Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

canım benım moralim bozuk biraz bu ay doktor takibindeyim ovulasyon testide yapıyorum bugun cift cizgiyi gördüm ama wc ye gittigimde peceteye pembe kan geliyo neden olabilirki :26::26:

canim eger ki yumurtlaman da pozitifi bugün gördüysen, o cok az kanama yumurta catladigi icin olabiliyr.. bazen catlamadan dolayi da kanama olabiliyormus.. ama eger pozitifin üstüne bir hafta on gün gecti de, sevinccimin dedigi gibi peceteye gelecek kadar az bi kan geliyorsa muhtemelen yerlesme kanamasidir..

tşk ederim canım inşş dilekleriniz yeter bugün benim için eller semaya açılsın nolur bende size hep açıorum ay boşa hissetmioeumdur umarum

ayyyyyyyyyyyyyyy insallah sen de ayni benim gibisin su an insallah ümitler bosa cikmaz yaaaa

aaa dikkat et dikkat yoruosun kendini hiç ihmal etme hemen doktora git
yarın doktor knt var canım ama benım yumoş daha yenı catlıycak ama niye boyle oldumki...

yarın knt gittigimde sorcam canım ama yerleşme kanaması olamaz cünkü daha yumoşum catlamadı oyuzden niye böyle oldum diye merak ediyorum inş kötü bişey yoktur...aminnn...

ayyyyyyyy inşallah yaaaa tükürük çoğalması bende de olmuştu inşallah
sabah hayırlı haberleri verirsin bizede dua et

canım benım moralim bozuk biraz bu ay doktor takibindeyim ovulasyon testide yapıyorum bugun cift cizgiyi gördüm ama wc ye gittigimde peceteye pembe kan geliyo neden olabilirki :26::26:

sessizce hoşgeldin bu arada pelin sıkıntı yapma bence dediği gibi yerleşmedir bende pembe kahverengi akıntım oldu peçeteye sürdükçe geldi çamaşır kirletmedi sonrasında adete dönüştü bak sen ii sonuç almışsın dinlenmelisin

canım ovulasyon testinde bugun gördüm pozitifi iki gündürde pembe kan geliyo peceteye sildigimde inş catlama kanamasıdır ama korkuyorum kötü bişey olur diye dua edin lütfen yarın doktor knt var...

hımm anladım ovulasyon testinde çift çizgi çıkmış sanırım bende heyecanlandım
valla bu konuyla ilgili bir bilgim yok
dur bakalım yarın doktor ne diyecek
hemen kötüsünü düşünme canım

heycanlandırdınız beni kızlarr bak dayanamayıp testi yapıcamm hee tutun beniii

yarın haberdar et bizi inşllah korkutuna değmez

canım kötü bir şey çıkmaz içini ferah tut sen Allah yardımcın olsun
belki çok yoruldun felan ne bileyim kötüyü düşünme kötü ne olmuş olabilirki:26:

ediyorum canım etmeyede devam inşallah kız senin yine bi tesselin var şükür bizede bi teselli ver rabbim ama allahım gönlüne göre versin inşallah kalbimde temizdir öle diolar

evet tesellim var çok şükür bide kardeşi olursa inşallah
bebek sevmeyi özledik kızzz oğlan 5 yaşında

canım benım adetime daha cok var yerleşme olmasına imkanda yok tatlım cünkü ben yumurtlama testinde bugun pozitifi gördüm oyuzden korkuyorum ama inş catlama kanamasıdır bakalım yarın doktor ne diycek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…