Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

belinaycım senin bir problemin varmı bebek için yani tespit edilmiş teşhisi konulmuş ya da eşinin?

abla benım 6 ay oldu daha kac kere gttım ılgılenmedıler 1 yıl olsun dıyee sadece tıroıt sorum varr oda engel deyılmıss bı adetım 3 gunu test yaptım oo ama bu ay gelmesee gıdecem bakalım sorun ne esımde verck spermını

eşim iş yerinde ben de evde çalışıyorduk tatlım iyiki de vardınız çok bunalmıştım işten yeni birilerini tanımak güzel özellikle de ortak dertler aynı olunca

evet burd a yerı gelıyo kavga edyz yerı gelıyo aglıyoruz eglenyrzz buraya grnce cok rahatlıyrz bı an olsun unutyorumm sıkıntılarımı

tatlım baştan keşke 1 yıldır korunmuyoruz deseydin 1 yıl dolmadan bakmıyorlar doğru

troid engel değil canım ona canını sıkma sakın birebir en yakın arkadaşımın başındaydı hatta doktor senin çocuğun olmaz tedavi olmadan.. boşuna tedavisiz uğraşmayın imkansız ama olursa da hamileleiğin riskli bi ton şey söyle aptal herif kız günlerce ağladı kendine gelemedi telef oldu.. bir de yaşı 34 dü. ben de dedim ....tir et doktoru sen korunma bırak olursa olur olmazsa tedavi olursun kendini daha ilk başta ilaçlara boğma dedim.. ve 2-3 ay denk gelmedi ama yumurtlama gününü ilk denk getirdiklerinde hamile kaldı ve hamileleiği çok güzel rahat geçti çatı çatır doğurdu şimdi 1,5 yaşında oğlu var hem de çok sağlıklıııı

tatlım bana çok telefon geliyor o yüzden yazı yazmam 2 saat sürüyor kusura bakmayın:102::102::102::102::102:

Son düzenleme:

ilk duyunca bende agladımdaa da engel degılmıs dok ıcımı rahatlattı sadece ılacı bırakma dedıı ya benımde aklıma geldıı deyımm 1 yıl oldudıye de ılac zararı falan olur dıye korktumm:18::18::18::18:

sen hem ev kadınısın hem işş:126::126: ne güsell ya bende calısmak ıstıyomda kocıs ızın vermıyoo

negatif tek çizgi çıktı ama üzülmedim daha çok zmaanımız var napalım kısmet ee ben bunca şeyi niye hissettim kurtmu var acep yediklerimi yiyo:)

üzülme canım benim hayırlısı neyse o olsun bakalım
psikolojik olabilir kurtçuklar

aaa birbirinizle de mi kavga ediyosunuzzz çok ayıpppp kocalarla kavga bile olur ama burda olmazzzz

aa olur olur onlarda tuzu biberi mesala basak eskıden ıs kadınıydı anlıyodukk işden cıktı kaynansı dan fısat bulamıyo gelmıyo dıye anlıyrz aa sımdık tatıldee annecıgının yanında neden gırmıyo gunduzz sımdık gelınce kafasına kafasına vurcaamm:99:

yok tatlıııım nerdeeeee daha hiç ev kadını olamadım daha 1 haftadır evden çalışıyorum o da iş yeri küçük bir ton tabela işi var adım atmaya yer yok büro atölye hepsi birleşti atölye oldu 1 haftadır yani orda bana oturcak yer kalmadı ondan postalandım evden çalışıyorum 1 haftadır :102::126::102::126:
yani gene işyerine dönücem mecbur ben üniv. den beri çalışıyorum canım benim de hayalim ev hanımı olmak özellikle son 2 yıldır

ayol haketmiş o zamannnn sökseydiniz yıldızlrınııı herkese diyodu ya yıldızları alıcam yok yök yok tök

ben calısmak ıstıyorum calısan hatunlarda ev kadını olmak ıstyoo

ayol haketmiş o zamannnn sökseydiniz yıldızlrınııı herkese diyodu ya yıldızları alıcam yok yök yok tök

benden duyudugunu dıme yoksam basak sacımı basımı yolarr:18::18::18::18:

allah korusun yarabbim.

kız birincisi destek vericim sevinççç yokkk ikincisi test yaptım negatif çıktı üüüühüühü

hatunlar ben kaçıorum eşim geçicekmiş öpüldünüz hayırlı cumalar sevinç canım senle görüşeemdim ama arada b bakarım

kızzzzz sabah girdim baktım yoktun anacım sabahtan beri bir koşturmaca kahveye komşu geldi o gitti eşimin yengesi geldi o gitti benim oğlan okuldan geldi bu arada çamaşır yıkadım meydanda yemek yok balkonu yıka banyoyu temizle çamaşırlar derlken bu saat oldu

sewinç çok tatlı oğlun allah bağışlasın tatlım yeni bebek de en kısa zamanda hayırlısıyla sağlığıyla gelsin inşallah..

saol tatlım hoşgeldin bu arada amin Allahım isteyen herkese versin dolu dolu bebişler

offff ne yoğun bir gün yaa kız başak nazar ettin bize bugün giremedim doğru düzgün
neyse kızlar ben bide yemeği yapayım geliyorum

ben calısmak ıstıyorum calısan hatunlarda ev kadını olmak ıstyoo

benden duyudugunu dıme yoksam basak sacımı basımı yolarr:18::18::18::18:

tatlım sen çalışmak istiyorsan zaten çalışmalısın mutlaka eşin mi istemiyo çalışmanı

başak eski ajan007 başaksa bunları bulur günyüzüne çıkartır zaten.. benim dimeme gerek kalmazzzz

bayılıyorum böyle hamarat hatunlara bak nasıl uçuyo şunaaa ay nasıl özeniyorum size bir bilseniz ben de temizlik yemek yapmak istiyorum böyle hergünnnn
şunun sırlarını bana da verin bak size zaman derdimi anlatayım sewinç hanım

abla bı sure sonra sıkılrsın ayy ozenme :))) bende ıslerımı yaptımda ne yemek yapcm dıye kara kara dusunuyorumm

şimdi bugünü sayma bi yandan iş yapıyorum bi yandan size yazıyorum dosya kaydederken (her bir kayıt 5-10 dk sürüyor) yani evdeyim sayılmaz çalışıyorum gene

1- Az iş olduğu günler : (ki bu çok nadir olur ayda 1-3 gün) sabah çıkarız her insan evladı gibi 6-7 de çıkarız evimize geliriz.. bu günlerde pek sorun yok..ama gene yetişmiyor hiçbirşey nedeninide aşağıda anlatıcam.

2- Çok aşırı yoğun günler : (bu da ayda 10 gün diyelim) sabah çıkar gece 3-4 sabah 5 gibi geliriz.. bugünlerde de sorun yok çünkü zombi gibi gelir bişeyler yer yatarız..evi görmeyiz bile

3- Normal zamanlar : (bu da ayda kalan 17-19 gün diyelim) sabah çıkar gece 10-11 gibi geliriz.. işte bu günlerde sorun var çünküüü

sebepler :
1-bu saatten sonra ne elektrik süp. ne çamaşır bulaşık mak. ne de başka bir gürülütülü iş yapamıyorum apartmandakilerin hepsi tavuk 9-10 hepsi uyumuş oluyorlar
2-acele yemek hazırlığı yapıyorum genelde ızgara pilav salata gibi pratik şeyler yapmak zorunda kalıyorum sulu yemeklere de hasretim

3- yemek yiyiyoruz zaten yorgunluktan kafalar patlamak üzere kalkıp ütü toz alma gibi sessiz yapılacak işlere de halim olmuyor inanın ama ev düzenli olsa onları yapıcak motivasyonum da olur.. ama evde bir ton iş varken kalkıp ütü yapmak süpürmeden toz almak bana garip geliyor

4-bu durumda geçirilmiş bir haftanın sonunda evin halini çamaşırı temizliği siz düşünün bütün pazar günüm temizlikle geçiyor gene de ince temizliğe vakit kalmıyor genel temizliği yapmaktan:88:

ve hiçbir zaman da içime sinmiyor ben istiyorum ki bir şekilde vakit ayırıp ya da sihirli bir yol bulup hafta içi evimi temiz tutayım pazar günü de ince temizlik yapabileyim

eşim eskiden yardım ediyordu ama son 1 yıldır artık o pazarları da öğlene kadar uyuup kahvaltı edip işe gene gidiyor garibim

bana bi fikir verin bakalım nasıl pratik evimi hafta içi hep temiz tutabilirim sizler pratik kızlarsınız aklınıza gelir bişeyler.. gelmese de gaz verin banaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…