Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

evet tesellim var çok şükür bide kardeşi olursa inşallah
bebek sevmeyi özledik kızzz oğlan 5 yaşında

alşlahım oğlunu sana bağışlasın bbek her daim özlenir 10 tanede olsa ister insan çok iii birisin rabbim emin ol bi tane daha vericektir bak sana okkalı bi dua edimde allahım nolur sevinç arkadşaımıza ikiz çocuk nasip et bidaha istemess :)

amiiinnnn
Allahım seninde gönlünde ne varsa çifter çifter versin
bak bugün cuma akşamı kız
dualarımız kabul olur inşallah

hımm anladım ovulasyon testinde çift çizgi çıkmış sanırım bende heyecanlandım
valla bu konuyla ilgili bir bilgim yok
dur bakalım yarın doktor ne diyecek
hemen kötüsünü düşünme canım
bilmiyorum canım ya dış gebelik gecirdgim zamanda boyle kanamalarım olmuştu ama nş oyle bişey degildir gerci daha yenı yumurtam catlıycak oyle bişey oldugunu sanmıyorum ama yinede korkuyorum işte...
yarın haberdar et bizi inşllah korkutuna değmez
tamam canım yarın oglenden sonra girip haber veririm randevum öglen birde...
canım kötü bir şey çıkmaz içini ferah tut sen Allah yardımcın olsun
belki çok yoruldun felan ne bileyim kötüyü düşünme kötü ne olmuş olabilirki:26:

amin canım inş ya kötü düşünmemeye calışıyorum hayırlı haberlerle dönerim inş

canım benım adetime daha cok var yerleşme olmasına imkanda yok tatlım cünkü ben yumurtlama testinde bugun pozitifi gördüm oyuzden korkuyorum ama inş catlama kanamasıdır bakalım yarın doktor ne diycek...

bak ben de sana yakın bişi yaşadım 3 ünde regl olmuştum 16 sında yumurtlama dönemimde kahverengi akıntıyla pembe akıntım geldi birgün boyunca peçeteye sildim ertesi gün adet sancım tuttu ama hemen gitti peçetey gelcek şekilde kanamam geldi 1 gün bile sürmedi bilmiorum ama içini ferah tut iyiyi düşün kötüye yorma canını sıkıcak bişi yok emin ol

he bu arada ben hadiye hadisko ya bakmayın namaz kılım geliorum dualarıma eklicem bugün yine sizi sizde unutmayın beni lütfen

kız bak kalp kalbe karşı bende adını sormuştum Allah kabul etsin canım
cuma akşamı bizede et bizde sana edelim

cok sagol canım moral verdiniz bana güzel sözlerinizle inş dediginiz gibi olur hayırlısı olsun hakkımızda...seninde hamiş olma ihtimalin var galiba inş öylesindir güzel haberler verirsin bizlere hayırlısıyla...

biz burda buı yüzden varız ortak derdimiz var ama aşıcaz olması grektiği gibiyizz

ben burdaydımda sayfayı yenıleyence cıkıs yapmıssım

sohbetnz koyu kızlar benım kocsı burda fazla yazamyyomm

hee kızzz üniversitedeyken markete gittim hipo varmı dedim adam mal mal baktı yüzüme bende çamaşır suyu hacı dedim
Adanalı olmuşsun eyice haaa

kız o neki ben abimlere tekere binelim dedim o ne dedi suratıma baktı iki saat çözemedi(bisikleet)bilmem siz diomusunuz gördüğüm tanıdığım adalalılar diorda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…