başak sen hazırlıklı git canım çoğu doktor alttan bakıyor
erken gebelik haftası ya daha iyi görebilmek için
41 tane dimi nazocum saymadım amageleneği bozmadınnn
Eroşum olsaydı sayardı ahh ahhhhhhh
allah razı olsunnn sizin içinize doğdu gerçektende allah'ım biran önce senden duymayıda nasib etsinnn
çok sağol cnm tamam iyiki söylediniz valla ben hiç alttan bakma ihtimalini düşünmedim.
Bu arada geçmişteki msjlara yanıt vermeye çalışıyorum ben internet cafedeyim çok geç oldu gitmem gerek cevaplarımı yazıyım
merhaba kızlar nasılsınızz. Ya ben iki gün giremdedimm neler olmuşşşş :))) başakkk hamişmişş çok mutlu oldummm. Allah kucağına almayı nasip etsinnn canımm arkadaşımmm.
hoşbuldum canımm iyiyim çok şükür, gezip tozmaktan nete girmeye vakit bulamadım :)) ama başağın haberine çok sevindimm ağladımm mutluluktan :))
sen nasılsın canım başka haberler varmı geçmişe pek bakamadım
başakçığım ben sana dememişmidim yaşa bakılmaz sen ümidini kesme die bak bi geldim okkalı dua ettim hamiş kaldın gördünmü kalbim çok temizdir dmeiştim olacak demiştim hatırlarsann dua et nolur benim içinde ayağımı sürterek geldim umarım kendimede faydam olur allahım senide yavrunu da korusun çok dikktli ol ii bak bebişine
tamam canım eve uzakmı cafe
evet canım tam 41 tane
keşke eroşta olsaydı yada en azından bi haber alsaydık bi telefonu olaydı iyiyidi
aminnnn inşallah olursa zaten sizlerin duaları sayesinde olacak
20 dakka falan cnm uzak sayılır hatta ben kalkıyım yaaa korkarım sonraa
mesajarfına yanıt veremediğim hatunlarıma söölersinizzz yarın devam edicem çok özür dilerim onlardan
başakçım doğmamış çocuğa bişi alma sölim sana bi şöle son aylar olsun öle al bizde alınmaz hani bi söz vardır doğmamış çocuğa don biçilmez diye hevesin kursağında kalmasın die sölüorum en hayırlısı öle olucaktır biliorum heycan yaptırıor ama ayy kıs heycanlandım şimdi sanki ben heycanlandım
20 dakka falan cnm uzak sayılır hatta ben kalkıyım yaaa korkarım sonraa
mesajarfına yanıt veremediğim hatunlarıma söölersinizzz yarın devam edicem çok özür dilerim onlardan
inşallah cnm inşallah. Bu arada sen ne ödevi yapıyosun
çok sağol canım allah razı olsunbDoğru olup olmadsığını bilemiyorum hala Inşallahh tez zmanda senden de alırız bu haberi Gelmeyi çok istiyorum ama malum netim yok tatlım ama gecici bi süre
efendim canim benimmmmnasilsin bakalim??? ayyy karnim agriyo yaa kirmizilar gelcek galiba :44::44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?