Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

çok dertliydim döktüm içimi ne yapayım canım sabah devam edelimm iyi geceler öpüldünüz hanımlar

bacı benim koca baskın basanındır yapmayı sevdinden kapatıveriorum kusura bakma yahh

ayyy olurmu dersin öle bişey bende de ama ben okadar şanslı deilimdirkiii ayy belki yarın test alıp yaparım ....ayyy dün yolda gelirken hatta afedersiniz yediklerim ağzıma gelmişti hatta çok bişey yememiştimmm:44::44:hemen acaba mı dedimm :44:
ok tatlım yarın dertleşirizz eminim cnm için temiz olmasa anlaşıp kaynaşamazdık zatenn

adet gunun gectı mı mood?

mervecım annem uykum cok geldı kuzum bide cok üşüyorum kuzum bekleyemeyeceğim cıkıoyrum : 38:

cıkıyorum ben hatunlar
hepinize iyi geceler allah rahatlık versınn

Aaa bugün erken paydos etmişsiniiz bakıyomda ben olmayınca sardıramıyonuuz bizde bu akşam kocişimle 2 film izledik yattıydık 1 gibi ben uyuyamadım aklımda buyda kaldı bi bakiim dediydim kimseley kalmamııış neyse iyi uykulay size aykadaşlay öpüyorum sizi yarın bol bol görüşürüz nasılsa hoşçakalıın

canım benim zaten öyle yapıcam sadece ne hediye alsam onu bulamadıım yoksaam romantik ve harika bi sofra hazırlıycam ellerimle ona önceki gün yaş pasta yapcam seksüü şeyler giyicem bi güzel süslencem hazırlancam gidip kocişimi uyandırcam baş başa doğum gününü kutluycaaz

Bengisu hoşgeldin canımm
bebeğim kusura bakma tm gene msj yazıyodum ben kociş bakcam diye tutturdu hemen kapatmaya çalıştım ama görümüştü bilem romantik sofra süslenme vs. kısmını okudu bilee kime ne diyon diye tutturdumuu yaa kızın özeli naapçen falan didim öyle kapattım konuyu film izledik zaten sonrada
farklı bişi yap ve hediye alma
Evde geçirmek isterseniz
güzel romantik bir yemek hazırla
pastayıda sen yap becerikli hatun
finalide biliyorsun zatiii demeye gerek yok

daha ne olsun ayol

onları yapcam zatende hediye almakta istiyom acaba almasammıki bu seferlik naapsam bilemedim yaa :26:

Bugün evde mi kız seninki yok annem nee kusuru yaa

Bugün evde mi kız seninki yok annem nee kusuru yaa

evdeydi canım vakit geçirdik işte bugün biraz sen naaptın kocişi işe yollamışın sanırım gene yarında benimkinin karakol nöbeti var ooy oyy neysem bende büşrayla kısır falan yapar yerik artıkın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…