Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bravo vallaa ne güzel demişsin gitmekle ne iyi yapmışsıın beni kaybetmek istemiyosanda bizim için mücadele etmen lazım diyeydin bide

tabii olmıcak diye bişi yok allah evlat eksikliği vermesin gelir muhakkak dualarımda ismini sölemek için ismini sordum naz diyorum okiş

bravo vallaa ne güzel demişsin gitmekle ne iyi yapmışsıın beni kaybetmek istemiyosanda bizim için mücadele etmen lazım diyeydin bide

kız demişimdir neler dedimi hatırlamıorum şuan az kaldı mahkemeye veriodum düşün korktu hiç onu bu halde görmemiştim babamla bile görüştüm 3,5 attı düşün bidaha iş konusunda olsun ne olursa olsun bana karşı saygılı olucak

tabii olmıcak diye bişi yok allah evlat eksikliği vermesin gelir muhakkak dualarımda ismini sölemek için ismini sordum naz diyorum okiş

bende bende benide sole dualarinda adim aysun senin adin ne bende ogreneyim bende sayim senin adinida

kısmet hayrlsıını sağlıklısını versin

bende bende benide sole dualarinda adim aysun senin adin ne bende ogreneyim bende sayim senin adinida

tmm caım ben hepinize ediorum ekleyelim yine ilerde özeldende atarsınız böle yazılarınızı bulmam zor oluo daha 100 msj atamadım için özel msj atamıorum

kisssss nie solemionuzzz basak hamismisss Allahim kendim hamismisim gibi sevindim yaaaaaaa :))) nerde simdi annesindemi halaaa ayy yaaaa cok mutlu oldumm...tebrik ediorummm basakcimmm Allahim hayirli saglikli bi hamilelik nasip etsinn aminn...hadi bakalim topik baskani hamiss uyelerde ardindan gelirse ohhh ne denir keyfimize :)))

Son düzenleme:

ay canım ya geçmişi okumuşundur diye yoksa niye söylemeyelim
inşallah arkasından bizde gideriz

hadi ya sende var yaa az diilmişsin kız iyi olmuş ama haketmiş vallaa ee dinsizin hakkından imansız gelir demişler ama sakın yanlış anlama beebğim atasözü öyle yoksa sana hiç imansız dermiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…