Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kız hadiye kayboldun gittin ayol karşılaşamıyoruz bakhele

sessa canım takdikler işe yaradımı

iyi haberlerinizi bekliyorum

kız hadiye kayboldun gittin ayol karşılaşamıyoruz bakhele

sessa canım takdikler işe yaradımı

iyi haberlerinizi bekliyorum

hiç sorma cnaım yaa dün bi kapı çaldı çalış o çalış komşunun biri güsellik ürünleri ürünleri tanıtımı için çağırdı 5 dk nolur gelirmisin çıktım mahalleye evin yolunu bulamadım biri ordan çağırıo biri burda nolur bizdede kahve içelim kendimi yıllarca mahalleye çıkmamışım gibi hissettim özletmişim kendimi tühh

ayy bende merak ettim yawww

Selam millet ben geldim özledinizmi benii 3 gündür kocişkom akşamlar evde olduğu için pek giremedim bugün nöbetçi nasılsa gece bol bol sohbet ederiz neyse ee siz naapıyonuz nasılsınız bakalım?

Selam millet ben geldim özledinizmi benii 3 gündür kocişkom akşamlar evde olduğu için pek giremedim bugün nöbetçi nasılsa gece bol bol sohbet ederiz neyse ee siz naapıyonuz nasılsınız bakalım?

valla ben çok iyiyim başakk ın hamilelik haberi beni çok mutlu etti
darısı başlarımıza ...
evet yoktun kaç gündür
en son takdikleri verim yok olmuşsun
dedim kesin bu iş üstündedir

bengisu başakk hamile ayol duydunmu

Neeeeey ay inanmıyorum yaaa hahayt işte bu güzel olmuş sonunda ondan bundan istemekten vaz geçip kendi yapmış haa ay çok sevindim yaa :119: demek bebişi annesinin işten çıkıp tatilde kafa dinlemesini bekliyomuş demekki yaa ay hayırlı olsun yaa tebrik ederim darısı bizimde başımıza inşallaaah

amin inşallahhhh
kendiside şok taydı dün
6 haftalıkmış bebişi kandada baktırmış maşallah değeri yüksek

valla ben çok iyiyim başakk ın hamilelik haberi beni çok mutlu etti
darısı başlarımıza ...
evet yoktun kaç gündür
en son takdikleri verim yok olmuşsun
dedim kesin bu iş üstündedir

he vallaa her gün iş üstündeydiik ay amin vallaa bide bis kalabilsek süper olurduuu darısı hepimizin başına innşallaaah evet yaa bende hem şaşırdım hem çok mutlu oldum en çokda başak hanım ondan bundan bebiş istemekten kurtuldu ona çok seviniyom eh artıkın yeni evlerinede geçebilirler heralde bu bahaneylede belkim kaynanasıgil razı olur hee bak inşallah hayırlara vesile olur bu bebişlerii

inşallah
bak boşuna demiyorlar herşeyin bir vakti zamanı var diye
bak başak için vakit gelmiş

amin inşallahhhh
kendiside şok taydı dün
6 haftalıkmış bebişi kandada baktırmış maşallah değeri yüksek
ayy ne güzel yaa 1 buçuk ay olmuş bebişi dimekki allah allah ne ara yaptılarkii? hiçte dimediydii görüyonmu saman altında su yürütmüş bizimkisi tembeliz çalışmıyoz halvete diyip duruyodu meğersem bebiş yapmışlay yaa ama ühüüü bende istiyooom
selam kızlar nasılsınız...

bende iyiyim canım sen nasılsın?

elin adamı böyle işte saman altından su yürütüyo
sende benim gibi ilan edenlerdensin

seninde olur inşallah

iyiyim canım sagol bu arada battaşız inş hayırlısıyla güzel haberler veririz

ah canım benim yaa ne kadar sevindim anlatamam eve t cidden uğurlu gelmiş annenin evi :119: bencede kocişin seni orda fazla tutmayacaktır ama gitmeden şart koş annesigille konuşsun sizi yeni evemi çıkaracaklar naapacaklarsa yapsınlar yoksa daha gelmem de işleri hızlandırsın oda belki bebek oluyo diye öbür eve çıkmanıza yardımcı olurlar bu arada o bebek patiği sürprizide çok güzel olmuş kimbilir görünce ne kadar şaşırmış ve sevinmiştir yaa ay bayıldım bu fikree hatta emzik mini biberon falanda koyaymışsın daha güzel olurmuş ay yaa bende istiyom yaa darısı bizimde başımıza artıkın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…