Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ay canım ya geçmişi okumuşundur diye yoksa niye söylemeyelim
inşallah arkasından bizde gideriz

yok kuzucummm gecmisi okuyamiom artik cepten girince kota falan asmasin die cokda giremiom ...insallahhhh cnm yaaa insallahh ...nasil sevindim anlatamam icim kipir kipir oldu yaaa :))) erenya nerelerde buarada hic gormuom

İyi akşamlar kızlarr

ii aksamlar mervecimmm hosgeldinn

yok kuzucummm gecmisi okuyamiom artik cepten girince kota falan asmasin die cokda giremiom ...insallahhhh cnm yaaa insallahh ...nasil sevindim anlatamam icim kipir kipir oldu yaaa :))) erenya nerelerde buarada hic gormuom

eranay en son 24 şubatta girmiş bidahada haber yok çok merak ediyoruz bizde

hadi ya sende var yaa az diilmişsin kız iyi olmuş ama haketmiş vallaa :60: ee dinsizin hakkından imansız gelir demişler ama sakın yanlış anlama beebğim atasözü öyle yoksa sana hiç imansız dermiyim :20::34:

ne yanlış anlım kız bilhassa güldüm eheeh öle anam hakedene

kızlarr hepinize iyi geceler sabah gelicem inşallah muhabbet için tşik iii geldi valla ekledim bazılarınızı görüşmek üzere bys bys

iyi akşamlar cnm hoşgeldin nasılsın tatlım?:34:
Hoşbulduk canım iyiyim sen nasılsıb?
oo hoşgeldin nerelerde kaldın
Ancak gelebildim yemek çay bulaşık bide duş adlım geldim valla
hoş geldin bebişiim nasılsıın? kocişin çalışıyomu kız?

İyiyim bebişim zıkkım gene uyuyor tövbee yaaaa:47:
Arkadaş ne uykuymuş yaa uff boğacam bu adamı beni tutun yaaa

kızlarr hepinize iyi geceler sabah gelicem inşallah muhabbet için tşik iii geldi valla ekledim bazılarınızı görüşmek üzere bys bys

iyi gecelr canım dualarım seninle inşallah eşine iş ve sonrada bebiş versin RABBİM

Hoşbulduk bebişkomm:16:

heyyooooooooooooo ben geri geldim bayanlar... güya yürüyüse ciktim, dondurmayi da yedim geldim :56::56::56::56:

mervecim nasilsin tatlim????

Hoşbulduk canım iyiyim sen nasılsıb?

Ancak gelebildim yemek çay bulaşık bide duş adlım geldim valla

İyiyim bebişim zıkkım gene uyuyor tövbee yaaaa:47:
Arkadaş ne uykuymuş yaa uff boğacam bu adamı beni tutun yaaa

yoruluyodur ne yapsın kolaymı

heyyooooooooooooo ben geri geldim bayanlar... güya yürüyüse ciktim, dondurmayi da yedim geldim :56::56::56::56:

Sende benim gibi erken açtın galiba dondurma sezonunu geçen 3 tane magnum yedim aynı gün içinde:1:
İçiimmmmmm yanıyorrrrrrr leeeeeeeeeennnnnnnnnnn söndüren yokk:27:
Hoşbulduk tatlum iyiyim çok şükür sen nasılsınnn:32:

hoşgeldin

alla alla tlf face i bisisi yokmuydu aceo basakda...insallah iyidirde gerisi onemli degil

başaktada yok msn sini istemişti eşine soracaktı ama sonrada zaten fazla giremedi sonrada hiç gelmedi inşallah iyidir ama keşke bi iyiyim giremiyorum dese bizde merak etmezdik
kaçkez özelden mesaj attık mesajlar zaten msn sine gidiyor ama geri dönmedi

YA Bengisu yavrimm arkideşinin işini hallettiniz mi anlatsanaa

Back
X