Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

yeniyim bundan 3 ay önce düştüm topiğinize ama ara ara giriyorum eşim pek fırsat vermiyor bana ben hande istanbulda yaşıyorum kırıkkaleliyim yaşım 27 4 yıllık evliyim ve bebişim yok henüz

aa yakınmışız kız bende çankırılıyım bilgilerim ilk sayfada var ama söyliim yinede bende 25 yaşımdayım alanyadan katılıyorum yarışmaya 8-9 aylık evliyim evlendiğimizden beri deniyok pko yüzünden henüz olamadı ne yazıkkii

anladım güzelim o yüzden karşılaşamıyoruz sen çalışıyomusun tatlım?evdemisin yoksa?

evdeyim canım ben ama yeğenime bakıyorum dersleri falan oluyor
bazen çok oluyor dersi giremiyorum bazende dersi az oluyor ozaman girebiliyorum

aşk olsun kızlar size bengisu ve sewince diyorum okadar selam nassınız dedik bi cvp yok

bebeğim geçmişi okuyodum ondan görmedim kusura bakmaa hoş geldin canım yaa nasılsıın? neyseki bitti şimdi okumam evet nerde kalmıştık hanımlaar

memnun oldum canım hoşgeldin bende 1 haftalığım ozaman hakeden kazansın canım.:)

kızlar ben geldim başakçığım TEBRİKLER gözün aydın gözümüz aydın sevincini paylaşıoruzz sanki ben hamileyim gibi sevindim allah seni inandırsın bak allah yüzümüze bakıo

evdeyim canım ben ama yeğenime bakıyorum dersleri falan oluyor
bazen çok oluyor dersi giremiyorum bazende dersi az oluyor ozaman girebiliyorum

anladım cnm sana kolay gelsin öğretmenlik yapıyosun yeğenine ne güzel bende akşamları binde bir girebiliyorum kociş uyudu ondan girdim yolsa giremem yanından ayırmıyo gündüz konuşuyon ya zaten yetmiyomu diyo akşamaları benim yanımda dur diyo napayım kıyamıyorum aşkıma

aa saahimii düzelttim hemen sildim yeşil çayı ne bilem hamişlikte hangi çaylar içilebiliyo diye bakmıştımda içilebilenler papatya yeşil çay rezene ıhlamur nane vaydıı içilemeyenleer sinameki adaçayı ahududu hamişliğin sonundada kedi otu oğul otu meyan kökü tarçın içilmesi sakıncalıymış

Selam hanımlaar nasılsınız bakalıım? ay yorulmuşum yaa arkadaşın ev yerleştirmesine yardım ettim geldim bide yarına yemek yaptım geldiiim :26:

slm canım iyiyizz sen nasılsın derasem komik olucek yorgunsun.bi hamarat daha oh oh yarının işini bugünden yapmış baksenn

bebeğim geçmişi okuyodum ondan görmedim kusura bakmaa hoş geldin canım yaa nasılsıın? neyseki bitti şimdi okumam evet nerde kalmıştık hanımlaar

hadi öyle olsun bakalım neyse şaka yaptımmmmm 1 nisan şakasıhoşbuldum cnm iyiyim sen nassın?tatlişkom

kızlar ben geldim başakçığım TEBRİKLER gözün aydın gözümüz aydın sevincini paylaşıoruzz sanki ben hamileyim gibi sevindim allah seni inandırsın bak allah yüzümüze bakıo

hoşgeldin canım sana dün akşamda yazmıştım cevap vermedin sende bartınlısın hemşerim sayılır yazmıştım

evet benim öğretmenliğim hiç bitmiyor evlenmeden öncede çocuk bakmıştım onlarada yapmıştım
benimkide kıskanıyor bende anca uyursa açabiliyorum

memnun oldum canım hoşgeldin bende 1 haftalığım ozaman hakeden kazansın canım.:)

aa sen 1 haftalıkmı evlisiin şaştım baak dimekki artıkın topiğimizin en taze evlisi sensiin pabucumu dama attıın hadi hayırlı olsun canım dilerim mutlu olursun çalışmıyosun sanırım sen bende ilk evlendiğim zaman evde oturmaktan sıkılıp düşmüştüm burayaa

nane çayınında düşüğe neden olduğunu okumuştum ben
hemde düşük yaptığımın ertesi günü nane çayı almıştım ozaman öğrenmiştim

yok kız topiğe düşeli sen yeniyim dedin yaa bende bu site için öle dedm kız ben 3,5 yıllık evliyim şekerim

hoşgeldin cnm ben HÜRREM SULTAN bana herkes öyle der tanır cnm ben topiğin eski üyelerindenim nassın tatlım?

merhaba hürr:) sana neden hürrem sultan derler merak ettim devamlı girdiğim topiklerden biirnde de bana hürrem derler nedeni 3 ayda bir hamile kalmam

yok topikte 1 haftalık onu demek istemiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…