kızlarr ben geldimmmm test aldım ama yapmaya cesaretim yok sevinçciğim sen sabah yapılan daha iidir diodun şimdimi yapsam sabahmı ?
hoşgeldin canım
kız bende burdayım bak hakkımı yeme
canim sabah idrariyla yap.. daha iyi sonuc alirsin, hani sabaha kadar tuttugumuz icin hamilelik varsa hcg hormonu daha cok geciyor idrara.. bildigim kadariyla böyle..
hoşgeldin canım
kız bende burdayım bak hakkımı yeme
oh ne güsel çalışmak güsel ben test aldım ama yapmaya korkuorum sevinçten onay bekliorum
gel diye yaptım anacım sesin çıkmadı hoşgeldin yedimi oğluşun yemeğini akşama kocaya bırakma kız kıyabilirimisin sen ona önüne yemeğini ver boşver kavgada gürültüde olsa yanık manık ver gitsin:)
okiş sabaha kadar sabredicem buzamana kadar sabrettim ama olmıcak bu sefer regl olmıcam çok eminim umarım öle de olur
okiş sabaha kadar sabredicem buzamana kadar sabrettim ama olmıcak bu sefer regl olmıcam çok eminim umarım öle de olur
insallah canim benim hamis oldugun icin 9ay boyunca regl felan görmeyeceksin.. insallaaahhhh hamissindir de ayagini sürürsün hamis olmayanlar da gelir pesinden
yedi oğluşum yemeğini
ona yemek yok dünden yemeğim vardı oğlanla yedik bitirdik
aradı akşama ne yemek var didi bende bişi yok didim
ne yicez dedi bende ne bulursan ye dedim
çok güldüm yaa tuttum ama bunu haketmiş demekki çok kızdırmış belliki dışarda bi gacıyla yemesin bak ):
insallah canim benim hamis oldugun icin 9ay boyunca regl felan görmeyeceksin.. insallaaahhhh hamissindir de ayagini sürürsün hamis olmayanlar da gelir pesinden
sessiz_ce, pelin67
SES VERİN KIZLAR NASILSINIZ BAKEM
tşk ederim canım inşş dilekleriniz yeter bugün benim için eller semaya açılsın nolur bende size hep açıorum ay boşa hissetmioeumdur umarum
o biraz zor
:18::18: yermi dersin
canım benım moralim bozuk biraz bu ay doktor takibindeyim ovulasyon testide yapıyorum bugun cift cizgiyi gördüm ama wc ye gittigimde peceteye pembe kan geliyo neden olabilirki :26::26:
canım benım moralim bozuk biraz bu ay doktor takibindeyim ovulasyon testide yapıyorum bugun cift cizgiyi gördüm ama wc ye gittigimde peceteye pembe kan geliyo neden olabilirki :26::26:
bilmem aç koyma biliosun erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer
yah psikolojik his değil bu eminim ama hayal kırıklığı olmasıda cabası olur yani bazıları etkilenio ben o adet olayım olmasaydı bukadar emin olmazdım bide yani hissediorum açlıği pskolojik hissedermi insan bel ağrım al işte pazar gittim geldim ağrı başladı yine topalm 15 dk yürüdüm eşim arabayla aldı bişide taşımadım yani bak bide banyoda sıcak yada buhardanmı bilmem tükrük çok gelio yutukunamıorum resmencanım his konusuna çok inanıyorum ben kendini dinleyipte şu belirtim var bu belirtim var demek ayrı
içten hissetmek başka bir şey bu ben hamileliklerimde hep hissettim
6. hissim beni hiç yanıltmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?