ay canım ya geçmişi okumuşundur diye yoksa niye söylemeyelim
inşallah arkasından bizde gideriz
İyi akşamlar kızlarr
yok kuzucummm gecmisi okuyamiom artik cepten girince kota falan asmasin die cokda giremiom ...insallahhhh cnm yaaa insallahh ...nasil sevindim anlatamam icim kipir kipir oldu yaaa :))) erenya nerelerde buarada hic gormuom
ii aksamlar mervecimmm hosgeldinn
hadi ya sende var yaa az diilmişsin kız iyi olmuş ama haketmiş vallaaee dinsizin hakkından imansız gelir demişler ama sakın yanlış anlama beebğim atasözü öyle yoksa sana hiç imansız dermiyim
kıs aysun ev karusu napıyon nasıl gidiyo alıştınmı kuzum?
Hoşbulduk canım iyiyim sen nasılsıb?iyi akşamlar cnm hoşgeldin nasılsın tatlım?
Ancak gelebildim yemek çay bulaşık bide duş adlım geldim vallaoo hoşgeldin nerelerde kaldın
hoş geldin bebişiim nasılsıın? kocişin çalışıyomu kız?
kızlarr hepinize iyi geceler sabah gelicem inşallah muhabbet için tşik iii geldi valla ekledim bazılarınızı görüşmek üzere bys bys
yok kuzucummm gecmisi okuyamiom artik cepten girince kota falan asmasin die cokda giremiom ...insallahhhh cnm yaaa insallahh ...nasil sevindim anlatamam icim kipir kipir oldu yaaa :))) erenya nerelerde buarada hic gormuom
ii aksamlar mervecimmm hosgeldinn
eranay en son 24 şubatta girmiş bidahada haber yok çok merak ediyoruz bizde
Hoşbulduk canım iyiyim sen nasılsıb?
Ancak gelebildim yemek çay bulaşık bide duş adlım geldim valla
İyiyim bebişim zıkkım gene uyuyor tövbee yaaaa
Arkadaş ne uykuymuş yaa uff boğacam bu adamı beni tutun yaaa
heyyooooooooooooo ben geri geldim bayanlar... güya yürüyüse ciktim, dondurmayi da yedim geldim
mervecim nasilsin tatlim????
kızlarr hepinize iyi geceler sabah gelicem inşallah muhabbet için tşik iii geldi valla ekledim bazılarınızı görüşmek üzere bys bys
yoruluyodur ne yapsın kolaymı
heyyooooooooooooo ben geri geldim bayanlar... güya yürüyüse ciktim, dondurmayi da yedim geldim
alla alla tlf face i bisisi yokmuydu aceo basakda...insallah iyidirde gerisi onemli degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?