Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

canım öncelikle apartmanda oturuyorum altım dükkan ve boş üsttekilerde çalışıyor. Sabah 6 veya 7 gibi fırlarım acil işim varsa yoksa oğlanı sabah okula yolladıktan sonra biraz daha yatarım. Kalkıp yatakları kapatırım evi iyice havalandırırım. Kahvaltımı mutlaka yaparım. Evim genelde akşamdan toplu olur. Bulaşıklarımı yıkarım haftada 2 defa evi dip bucak siler süpürür toz alırım. wc lavaboları hergün domestoslarım Kahvemi yapar tv karşısında biraz dinlenirim öğlen çocuk okuldan gelmeden yemeklerimi yaparım (dünden yemek kalmadıysa ) Varsa çamaşır yıkarım genelde hep olur oğlum gelince karnını doyururum o biraz öğlen uyur bende nette biraz takılırım evde kalmamışsa pasta börek yapar koyarım. Börekleri sarıp buzluğa atarım. Oğlum uyanınca hava güzelse parka götürürüm onu.
Akşam eşim 18,30 gibi gelir o geldiğinde soframız hazır olur yemeğimizi yeriz bulaşıkları makinaya dizer çay demlerim
biraz sohbet eder çay içeriz dizilerim varsa izlerim oğlum akşam erken yatar bende uyumadan önce mutlaka evi toplar öyle yatarım.
Bu klasik bir gün
her cumartesi pazara giderim
pazartesi günleri dip bucak temizlik ve ütü günümdür

evet yaa ben çok merak ediyorum onu ne yaptı acaba bebeği tutundumu :26:
papos kim onu ben bilmiyorum başlarda yokmuş demek ki o:26: ayy inşallah tutunmuştur bebeği ben artık tanımasam da bebek isteyenlere çok üzülüyorum ne zor şeymiş bu allahım gücüne gitmesin bu da bizlerin sınavı demek

canım tüp bebekti üstelik onunki :18: inşallah tutmuştur

sesa
ben çok düzenliyimdir canım aldığım eşyaları hep geri yerine koyarım dolaplarımın içi jilet gibidir
elim sürekli evin üstündedir akşam yatmadan kırlentlerimi bile düzeltir 1 bardak bile olsa makinaya dizer öyle yatarım sabah kalktığımda herşey yerli yerindedir
kapı cam duvar temizliği olduğu zaman kadını alıyorum perdelerimi mesela çok aşırı kirlenmeden yıkarım evde çamaşır hiç biriktirmem makinaya yetecek kadar olsun hemen yıkarım ütüyü felanda çok biriktirmem

aboooooooooooooooovvvvvvvvvvvvvvvv

:92::92::92::92::92:kızlar süpermenin dişisi bu bu topişte koşunnnn :92::92::92::92::92:

sessa

kız güldürdün beni haaa
valla bak hiç abartmıyorum bu arada evin bütün dış işlerinden ben sorumluyum
faturaları ben yatırırım market alış verişi pazar alış verişi
çocuğa alınacak ihtiyaçlar eşimin alış verişi hepsini ben yaparım
ailem başka şehirde ben yalnızım bir misafirim felan gelecek olsa herşey bana bakar
börekleri tepsi tepsi yapar deepfreeze atarım napim bacım
evlenmeden önce çalışıyordum evlendim ev hatunu oldum bende böyle işlerle oyalanıyorum

işte bu tatlımmmm işte buuu ben ihtiyacım olan gazı çok pis aldım beni evliliğimin ilk yıllarına götürdün o zamanlar tabi bu şekilde gece 2-3-5 lere kadar çalışmıyordum normal insanlar gibi 6-7 evime gelirdim sürekli evim yemeklerim mis gibi olurdu kaç çeşit de börek tatlı olurdu gene de sosyal hayatıma resim yapmaya kitap okumaya gezmeye vaktim olurdu...:82::82: ahh nasıl özledim o günleri benim çok acayip gaza ihtiyacım vardı SEWİNÇÇÇÇ sen bana bunu verdin şimdi ben ne eder eder o vakti yaratırım kendime sewincim oldun sewinççççççççç

sessaaaaaaaaaa işte bu aferin sana

yeterki iste yapamayacağın heç bişi olmaz
ben ikizler burcuyum aynı anda neler neler yaparım
senin burcun ne tatlım

bu arada yemeği yaptıktan sonra ağdamı yaptım duşumu aldım da öyle geldim kısss
belki akşama halvet olur

ay bi de bunlar çıktııı yooookk şimdilik o kadarı bana çok gelir.. kızım sen supersewinçsin özel güçlerin var bu kadarını bekleme bizden bi sonraki aşamada onları da yaparız belki şimdilik evin içi bana yeter dışına da kociş baksın aaaaa ama ben de çalışıyorum di mi kaça bölüneyim artık

canım dediğim gibi ben çalışmıyorum ya o yüzden
hem bu arada bende çalışıyor sayılırım dimi hergün nelerle uğraşıyom

koş babam koş

sessa ne oldu anam düştün bayıldınmı

bayılmak ki ne bayılmak bak aynı böyle okudum tam o an ki yüzümü yapmışsın

ben de koç kadınıyım şekerim:82:gaza gelme ihtiyacı hissetmemden anlamışsındır belki biz koçlar istediğimiz konularda çabuk gaza geliriz

kızım sende bu hız varken akşama neler olmaz ki

canım dediğim gibi ben çalışmıyorum ya o yüzden
hem bu arada bende çalışıyor sayılırım dimi hergün nelerle uğraşıyom

koş babam koş

kızım senin çalışman valla benimkinin pabucunu dama attı ben de kendimi çok çalışıyorum sanırıyorum

kızım senin çalışman valla benimkinin pabucunu dama attı ben de kendimi çok çalışıyorum sanırıyorum

eşimde benim tam aksime çok ama çok sakindir sinir olurum bazen elimde değil alışmışım koşturmaya
öyle işte tatlım bide oğluma kardeş yapmayı becerebilirsek

evet belinayım noldu tatlım çalışma isteğinden vazmı geçtin yoksa beni dinleyince

ama korkma bizimkinden başka çok az böyle çalışılan iş vardır sabah 9 gece 2-3 bizim de düzelicek inşallah 1 seneye..
yani sen normal mesai bir işte çalışırsın işlerini de güzeeeeeeeellllce yaparsın evinle de kocanla da ilgilenirsin hiç korkma
benimki özel geçici bir durum

*** ayy yıldızlarım kızarmış :118::124::132: teşekkürler başak
seni çok seviyoruzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…