Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ay ne güzel çok istiyomuş seninkiii hadi yaa acildede vuruyolarmı öylee normalde devlete gidipte ne diycez kadın doğumamı gitcez direk bana çatlatma yapın desem yaparmı acaba hemen? 75 te özeldeki fiyatımıydı pahalıymış yaa :26: neyse bende devlette vurulurum iğnemi ne para vercem ona boşunaa kız bu çatlatma iğnesini kaçıncı gününde yapıyolarkii senin tam ogünmüydüde yumurtlaman hemen akşamı acile gittinde vurulduun? :26:

iğneyi sigorta karşılamıyor mecbur parayla almak zorundasın sadece iğneyi parasız vurulabilirsin
ve doktor söylüyor yumurtanın durumuna göre hangi gün yapılacağını

Uyy anammm her yer,m ağrıyooo tutulmuş her yerimmmmmm

iğneyi sigorta karşılamıyor mecbur parayla almak zorundasın sadece iğneyi parasız vurulabilirsin

canım ben özel doktora gittim doktor rapor çıkarttırdı iğneyi bedavaya aldım
tıp fakülteleri de rapor çıkarttırıyor o bile bedava
o vurulduğun iğnenin aynısını bende vurulduk hiç para ödemedim aklında bulunsun canım

kız onu demiyooom yaav hani ilk ay tamam 7.gün başlayıp 15 gün içcem yaa olmazsa bu ay diyom hani bidahaki aya adetime 10 gün varken nerden bilceez hamiş kalıp kalmadığımızıda nasıl içceez ya hamiş kaldıysakda düşürürse onuda bilmedeen bence ben her ay adetim bitince 7.gün başlayım öle içiyim dimi hep böylecene bebişim olursa onada bişii olmas

evet hemde cok istiyo gecen aylarda bu kadar belli etmiyodu şimdi bi heycan oldu kociştevuruyolar tabi canım hicte para almıyolar hemen odaya girip ben catlatma ignesi vurdurcam diyosun tamam diyolar işlem bile yapılmıyo...biz catlatma ignesini eczaneden aldık doktorum receteye yazdı ama o igne receteyle alınmıyomuş...benım doktorum takibe aldı beni iki günde bir gittik en sonda da yani 15.gündü doktorum akşam 6,7 gibi igneni vurdur dedi..igneyi vurduktan 1 gün sonramı ne catlıyo yumurta heralde int oyle okudum...

Hoşbulduk canım sağol sorma dün bahar temizliğine başlamıştım
Sabah kalktım her yerim tutulmuş tühh temizliğim yarım kaldıı

bende başladım ama yarım bıraktım
hem havalar bozdu
hemde bende senin gibi tutuldum
kas gevşetici iç iyi geliyor canım

len karu anteremanmı yaptın niye her yerlerin ağrıyo

Hee sorma ortada koca yok kendi kendime yaptım
Kız yok bahar temziliğine başladım da canım her yerim tutulmuş
Napıyonn bea ya uzun zamandır yoktun bize diyene bak
Sen yapıyon zağar antrenmanı ortada gözükmediğine göre

bende başladım ama yarım bıraktım
hem havalar bozdu
hemde bende senin gibi tutuldum
kas gevşetici iç iyi geliyor canım

Aman sorma bacım camları sildim ahanda şimdi yağmur atıştırıyo bende şans olsa zaten

bende özele gittim doktorum aynı zamanda eğitim ve araştırma hastanesinde çalışıyordu menogon için ve glukofen için rapor çıkartırmıştı ama ovitrella için çıkartırmadı bana sigorta karşılamıyor dedi ve bana hem ovitrella yı hemde pregniliyi yazıyordu pregniliyi bulmak zor bulabilirsen onu alırsın bulamazsanda ovitrellayı alırsın diyordu...
kafam karıştı şimdi öyle bişey olsa doktorum mutlaka rapor çıkarırdı çünkü durumumuzun çokda iyi olmadığını biliyordu ve çok yardımcı oluyordu o konularda...sen ne zaman çıkartmıştın raporu:26:

kız bide vurmasına paramı alcaklar 75 lira bayılmışsın zaten iğneyee bedava yolu yokmu bu iğne almanında yaa?
hoş geldin bebeğim naaptın kız barıştınızmı kocişinle anlat bakem bi nasıl barıştınız merak ettim? :26: nooldu bebişim yaa neyin var temizlikmi yaptın yoksam kız bende tam çıkmayı düşünüyodum haa sen geldin nasıl çıkcam ben şimciik

hadi yaa o süpermiş iştee ne olunca çıkartıyolar peki o raporuu? yumurtan hiç büyümedimmi veyaa çatlamadımmı falan anca öyle çıkartırlar heralde dimii ben daha bu ay başladım yumurta takibine bana sanmıyom öyle hemen çıkarsınlar çatlatma falan yapsınlar zor benim o biraz yaa :26:

canım 6 ay oldu valla bak özel hastanede çıkarttırdı doktorum kağıdı böyle bir kaç tane kadın doğumcuya imzalattık bide başhekim imzaladı
eczaneden bedavaya aldım
daha sonra pregnili yazdı tıp fakültesinde rapor çıkarttırdım onun için
üstelik eczacı tanıdıktı o uyardı
abla rapor çıkarttır çok pahalı dedi
bedavaya hallettik aklınızda bulunsun.

bugün dinlen yarına devam edersin temizliğe

Aman sorma bacım camları sildim ahanda şimdi yağmur atıştırıyo bende şans olsa zaten

bende yağmur yağacak diye hiç girişmedim camlara zaten zor siliyom kocaman camlar havalar açsın öyle silerim

Kız nereye gidiyosun kocişler yok nasılsa hee barıştık
benim yufka yüreğim dayanamazkii hemen yelkenler fora valla
Çıkmaa yaa eşimin çalışma saatleri 12/12 ye döndü yaa uff

bugün dinlen yarına devam edersin temizliğe

bende yağmur yağacak diye hiç girişmedim camlara zaten zor siliyom kocaman camlar havalar açsın öyle silerim

Aynen yarın devam ederim
Ben korkuyorum zaten camları silmeye bi kere düşecektim ayağım takıldı
Ondan sonra fobi oldu bende
Kocana sildirr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…