yeniyim bundan 3 ay önce düştüm topiğinizeama ara ara giriyorum eşim pek fırsat vermiyor bana ben hande istanbulda yaşıyorum kırıkkaleliyim yaşım 27 4 yıllık evliyim ve bebişim yok henüz
hiç sorma çok ama çok sevindim
darısı başımıza
anladım güzelim o yüzden karşılaşamıyoruz sen çalışıyomusun tatlım?evdemisin yoksa?
kız hadiye kayboldun gittin ayol karşılaşamıyoruz bakhele
sessa canımtakdikler işe yaradımı
iyi haberlerinizi bekliyorum
aşk olsun kızlar size bengisu ve sewince diyorum okadar selam nassınız dedik bi cvp yok
aa yakınmışız kız bende çankırılıyımbilgilerim ilk sayfada var ama söyliim yinede bende 25 yaşımdayım alanyadan katılıyorum yarışmaya 8-9 aylık evliyim evlendiğimizden beri deniyok pko yüzünden henüz olamadı ne yazıkkii
evdeyim canım ben ama yeğenime bakıyorum dersleri falan oluyor
bazen çok oluyor dersi giremiyorum bazende dersi az oluyor ozaman girebiliyorum
canım çok güzel anlatmışsın ama önemli bi uyarı yeşil çay sakın hee içmesin, hani bağımlısıysa günde 1 bardak en fazla...yeşil çay bebişde kalp rahatsızlıklarına neden oluyo ve nerdeyse tüm bitki çayları zararlı...
Selam hanımlaar nasılsınız bakalıım?ay yorulmuşum yaa arkadaşın ev yerleştirmesine yardım ettim geldim bide yarına yemek yaptım geldiiim :26:
bebeğim geçmişi okuyodum ondan görmedim kusura bakmaahoş geldin canım yaa nasılsıın? neyseki bitti şimdi okumam evet nerde kalmıştık hanımlaar
geldim annem geldim benimi merak ettin kocamdan zor aldım düvdüm geldim
kızlar ben geldim başakçığım TEBRİKLER gözün aydın gözümüz aydın sevincini paylaşıoruzz sanki ben hamileyim gibi sevindim allah seni inandırsın bak allah yüzümüze bakıo
anladım cnm sana kolay gelsin öğretmenlik yapıyosun yeğenine ne güzel bende akşamları binde bir girebiliyorum kociş uyudu ondan girdim yolsa giremem yanından ayırmıyo gündüz konuşuyon ya zaten yetmiyomu diyo akşamaları benim yanımda dur diyo napayım kıyamıyorum aşkıma
memnun oldum canım hoşgeldin bende 1 haftalığım ozaman hakeden kazansın canım.:)
afiyet olsun canım bende çay içiyorum
aa saahimii düzelttim hemen sildim yeşil çayı ne bilem hamişlikte hangi çaylar içilebiliyo diye bakmıştımda içilebilenler papatya yeşil çay rezene ıhlamur nane vaydıı içilemeyenleer sinameki adaçayı ahududu hamişliğin sonundada kedi otu oğul otu meyan kökü tarçın içilmesi sakıncalıymış
aa sen 1 haftalıkmı evlisiinşaştım baak dimekki artıkın topiğimizin en taze evlisi sensiin pabucumu dama attıın hadi hayırlı olsun canım dilerim mutlu olursun çalışmıyosun sanırım sen bende ilk evlendiğim zaman evde oturmaktan sıkılıp düşmüştüm burayaa
hoşgeldin cnm ben HÜRREM SULTAN bana herkes öyle der tanır cnm ben topiğin eski üyelerindenim nassın tatlım?
aa sen 1 haftalıkmı evlisiinşaştım baak dimekki artıkın topiğimizin en taze evlisi sensiin pabucumu dama attıın hadi hayırlı olsun canım dilerim mutlu olursun çalışmıyosun sanırım sen bende ilk evlendiğim zaman evde oturmaktan sıkılıp düşmüştüm burayaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?