bende iyiyim cnm ben genelde sabahtan oluyorum tatlım sen çalışıyomusun?
wuwww merak ettim bende şimdi:))
hadi yaa merak ettim kız koysana resminii benziyonmu kız hğrremee bayııyom valla ben o kadına çok sempatik yaamerhaba cnm benim hamile kalmam değil tatlım güzelliğim açısından derler övünmek gibi olmasın
aman kız yapma öle şeyler bu sefer gerçekten düşersin inanmaz 1 nisanı unutur aman diyim anacımmm özlenio kız ama ben özleyemiorum ki biizmki evde iş yuk
herkese selammm nasilsiniz kisslarrr..benim kirmizilar tam gununde tesrif ettiler ..nazemircim tam 1 nisan sakasi yaptilar surpriz olmadi yani 1 nisanda anca bole saka olur..kismet obur aylara artik...
yok canım nerde düşmeseydi bu sene okula başlayacaktı bak ilk sayfada bilgilerimiz var kim ne yaşamış kaç senelik evli
benimde 14 yıl bitti
hosbuldummm ii sayilir durdu 2 haftadir walla kilo gitmio kaldim ole...adet oldum ondanda sistim sanirim...bugunde piknik vardi herseyi yedim walla napim adette oldum saldim sinirden yemege ve sigaraya vurdum kendimi..sen nasilsin cnm
evdeyim canım ben ama çalışmakta istyiyorum bi taraftan eşimi adam gibi bi işe koymadan olmazzz o evde ben çalışıo yoköle bişi
hadi yaa merak ettim kız koysana resminii benziyonmu kız hğrremee bayııyom valla ben o kadına çok sempatik yaa
haklısın vallaanasıl yaani iş yok anlamadım çalışmıyomu?
üzüldüm canım ama kısmet olur maşallah nazarlara gelmiye olur bak başakta olmaz diodu oldu ve ii oldu iiyiki oldu
doğru söylüyon tatlım eşin evdemi yoksa?
hımm 1 tane vardı resim güzelmişsin maşallah :) çocuklarında çook tatlııı
serbest çalışıo yani iş olursa ama ben gözdağımı virdim şimdi iş arıo önceden aramıodu gökten biyerden düşer die bekliodu ya kısacası rahat yetişmişelr anne babay güvenio artık güvenemicek ahahahi
anneler günü ne zamandı yaav? :26:olsun canım demekki zamanı gelmemiş inşallah anneler gününe hamiş olursun
neey sigaramı içiyon seeenhosbuldummm ii sayilir durdu 2 haftadir walla kilo gitmio kaldim ole...adet oldum ondanda sistim sanirim...bugunde piknik vardi herseyi yedim walla napim adette oldum saldim sinirden yemege ve sigaraya vurdum kendimi..sen nasilsin cnm
hahahah ay süper yaa ne güzel anlatmışsın öyleehg canım bizler iiiyis seni sormalı hehe o banada öle yapıo ne ağrı ne sızı aha olmmıcam diyorum çamaşıırımdan el sallıolar fallikler:)
olsun canım demekki zamanı gelmemiş inşallah anneler gününe hamiş olursun
serayımmmmmmmm kuzum nassın cnm?benimde geldi malesef boşverrrrrrrr önümüzdeki ay nasip olur belki
hg canım bizler iiiyis seni sormalı hehe o banada öle yapıo ne ağrı ne sızı aha olmmıcam diyorum çamaşıırımdan el sallıolar fallikler:)
inşallah olur ama artık bukadar sene sonra insan bazen umutsuzluğada kapılmıyo değil
evet canım sıkıntım bebek istemeyişim bundandı ama rabbime her daim yalvarıorum dua ediorum belki bebeğimler birlikte kısmeti açılır sorumluıluk sahibi olur
insallah cnmm hepimize anneler gununde guzel haberlerle dolu bebisli bi gun olsun insallah...gecen sene hamileydim anneler gununde(((( herkes kutluodu ((
nasil olim cnm bu ay yine suya dustu bakalim gelecek ay insallah bu topik hamis kaynicak
ii sayilirim cnmm..accik karin agrim var ...guldurdun beni walla o falliklere insallah biz el sallicaz sonra:))) ay ben hic adet olmadan once kasik agrisi bilmezdim yaa dusukten sonra tum belirtiler degisti goguslerim bile agrimio artik
insallah cnmm hepimize anneler gununde guzel haberlerle dolu bebisli bi gun olsun insallah...gecen sene hamileydim anneler gununde(((( herkes kutluodu ((
nasil olim cnm bu ay yine suya dustu bakalim gelecek ay insallah bu topik hamis kaynicak
ii sayilirim cnmm..accik karin agrim var ...guldurdun beni walla o falliklere insallah biz el sallicaz sonra:))) ay ben hic adet olmadan once kasik agrisi bilmezdim yaa dusukten sonra tum belirtiler degisti goguslerim bile agrimio artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?