günaydın kızlar nasılsınız hayırlı cumalar herkese
ben kabusla uyandım bugün çok korktum valla :18::18::18: yine bebeğimi kaybediyordum Allahım ne kötü uyandım kalbimin atışını bi duysaydınız sanki ağzımdan çıkacaktı :18::18: Allah bidaha yaşatmasın yaaa nasıl etkilendim
yok cnm neden küselim senin kankaların yok gelmedi bugün ya sohbet açmamıştır seni gülümmmmm
ama açık sözlü olmandan dolayı kutluyorum seni cnm....çünkü ilk yazını gördüğümde bende aynı şeyi düşündümm yanii...tebrikler .....
iyi geceler nazommm...
ben kabusla uyandım bugün çok korktum valla :18::18::18: yine bebeğimi kaybediyordum Allahım ne kötü uyandım kalbimin atışını bi duysaydınız sanki ağzımdan çıkacaktı :18::18: Allah bidaha yaşatmasın yaaa nasıl etkilendim
canım kahvaltı yapmadan bakayım senden haber varmı dedim:26::26:
naptın testi yaptınmı :18::18:
yüze pişik kremimiiidaha neler duycaz bakalım bu kk da
canım bende espiri yaptığını sandım yada tam ne olduğunu anlamamıştır benim gibi onun için yorum yapmamıştır
zaten önemli olan burda ortak sorunumuz olan bebek aynı dili konuşmak anlaşmak
yoksa özürlüymüş değilmiş önemli değil yeterki kafamız özürlü olmasın düşünce açısından
bende duydum doktorlar önerio pişik kremi yüzünü çok güsel yapıo sivilce kalmıo
ayy ablacım cok uzuldummrabbım yardımcın olsunnn ıns bebgın tez zmanda gelırr basak anlamamıstr yoksam sorardıı
selammm herkese:80:
ayyyy o kadar utandım ki anlatamammmkızlar benim bedensel ya da zihinsel bir özrüm yok çok şükür ayyyy ama ben anladım kesin benim artık bir özrüm olduğunu o da anlatma özürlüyümmmmm bak kaç kişi yanlış anladıysa bu iş benim beceriksizliğim
ben yaşımın gerektirdiği olgunluğa erişemedim diye olgunlaşma özrüm var dedim ama o öylesine bi şakaydı yani ayyyy konuşmuyorum tamammmm gene batırmiim
öyleymiş canım dün belinay anlattı ben bilmiyomuşum bi tek sanırım çok şaşırdım ama pişik kremi ve yüz
tatlım nerden neler çıkıyo bu gene iyi bundan 9 sene önce eşim demişti ki (çıkıyoduk o zaman) siz kadınlar güzel olucaksınız deseler yüzünüze salyangoz sümüğü bile sürersiniz demişti ben de ohaaa artık demiştim 3 sene geçmedi salyangoz salyalası kremlerine kadınlar deste deste para döktüüüü.. Ben de yıllar sonra denemiştim:82:
güsellik için yapılır sonra çirkinleştin diolar kocalarımız fışşş onlar kendilerine baksınlar ben hiç denemedim ama pişik kremi en ideali
seray seray serayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy napıyon ben burdayım gittim geldim tatlım
napimmm pazara gittik kayınvaldemle geldik kahvemizi içtik çubuklusundan fal kapattım yolladım bakalım ne diyecek derya abla
aslında gerek yok çünkü biz her daim güselizz hıh
aslında gerek yok çünkü biz her daim güselizz hıh
ohhhhhh afiyet olsun kuzum sana benim yerimede içseydin kıssss gerçi ben içcem günde ne zaman gitçeksemkim fal bakıyo annem ?bende kapatayım gelirim bakkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?