tamam canım üzülmiycem hayırlısı olsun rabbim zamanını bilir hamiş kalmaklada bitmiyoki sonuna kadar saglıklı olması ve kucagımıza almamız önemli rabbim inş en kısa zmanda hepimize nasip eder
canım bana doktorum ne kadar oldugunu söylemedi ama güzel buyumuş dedi o akşamda catlatma ignesini vuruldum...amin inş ben bebiş icin yapmıyorum ama eşim hep hatırlatıyo sagolsun kızıyorum ona onu düşünerek yapma diye ama o benden daha heycanlı olmasını cok istiyo ondan heralde
ben özel hastaneye gidiyorum canım ama catlatma ignesini devlette bedavaya oldum hemen gidip acılde vurdular hicte para almadılar...ignemde 75 tl ovitirelle göbekten yapıldı
ay ne güzel çok istiyomuş seninkiiihadi yaa acildede vuruyolarmı öylee normalde devlete gidipte ne diycez kadın doğumamı gitcez direk bana çatlatma yapın desem yaparmı acaba hemen? 75 te özeldeki fiyatımıydı pahalıymış yaa :26: neyse bende devlette vurulurum iğnemi ne para vercem ona boşunaa kız bu çatlatma iğnesini kaçıncı gününde yapıyolarkii senin tam ogünmüydüde yumurtlaman hemen akşamı acile gittinde vurulduun? :26:
iğneyi sigorta karşılamıyor mecbur parayla almak zorundasın sadece iğneyi parasız vurulabilirsin
ve doktor söylüyor yumurtanın durumuna göre hangi gün yapılacağını
kız yok hamiş kalınca devam etmeyeceksin akıllım
adetin bitecek üstünden 7 gün geçecek başlayacaksın 15 gün
sonra bırakacaksın
valla bu yolla hamile kalan bir sürü tanıdığım var
yinede sen bilirsin.
Uyy anammm her yer,m ağrıyooo tutulmuş her yerimmmmmm
ay ne güzel çok istiyomuş seninkiiihadi yaa acildede vuruyolarmı öylee normalde devlete gidipte ne diycez kadın doğumamı gitcez direk bana çatlatma yapın desem yaparmı acaba hemen? 75 te özeldeki fiyatımıydı pahalıymış yaa :26: neyse bende devlette vurulurum iğnemi ne para vercem ona boşunaa kız bu çatlatma iğnesini kaçıncı gününde yapıyolarkii senin tam ogünmüydüde yumurtlaman hemen akşamı acile gittinde vurulduun? :26:
hoşgeldin geçmiş olsun canım ya
Hoşbulduk canım sağol sorma dün bahar temizliğine başlamıştım
Sabah kalktım her yerim tutulmuş tühh temizliğim yarım kaldıı
len karu anteremanmı yaptın niye her yerlerin ağrıyo
bende başladım ama yarım bıraktım
hem havalar bozdu
hemde bende senin gibi tutuldum
kas gevşetici iç iyi geliyor canım
canım ben özel doktora gittim doktor rapor çıkarttırdı iğneyi bedavaya aldım
tıp fakülteleri de rapor çıkarttırıyor o bile bedava
o vurulduğun iğnenin aynısını bende vurulduk hiç para ödemedim aklında bulunsun canım
kız bide vurmasına paramı alcaklar 75 lira bayılmışsın zaten iğneyee bedava yolu yokmu bu iğne almanında yaa?iğneyi sigorta karşılamıyor mecbur parayla almak zorundasın sadece iğneyi parasız vurulabilirsin
ve doktor söylüyor yumurtanın durumuna göre hangi gün yapılacağını
hoş geldin bebeğimUyy anammm her yer,m ağrıyooo tutulmuş her yerimmmmmm
canım ben özel doktora gittim doktor rapor çıkarttırdı iğneyi bedavaya aldım
tıp fakülteleri de rapor çıkarttırıyor o bile bedava
o vurulduğun iğnenin aynısını bende vurulduk hiç para ödemedim aklında bulunsun canım
bende özele gittim doktorum aynı zamanda eğitim ve araştırma hastanesinde çalışıyordu menogon için ve glukofen için rapor çıkartırmıştı ama ovitrella için çıkartırmadı bana sigorta karşılamıyor dedi ve bana hem ovitrella yı hemde pregniliyi yazıyordu pregniliyi bulmak zor bulabilirsen onu alırsın bulamazsanda ovitrellayı alırsın diyordu...
kafam karıştı şimdi öyle bişey olsa doktorum mutlaka rapor çıkarırdı çünkü durumumuzun çokda iyi olmadığını biliyordu ve çok yardımcı oluyordu o konularda...sen ne zaman çıkartmıştın raporu:26:
Aman sorma bacım camları sildim ahanda şimdi yağmur atıştırıyo bende şans olsa zaten
hoş geldin bebeğimnaaptın kız barıştınızmı kocişinle anlat bakem bi nasıl barıştınız merak ettim? :26: nooldu bebişim yaa neyin var temizlikmi yaptın yoksam kız bende tam çıkmayı düşünüyodum haa sen geldin nasıl çıkcam ben şimciik
bugün dinlen yarına devam edersin temizliğe
bende yağmur yağacak diye hiç girişmedim camlara zaten zor siliyom kocaman camlar havalar açsın öyle silerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?