merhaba cnmmm ok iyi geceler sana tatlı rüyalarr bende çıkıcam birasdan zatenn
yok cnmidrare sıkışıp gidiyorum karından bakıyo zaten kendi dr.ma gitmedim takip için burdaki dandirik bi dr.dewlet hastanesi nde baktırdım yani ...hatta en son gittiğimde kayıtçı kız dr.a dioki çok sık gelmiş bu hasta ne bölesinir oldum gıcıkkk şeyy içimden başına gelirse görürsün ne olduğunu dedimmm...dr.da yumoş takibi yapıyoruz o yüzden die bilgilendirdi kızı.....
ters tarafıma gelseydi iyice bi haşlardım kızıda işte günümde diildimm...
keske haslasaydın gıcık oluyorum sanane bır sorunum varkı gelıyorum degıl mı hıh kıme ne parasını catır catır oduyoruz ssk nın:) bende gıcık olanlardanımdevlet hastanesını es gecmekte fayda var gunde 200 kısıye bakınca doktorda verımsız oluyor bu yuzden bakalım bende bır tıp merkezınde sıırn bır doktor buldum ılk defa erkek bır doktorum olacak hayır olsun:)
çok dertliydim döktüm içimi ne yapayım canım sabah devam edelimm iyi geceler öpüldünüz hanımlar
bacı benim koca baskın basanındır yapmayı sevdinden kapatıveriorum kusura bakma yahh
ayyy olurmu dersin öle bişey bende de ama ben okadar şanslı deilimdirkiii ayy belki yarın test alıp yaparım ....ayyy dün yolda gelirken hatta afedersiniz yediklerim ağzıma gelmişti hatta çok bişey yememiştimmm:44::44:hemen acaba mı dedimm :44:
ok tatlım yarın dertleşirizzeminim cnm için temiz olmasa anlaşıp kaynaşamazdık zatenn
yok cnm hastalandım ben ama biras şüpeli bi regliadet gunun gectı mı mood?
mervecım annem uykum cok geldı kuzum bide cok üşüyorum kuzum bekleyemeyeceğim cıkıoyrum : 38:
cıkıyorum ben hatunlar
hepinize iyi geceler allah rahatlık versınn
yok cnm hastalandım ben ama biras şüpeli bi regli
hmm anladım canım suphelı adet soyle oluyor yerlesme kanaması ben yasadım orkıde bıle gecmıyor sadece peceteye gelıyor kahverengı para kadar toplamda ama suphen varsa mutlaka test yap
yok cnm hastalandım ben ama biras şüpeli bi regli
hmm anladım canım suphelı adet soyle oluyor yerlesme kanaması ben yasadım orkıde bıle gecmıyor sadece peceteye gelıyor kahverengı para kadar toplamda ama suphen varsa mutlaka test yap
nebilim gülüm yaa bazen okuyoruz ya normal regli olup hamişş çıkanları bende kendimi kandırıyorum zaten yoktur benimki hewesss herzamanki gibi boş hewess
senin warmı çocuğunnn maşallahh nekadarlık
nebilim gülüm yaa bazen okuyoruz ya normal regli olup hamişş çıkanları bende kendimi kandırıyorum zaten yoktur benimki hewesss herzamanki gibi boş hewess
senin warmı çocuğunnn maşallahh nekadarlık
canım ben aralık ayında doktor hatası yuzunden bebısı kaybettım 4 haftalıktı tam kese asagıdayken cok zorladı doktor keseyı patlattı bu yuzden yenıden hamıle kalmak ıcın ugrasıyorum ama ınan bana psıkolojık adet donemınde bıle ınsan kendını hamıle hıssedıyor cok suphen varsa test yap kurtul en ıyısı ozel bır hastane yaa tıp merkezı ıst. neresınde oturuyorsun ıyı bır doktor edın ben de gec kaldım sımdı bu doktora guvendım cok ılımlı geldı sen de ıhmal etme
canım ben aralık ayında doktor hatası yuzunden bebısı kaybettım 4 haftalıktı tam kese asagıdayken cok zorladı doktor keseyı patlattı bu yuzden yenıden hamıle kalmak ıcın ugrasıyorum ama ınan bana psıkolojık adet donemınde bıle ınsan kendını hamıle hıssedıyor cok suphen varsa test yap kurtul en ıyısı ozel bır hastane yaa tıp merkezı ıst. neresınde oturuyorsun ıyı bır doktor edın ben de gec kaldım sımdı bu doktora guvendım cok ılımlı geldı sen de ıhmal etme
ayy cnmm ya çok üzüldümmmm şikayetçi olsaydın ya o pis dr.dan
istanbulda diilim kuzum ben ama burda özel hstneye gittim bi kaçkez bidahada gitmedim oraya 7 ay olmuştur ...o dr.uma gidicem we direk tedawiye geçer sanırım çünkü 1 sene geçsin olmassa tedawiye başlarız diodu bakalım kısmett...
neyse gülüm yatıyorum bende konuşuruz yarın yine öptüm iyi geeler sana kuzummm
ayy cnmm ya çok üzüldümmmm şikayetçi olsaydın ya o pis dr.dan
istanbulda diilim kuzum ben ama burda özel hstneye gittim bi kaçkez bidahada gitmedim oraya 7 ay olmuştur ...o dr.uma gidicem we direk tedawiye geçer sanırım çünkü 1 sene geçsin olmassa tedawiye başlarız diodu bakalım kısmett...
neyse gülüm yatıyorum bende konuşuruz yarın yine öptüm iyi geeler sana kuzummm
ıyı geceler kuzum :) moral oldu ıltıfatlar gulum kuzum aynen gelsın sana da mucuk
canım benim zaten öyle yapıcam sadece ne hediye alsam onu bulamadıımbence güzel bi sofra hazırla sende şık bişeyler giy öyle parfüm yok gömlek saat bunlar baydı artık tabi almak istiyosan ufak bi hediyede alabilirsin pasta yap yada al sofrayı süsle süpriz yap ona başbaşa mutlu olun inş.
bebeğim kusura bakma tm gene msj yazıyodum ben kociş bakcam diye tutturdu hemen kapatmaya çalıştım ama görümüştü bilem romantik sofra süslenme vs. kısmını okudu bilee kime ne diyon diye tutturdumuu yaa kızın özeli naapçen falan didim öyle kapattım konuyu film izledik zaten sonradaBengisu hoşgeldin canımm
farklı bişi yap ve hediye alma
Evde geçirmek isterseniz
güzel romantik bir yemek hazırla
pastayıda sen yap becerikli hatun
finalide biliyorsun zatiii demeye gerek yok
daha ne olsun ayol
bebeğim kusura bakma tm gene msj yazıyodum ben kociş bakcam diye tutturdu hemen kapatmaya çalıştım ama görümüştü bilem romantik sofra süslenme vs. kısmını okudu bilee kime ne diyon diye tutturdumuu yaa kızın özeli naapçen falan didim öyle kapattım konuyu film izledik zaten sonrada
onları yapcam zatende hediye almakta istiyom acaba almasammıki bu seferlik naapsam bilemedim yaa :26:
Bebişim hoşgeldin kız niye bi slm bile vermiyon?
Bugün evde mi kız seninki yok annem nee kusuru yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?