wallahamı kıs hepmi baktırıyon seni gidi seniiiiiiiii tmm kıuzum kopyala bakalım neyse ben kaçtım kızlar size doyum olmaz ama telim çalıyo beni çağırıyolar nerde kaldın diolar gidem bari grşrüz hepinizi öptüm kocaman canlarım benim beni özleyin iyimisizi seviyorummmmmmmmmmmmm
walla çok baktırıom ben aynı şeleri sölüo bazen ama daha çıkmadı bişe sonuc gelsin kopyalarım burayagelmiştir belkimm
bende iyiyimm walla kayınvaldemde oturuom...hayyola nie teselli istion fransız kaldım ben kıss ...söle bakem derdini ederiz teselli ...ama en büyük teselliyi sen kendi kendine edicen..herneyse unut düşünme at kafandan...
hiç duymadım onu ...hadi bakalım git kıs özele nolcekk...madem istiolar olacak o kadar..nerde oturuosun?
kız birincisi destek vericim sevinççç yokkk ikincisi test yaptım negatif çıktı üüüühüühü
napimmm pazara gittik kayınvaldemle geldik kahvemizi içtik çubuklusundan fal kapattım yolladım bakalım ne diyecek derya abla
bu arada selammmmmmmmmmmm SESSA VE HADİSKO nasılsınız kızlar?ben topiğin eski üyelerindenim sizinle ilk defa karşılaştım memnun oldum ben HÜRREM SULTAN herkes beni bilir tanır
kızlarr merhabaa nasılsınızzz
ben istanbuldayım teysemle çay keyfi yapıyoruzzz...ama çokkk uykum war....
hmmm yok canım gitmem zaten marsaya...bi hamiş kalsam doktor bulcam kendimede ondan soruom...okudum geçende yazdıklarını hatırlama bencedeben unıversale gidiodum muzaffer şengüle memnundum ama sorunlu bi hamilelik olunca balcalıya gittim...düşükten sonrada başkentte ebru tarım var ona gittim onu tavsiye ediolarda ben ilgisiz gördüğüm için gitmemeyi düşünüom..ortadoğuda bi doktor sölediler onuda çok kişiden duydum filiz kavi seçen bebişi koyarsak göbüşe ona giderim herlade...
selam cnm benim sağol kıs ay beni şımartıyosunuzmersi şekerim o sizin güzelliğiniz eeeeeeeeeeee sen kimsin tanışalım?
baklım hayırlısı ümidim var yahh seyhan havalanı karşısı ne taraf dyiim çamlı durağı diye geçio
wallahamı kıs hepmi baktırıyon seni gidi seniiiiiiiii tmm kıuzum kopyala bakalım neyse ben kaçtım kızlar size doyum olmaz ama telim çalıyo beni çağırıyolar nerde kaldın diolar gidem bari grşrüz hepinizi öptüm kocaman canlarım benim beni özleyin iyimisizi seviyorummmmmmmmmmmmm
ne diyecek bebeeeeeeeeeekkkkkkkk
Zaten görünce hemen tanıdım sultanım:103:
Moodcu geldin mi istanbula foto çekseydin yolda biraz
Tatlım geçmiş olsun düşük allah bi daha göstermesin bebişini sıkı tututunur canım benim bi dahakine inşallah
Dün tanıttım canım özürlü tanımışlar beni
boşver kusucummm böle negatif görüoz ama bi bakcazzz sonra kocaman bi pozitif...sabırlı olup dua etmemiz lazım...ayrıcaaa lütfen aklından çıkarr...gerçekten onu düşünerek yaparsan olmuo...ben hiç düşünmedim bu ay...bakalım nolcekkk...kırmızılar 1 nisanda gelcek ama hala bi umut bekliom işte... Gelmezolasıcalar...günün geçmişmiydi...
saol canım yok üzülmedim aslında ama olsaydı yok demesdim olucak olucak hayırlısıyla rabbim şu cuma günün hürmetine hepimize sağlıklı eli yüzü düzgün bebekler nasip et
allahım yaa bende ozurlu anladım gelısemıyom demedınmı ya sen
süpersin vallhi güldürdün beni kızzz
boşver kusucummm böle negatif görüoz ama bi bakcazzz sonra kocaman bi pozitif...sabırlı olup dua etmemiz lazım...ayrıcaaa lütfen aklından çıkarr...gerçekten onu düşünerek yaparsan olmuo...ben hiç düşünmedim bu ay...bakalım nolcekkk...kırmızılar 1 nisanda gelcek ama hala bi umut bekliom işte... Gelmezolasıcalar...günün geçmişmiydi...
ayyyy ağzından bal damlıo walla...fincanı kapatırken aklımdan hep bebek geçiriom herseferinde ama 1 kere bile demedi kadın bebek falan die...inşallah hepimize hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin rabbimmm
gel sen de süper ol tatlım sevgiand.. sevgi andı okuyalım kızılcık şerbeti içelim sonra da bebiş şerbetisüppersiniz valla
varya sen gülüyosun benim böyle anladığınızı anladığım an başımdan kaynar sular döküldü önce sonra da gülme krizine girdim ki ne gülmekkkk gözümden yaş geldii
ne güzel işteeeee burda amacımız gülmekkk sen dün beni özürlü sandı bu belinay bi üzüldü ki sorma allaha dua etti benim için üffffff hem utanıyorum hem de hala gülüyorum yaaaasonradan düştü benim jeton ama o an anlasaydım düzeltirdim hemen konuyuuuu..
tamam ben yanlıs anladımda basak la nazoda mı yanlıs anladı ya
bu arada basak nerdeeee
yok tatlım zaten dedim ya ben de o sonucu çıkarttım yani benim anlatma özürlü olmamdan kaynaklandı
herkes mi yanlış anlar yarabbim ama iyi oldu dün hiç gülesim yoktuuuu... hatta sizin topişe de sırf güleyim moralim düzelsin diye girdim yanlızdım dagene az da olsa güldük deee ama ertesi gün bir daha okudum kiiiiii o zaman işte süper oldu çoooookkk güldüm allah da sizi güldürsün..
belinaycım hep bunlar sizin temiz kalbinizden bak ben espri de olsa özürlüyüm diyorum üzülüyosun canım benim çoookk tatlısınnnbebeğini allah sana hayırlısıyla sağlıkla en kısa sürede versin canım inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?