiyo
ama bunu yaşamayan bilemiyor işte malesef
süt buharı yaptım acaba omu doktudu dıyecem cunku dun tuvalette su gıbı camsrım ıslanmıs oel aktıı off:18::18:
işte onn resman ıcımdee fırtılar kouyooo eve gelınce hemen aglıyorummmo yapanlar bıde gururlu kı sankı kendılerı yaptılar bız becerıksısz gıbı davranıyolarr
bende bişi yapmıyorum hayatım tedavi falan görmüyorum şimdilik ara verdim ne bilim
senin doktorluk işin yokmu
ben şimdik seni bi çarpcam görcen niye yazmıyon sen
sen söölüyomusun olmadığınıı
aaa ondan olabilir bence tatlım belki iltihabı döküyordur hemen halvet oldumu buhardan sonrasüt buharı yaptım acaba omu doktudu dıyecem cunku dun tuvalette su gıbı camsrım ıslanmıs oel aktıı off:18::18:
ayyy basakcim benim de öyleydi nerdeyse 2 sene boyunca... Cok sükür evimi ayirinca kurtuldum darisi basina insallah mi diyim ne diyimBilirim cok zor yani...
aaa ondan olabilir bence tatlım belki iltihabı döküyordur hemen halvet oldumu buhardan sonra
1 defa yaptım hemen halvet olduu cnm ya ıns oledrde bebk gelır
de de kuzum öyle de tabii inşallahhh gtez zamnda bende kurtulurum. Nasıl bi duygu kurtulmak
beni de ekleyin lütfen böle bi konu açtığınız için tşkler.umarım gerçek anlamda başarabiliriz aslında oluruna bırakınca olucak gibi ama biz çok meraklı hatunlarız ne yapalım bi konuya kilitlenince öle oluor benide bat a ekleyin 3 mart ama bu ay iki kez oldu anlamadım 16 mart
hepimiz anne olmayı hakediyoruz inşallah rabbim bizede anneliği nasip eder..
saol canımmm iyiyimm.geldik evimize kurulduk pclerin başına :))))
dalma kuzum ne izliyon ki. Mesajın aslını anlayınca hayal kırılklığı oldu dimi
aaa ondan olabilir bence tatlım belki iltihabı döküyordur hemen halvet oldumu buhardan sonra
de de kuzum öyle de tabii inşallahhh gtez zamnda bende kurtulurum. Nasıl bi duygu kurtulmak
hyr cnm ankarada diiliimm
werwecim senin ne sorunun wardı gülüm
kselcimm güle güle kullan cnmm nasılsın
ortamları bırak soracaklar dıye dısarı cıkasım gelmıyoookımsenn basına gelmeyınce anlamz dıyorum ama genede yapan yapyoo
hadi ya bende hamiş kıyafetleri sandımya canımm don, atlet, sütyen, badi, pantalon falan aldımmm . Artık sıkıyo herşeyimmm. Fotolarını şimdi çeksem kociş kafayımı yedin derrr :))
hadi hyaa ilginç yaa. Tüp bebek tutarmıymış pekii.yok canım maleseffya pgt yada deneye deneye düşe düşe biri tutarmış işte
3 nisan mı tatlım batın ekleriz merak etmee hoş geldinn . Topiğimizi beğendiğine de sevindim. Biz çok sıcak kanlı hatunlarız. Sende katıl bizimle burda neşeyle yumurtlayıp zevkle doğurbeni de ekleyin lütfen böle bi konu açtığınız için tşkler.umarım gerçek anlamda başarabiliriz aslında oluruna bırakınca olucak gibi ama biz çok meraklı hatunlarız ne yapalım bi konuya kilitlenince öle oluor benide bat a ekleyin 3 mart ama bu ay iki kez oldu anlamadım 16 mart
hepimiz anne olmayı hakediyoruz inşallah rabbim bizede anneliği nasip eder..başakçığım bugün senin için dua edicem okkalı yaş değil iman gücün yeter allah olmayanı olduran değilmi sen inan er geç olucaktır emin ol bende olmıcak diee çok üzülüorum ama olucak eminim çünkü sığındığım güvendiğim el açtımda dua edebildiğim yaradanım var çabuk vazgeçme...
durumumu biliyorlar ama gen bozukluğu olduğunu felan söylemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?