aaa 1001. mesajımla 3. kalbimi aldım yaşasınn
canım benım moralim bozuk biraz bu ay doktor takibindeyim ovulasyon testide yapıyorum bugun cift cizgiyi gördüm ama wc ye gittigimde peceteye pembe kan geliyo neden olabilirki :26::26:
tşk ederim canım inşş dilekleriniz yeter bugün benim için eller semaya açılsın nolur bende size hep açıorum ay boşa hissetmioeumdur umarum
yarın doktor knt var canım ama benım yumoş daha yenı catlıycak ama niye boyle oldumki...aaa dikkat et dikkat yoruosun kendini hiç ihmal etme hemen doktora git
canım doktoruna sordunmu hemen telaş yapma yerleşme kanamasıdır çok yoğun değilse
bol su iç ve sırt üstü uzan bakalım
Allahım yardımcın olsun
peçeteye silince geliyorsa ve az ise üzülme ya bende de olmuştu
yah psikolojik his değil bu eminim ama hayal kırıklığı olmasıda cabası olur yani bazıları etkilenio ben o adet olayım olmasaydı bukadar emin olmazdım bide yani hissediorum açlıği pskolojik hissedermi insan bel ağrım al işte pazar gittim geldim ağrı başladı yine topalm 15 dk yürüdüm eşim arabayla aldı bişide taşımadım yani bak bide banyoda sıcak yada buhardanmı bilmem tükrük çok gelio yutukunamıorum resmen
canım benım moralim bozuk biraz bu ay doktor takibindeyim ovulasyon testide yapıyorum bugun cift cizgiyi gördüm ama wc ye gittigimde peceteye pembe kan geliyo neden olabilirki :26::26:
canim eger ki yumurtlaman da pozitifi bugün gördüysen, o cok az kanama yumurta catladigi icin olabiliyr.. bazen catlamadan dolayi da kanama olabiliyormus.. ama eger pozitifin üstüne bir hafta on gün gecti de, sevinccimin dedigi gibi peceteye gelecek kadar az bi kan geliyorsa muhtemelen yerlesme kanamasidir..
ayyyyyyyyyyyyyyy insallah sen de ayni benim gibisin su aninsallah ümitler bosa cikmaz yaaaa
yarın doktor knt var canım ama benım yumoş daha yenı catlıycak ama niye boyle oldumki...
yarın knt gittigimde sorcam canım ama yerleşme kanaması olamaz cünkü daha yumoşum catlamadı oyuzden niye böyle oldum diye merak ediyorum inş kötü bişey yoktur...aminnn...
canim eger ki yumurtlaman da pozitifi bugün gördüysen, o cok az kanama yumurta catladigi icin olabiliyr.. bazen catlamadan dolayi da kanama olabiliyormus.. ama eger pozitifin üstüne bir hafta on gün gecti de, sevinccimin dedigi gibi peceteye gelecek kadar az bi kan geliyorsa muhtemelen yerlesme kanamasidir..
ayyyyyyyyyyyyyyy insallah sen de ayni benim gibisin su aninsallah ümitler bosa cikmaz yaaaa
heycanlandırdınız beni kızlarr bak dayanamayıp testi yapıcamm hee tutun beniii
yarın doktor knt var canım ama benım yumoş daha yenı catlıycak ama niye boyle oldumki...
yarın knt gittigimde sorcam canım ama yerleşme kanaması olamaz cünkü daha yumoşum catlamadı oyuzden niye böyle oldum diye merak ediyorum inş kötü bişey yoktur...aminnn...
ayyyyyyyy inşallah yaaaa tükürük çoğalması bende de olmuştuinşallah
sabah hayırlı haberleri verirsin bizede dua et
ayyy deme bak heycandan acıktım yinee:)
ediyorum canım etmeyede devam inşallah kız senin yine bi tesselin var şükür bizede bi teselli ver rabbim ama allahım gönlüne göre versin inşallah kalbimde temizdir öle diolarayyy deme bak heycandan acıktım yinee:)
ne yicen kız akşama ne var
bende mantarlı ıspanak
mantı
ve peynirli börek var
ediyorum canım etmeyede devam inşallah kız senin yine bi tesselin var şükür bizede bi teselli ver rabbim ama allahım gönlüne göre versin inşallah kalbimde temizdir öle diolar
kıymalı patates tavası yaptım pirinç pilavı cacuk- yarın mantarlı tavuk sote yapıcüm yanına neyapsamkii
kıymalı patates tavası yaptım pirinç pilavı cacuk- yarın mantarlı tavuk sote yapıcüm yanına neyapsamkii
sessizce hoşgeldin bu arada pelin sıkıntı yapma bence dediği gibi yerleşmedir bende pembe kahverengi akıntım oldu peçeteye sürdükçe geldi çamaşır kirletmedi sonrasında adete dönüştü bak sen ii sonuç almışsın dinlenmelisin
hepsini yedinmii hani yoktu kocacına yemek adamın yüreğine indircen tek başına yemek içinmi yapıosun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?