ay maşallah tatlım sana yaaa... işte bak ben de böyleydim ama artık yapamıyorum noldu bana bilmiyorum ama ben zaten eskiden de sabahın köründe kalkıp yapmazdım hep çalıştığımdan hep akşam ve haftasonuuu..
sen şimdi bi bana klasik bi gününü anlatsana şöyle temizlik sırası ben bi gaza geleyim
bir de sabahın körü dediğin kaç mesela siz müstakil evde mi oturuyosunuz canım ben gürültü olucak diye ne gece ne de sabah çok erken yapamıyorum çok da ince düşünmemek lazım sanırım di mi
papos kim onu ben bilmiyorum başlarda yokmuş demek ki o:26: ayy inşallah tutunmuştur bebeği ben artık tanımasam da bebek isteyenlere çok üzülüyorum ne zor şeymiş bu allahım gücüne gitmesin bu da bizlerin sınavı demekevet yaa ben çok merak ediyorum onu ne yaptı acaba bebeği tutundumu :26:
papos kim onu ben bilmiyorum başlarda yokmuş demek ki o:26: ayy inşallah tutunmuştur bebeği ben artık tanımasam da bebek isteyenlere çok üzülüyorum ne zor şeymiş bu allahım gücüne gitmesin bu da bizlerin sınavı demek
canım öncelikle apartmanda oturuyorum altım dükkan ve boş üsttekilerde çalışıyor. Sabah 6 veya 7 gibi fırlarım acil işim varsa yoksa oğlanı sabah okula yolladıktan sonra biraz daha yatarım. Kalkıp yatakları kapatırım evi iyice havalandırırım. Kahvaltımı mutlaka yaparım. Evim genelde akşamdan toplu olur. Bulaşıklarımı yıkarım haftada 2 defa evi dip bucak siler süpürür toz alırım. wc lavaboları hergün domestoslarımKahvemi yapar tv karşısında biraz dinlenirim öğlen çocuk okuldan gelmeden yemeklerimi yaparım (dünden yemek kalmadıysa ) Varsa çamaşır yıkarım genelde hep olur oğlum gelince karnını doyururum o biraz öğlen uyur bende nette biraz takılırım evde kalmamışsa pasta börek yapar koyarım. Börekleri sarıp buzluğa atarım. Oğlum uyanınca hava güzelse parka götürürüm onu.
Akşam eşim 18,30 gibi gelir o geldiğinde soframız hazır olur yemeğimizi yeriz bulaşıkları makinaya dizer çay demlerim
biraz sohbet eder çay içeriz dizilerim varsa izlerim oğlum akşam erken yatar bende uyumadan önce mutlaka evi toplar öyle yatarım.
Bu klasik bir gün
her cumartesi pazara giderim
pazartesi günleri dip bucak temizlik ve ütü günümdür
canım öncelikle apartmanda oturuyorum altım dükkan ve boş üsttekilerde çalışıyor. Sabah 6 veya 7 gibi fırlarım acil işim varsa yoksa oğlanı sabah okula yolladıktan sonra biraz daha yatarım. Kalkıp yatakları kapatırım evi iyice havalandırırım. Kahvaltımı mutlaka yaparım. Evim genelde akşamdan toplu olur. Bulaşıklarımı yıkarım haftada 2 defa evi dip bucak siler süpürür toz alırım. wc lavaboları hergün domestoslarımKahvemi yapar tv karşısında biraz dinlenirim öğlen çocuk okuldan gelmeden yemeklerimi yaparım (dünden yemek kalmadıysa ) Varsa çamaşır yıkarım genelde hep olur oğlum gelince karnını doyururum o biraz öğlen uyur bende nette biraz takılırım evde kalmamışsa pasta börek yapar koyarım. Börekleri sarıp buzluğa atarım. Oğlum uyanınca hava güzelse parka götürürüm onu.
Akşam eşim 18,30 gibi gelir o geldiğinde soframız hazır olur yemeğimizi yeriz bulaşıkları makinaya dizer çay demlerim
biraz sohbet eder çay içeriz dizilerim varsa izlerim oğlum akşam erken yatar bende uyumadan önce mutlaka evi toplar öyle yatarım.
Bu klasik bir gün
her cumartesi pazara giderim
pazartesi günleri dip bucak temizlik ve ütü günümdür
sesa
ben çok düzenliyimdir canım aldığım eşyaları hep geri yerine koyarım dolaplarımın içi jilet gibidir
elim sürekli evin üstündedir akşam yatmadan kırlentlerimi bile düzeltir 1 bardak bile olsa makinaya dizer öyle yatarım sabah kalktığımda herşey yerli yerindedir
kapı cam duvar temizliği olduğu zaman kadını alıyorum perdelerimi mesela çok aşırı kirlenmeden yıkarım evde çamaşır hiç biriktirmem makinaya yetecek kadar olsun hemen yıkarım ütüyü felanda çok biriktirmem
sessa
kız güldürdün beni haaa
valla bak hiç abartmıyorum bu arada evin bütün dış işlerinden ben sorumluyum
faturaları ben yatırırım market alış verişi pazar alış verişi
çocuğa alınacak ihtiyaçlar eşimin alış verişi hepsini ben yaparım
ailem başka şehirde ben yalnızım bir misafirim felan gelecek olsa herşey bana bakar
börekleri tepsi tepsi yapar deepfreeze atarım napim bacım
evlenmeden önce çalışıyordum evlendim ev hatunu oldum bende böyle işlerle oyalanıyorum
ay bi de bunlar çıktııı yooookk şimdilik o kadarı bana çok gelir.. kızım sen supersewinçsin özel güçlerin var bu kadarını bekleme bizdenbi sonraki aşamada onları da yaparız belki şimdilik evin içi bana yeter dışına da kociş baksın aaaaa ama ben de çalışıyorum di mi kaça bölüneyim artık
sessa ne oldu anam düştün bayıldınmı
sessaaaaaaaaaa işte bu aferin sana
yeterki iste yapamayacağın heç bişi olmaz
ben ikizler burcuyum aynı anda neler neler yaparım
senin burcun ne tatlım
bu arada yemeği yaptıktan sonra ağdamı yaptım duşumu aldım da öyle geldim kısss
belki akşama halvet olur
canım dediğim gibi ben çalışmıyorum ya o yüzden
hem bu arada bende çalışıyor sayılırım dimi hergün nelerle uğraşıyom
koş babam koş
kızım senin çalışman valla benimkinin pabucunu dama attı ben de kendimi çok çalışıyorum sanırıyorum
belinaysu niden sesin çıkmıyor niden :26:
kuzum bıraz ısım vardı bıde mantı yapcm salata yapcm yanına ney yapsam dıye bakınıyodumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?