SEWİCCCİMMM ALEMSİN VALLA GÜLDÜRDÜN BENİKIYAMAM YAAA ÖYLE ÇOK DUYURU YAPMIŞSIN Kİİİ
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİMMMM ÇOK TATLISIN ÇOK ZARİFSİNNNN ÇOOOKKKKKKKK
ALLAH RAZI OLSUNNN SEVİNCİN İÇİN RABBİM TEZ ZAMANDA SENİNDE GÖNLÜNE GÖRE VERSİNNNN İNŞALLAHHHHH
ÇOK İÇTEN İSTİYORUMMMM
SİZİ ASLA BIRAKMAM SİZLERLE BUNLARI PAYLAŞMAK PAHA BİÇİLEMEZ. EVİME DÖNÜNCE TABİİ Kİ ÖNCEKİ GİBİİ BURDAA NÖBETÇİYİMMM
ALLAH RAZI OLSUNN PELİNCİMMMİNŞALLAH SENİNDE ÇABALARIN BOŞA ÇIKMAZ BU AY TUTAR BEBİŞİNN
MERAK ETME NAMAZLARIMDA SİZE DUA EDİYORUM. TEK TEK OLARAKTA ADINIZI SÖYLEMEYE ÇALIŞIYORUM
RABBİMM TEZ ZAMANDA NASİB ETSİN İNŞALLAHHHHHHH
CANIM YAA ALLAH'IM SENDEN DE DUYMAYI NASİB ETSİN BİR AN ÖNCE ÇOK SAĞOLLLLL
İÇİNE Mİ DOĞDUŞAŞIRDIM VALLA KIZZZZ .
DEMEKKİ HİSSDİYORUZ BAZEN NE KADAR SEVİYOSAK BİRBİRİMİZİ
SENİNLE ÇOK FAZLA TANIŞAMADIK NORMALDE EVDE NETYİM VAR BENİM VE HEP BURDAYIM İSTA DÖNDÜĞÜMDE SENİNLE DAHA YAKINLAŞMAK İSTİYORUMALLAH RAZI OLSUN GÜZEL DİLEKLERİN İÇİN TEZ ZAMANDA SENDEN DE GELİR BU HABER İNSALLAAAAAHHH. DUA EDİYORUM SİZLER İÇİN
CANIM YAA AALLAH RAZI OLSUN ÇOK SAĞOL DESTEĞİN İÇİŞN. İNŞALLAH KENDİ HABERİNİ ALIRSIN DAHA İYİ GELİRR
EVET CNM YAA GÜZEL ANKARAMİŞ YAPMAYIMI KUZUM HAFİF BİŞİLER YAPSAM BİŞİ OLURMUKİ:26:ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİNN DUA EDİYORUM SENİN İÇİNDE ALLAH RAZI OLSUN
iyiyim canım bende ilk defa kırmızıların geldiğine sevindim
çünkü kürtajdan sonra ilk adetim bugün geldi
:18::18: 34. günüm bugün
Hakkında hayırlısı en kısa zamanda arka arkaya alırız inşallah hamiş haberlerini
hepinizmi geçmişi okuyorsunuz
aa iyi canim gözünaydin, 3ay korunma süren var degil mi???
bakalim benim 5inde felan gelmesi gerekiyo bebek yoksa insallah gecikmeden gelir yaaagerci agrim var gelirler, en azindan gecikmeden gelcekler..
yok ben yemek yedim şimdi
afiyet olsun canım bende çay içiyorum
yok ben yemek yedim şimdi
ohhh afiyet olsun yarasıın :)
mrb nasılsınız kızlarr
aa nazcığım burda tek arkadışım sensin yani bir arkadaşım var listemde oda sensin
evet canım nasılsın iyisin inşallah
ya evet maalesef şmidide eşim varikosel ameliyatı geçir 15 gün felan oluyor inşallah bundan sonra olur :44:
ya evet maalesef şmidide eşim varikosel ameliyatı geçir 15 gün felan oluyor inşallah bundan sonra olur :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?