Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

canımm doktora gidene kadar herşeyin yolunda olduğunu öğrenene kadar hiç yorma kendini...ne güzel siz kalbinide duyarsınız 6 haftalık ohhhh hepsi bi arada çıkar:) aklıma geldike sevindim valla senin için çooook heveslendim bende yaaa çok güzel bi duygu dimi içinde minicik bişi var suan...

aa iyi canim gözünaydin, 3ay korunma süren var degil mi???
bakalim benim 5inde felan gelmesi gerekiyo bebek yoksa insallah gecikmeden gelir yaaa gerci agrim var gelirler, en azindan gecikmeden gelcekler..

aa iyi canim gözünaydin, 3ay korunma süren var degil mi???
bakalim benim 5inde felan gelmesi gerekiyo bebek yoksa insallah gecikmeden gelir yaaa gerci agrim var gelirler, en azindan gecikmeden gelcekler..

evet canım korunma sürem var 3 ay dan sonra başlarız artıkın
evet bebek yoksa zamanında gelsin gecikmesin ama
hamile bile olsa adet olacak gibi belirtiler olur haa

tşk ederim bende iyiyim şükürr fazla yazmasamda okuyup takip ediyorum sizleri

aa nazcığım burda tek arkadışım sensin yani bir arkadaşım var listemde oda sensin

ya evet maalesef şmidide eşim varikosel ameliyatı geçir 15 gün felan oluyor inşallah bundan sonra olur :44:

ya evet maalesef şmidide eşim varikosel ameliyatı geçir 15 gün felan oluyor inşallah bundan sonra olur :44:

inşallah biran önce olur ama ameliyattan 3 ay sonra falan sayı artıyormuş yani daha önce olmazsa kendini üzme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…