Kız yukarıda yazdım ya görmedin mi annemmm
evdeydi canım vakit geçirdik işte bugün birazsen naaptın kocişi işe yollamışın sanırım gene yarında benimkinin karakol nöbeti var ooy oyy neysem bende büşrayla kısır falan yapar yerik artıkın
Canım beğendiği yada ihtiyacı olduğu hiç mi bir şey yok?ben yazmaya başladığımda bidaa msj atmamıştında ondan karışıklık oldu tatlımyaa kocişkoma ne hediye alcaam sen onu söyle bii :26: naapsamki yaa :26:
Evet canım benimki işte aman evde olsa farklı mı olacak uuyuyacak bu kezde
Ohh ohhh afiyet olsun paşamm ohh ne alaaa arkadaşınla yapar yersin
Bu arada bende kısırı çok severimmm
ah bebeğiö kıyamam yaa keşke aynı şehirde olsakta beraber yapsak yesek ama her birimiz ayrı yerlerdeeinşallah bi gün aynı yerde oluruzda bol bol görüşürüz yaa bende çok güzel yaparım haa kısırıda bak şimcik yazık olduu :26:
kız onları zaten yapcamda hediye konusuna takıldı işte aklım yaa naapsam acabaa diyee hediye sepeti gibim bişiimi yapsam acaba d,yom bide küçük notlar hazırlayım kocişime diyom içine içimden geçenleri yazam diyom diyom nasıl olur renkli kartonları kalp şeklinde kesipte sevdiğim yönlerini sevgi sözcükleri falan yazam diyom nasıl olur acabaa?:26:Canım beğendiği yada ihtiyacı olduğu hiç mi bir şey yok?
Hediyeni alırsın sonra güzelce bir masa kurarsın romantik bir masa ama
Gül yapraklarıyla taşlarla felan süslersin.bide pasta yaparsın ona özel
Mis gibi işte daha ne olsun valla
inşallah canım benim yaa inşallah aynı yerlere atanırızda görüşebilirik bebeğim bu arada eşin faceni dondurmuydu kapattımıydı neydi açmadınmı kız geri haylaa?Ondan şüphem yok zaten güzel yaparsın eminimm
Kız keşke yaaa ufff.Kısmet bakalım hayat bu belli mi olur
kız onları zaten yapcamda hediye konusuna takıldı işte aklım yaa naapsam acabaa diyee hediye sepeti gibim bişiimi yapsam acaba d,yom bide küçük notlar hazırlayım kocişime diyom içine içimden geçenleri yazam diyom diyom nasıl olur renkli kartonları kalp şeklinde kesipte sevdiğim yönlerini sevgi sözcükleri falan yazam diyom nasıl olur acabaa?:26:
inşallah canım benim yaa inşallah aynı yerlere atanırızda görüşebilirik bebeğim bu arada eşin faceni dondurmuydu kapattımıydı neydi açmadınmı kız geri haylaa?
Bende çarşambaya arkadaşlarımı çağıracağım inşallah kahvaltıya değişik bşr tarifn var mı kahvaltılık için canikomm
haa iyi bari karıştırtma kız tabi okadardaaBu arada açtım kız facebookumu
hııı evet o olabilir bak fazlada uğraşmamış olurum hem bulursam kalp şeklinde olanını alırım hattaaHediye almayacak mısın kızz
Kırtasiyede ne cici kartlar felan var bu doğum gğnleri için
Çok şirin oluyorlar tavsiye ederim canım ben almıştım eşime
Tabi o zaman nişanlıydık
Bacım bunların hepsinde yumurta var ben yumurta yememkiiii
Yumurtasız bi tarif ver bana:26:
mervecım annem uykum cok geldı kuzum bide cok üşüyorum kuzum bekleyemeyeceğim cıkıoyrum : 38:
cıkıyorum ben hatunlar
hepinize iyi geceler allah rahatlık versınn
mervem nerdesin kuzum uykum geldıı
Ayy koptumhallettık canım ben koly kolay barısmam kı yanına gitmem carsıdan berı kavga ettık kac defa elımı tuttu eve geldık gene sarıldı yanına gıtmedım gıttım yatak odasına geldı saıldı bagrdım gıttı uyumusum uykudan kalktım tv bakacaktım sınır ettı gerı gıttım gene geldıbu sefer agzıma gelene saydım bütün kış sıkıntıdan catladım hep uyudun herseye yogunum dedın gıt yanımdan dedım ayy nasıl agladıı sende hec kaybetme korkusu yokmu hep ben senden özür diliyom dedı bende sarıldı öptum uyuduk
Bengisu bacım bu yumurtayı hiç yemedim hayatımda ve bütün tariflerin yumurtalı
Karışık kızartma yapıp üstüne sarımsaklı domates sosu dökebilirim sigara böreği yapacamkız yumurtasız ne tarifi verem ben sanaaneysem patates patlıcan kabak biber doğra teker teker kızart bunları üstünede sarımsaklı yoğurtla sarımsaklı domates sosu dökebilirsin sonracııma sigara böreği veya her hangi bi patatesli olabilir kıymalı olabilir dediğim gibi sosis damates kaşarlı biberli ve baharatlı bi börek sarıp onuda kızartanilirsin çok güzel oluyo o kahvaltıya bak kuzum bi tanede yumurta çeşidi yap sen yemesen bile misafirler yer yumurta salatası veya patatesli yumurtadan yapabilirsin meselaa ayrıcana sen niye yumurta yemiyon kız yenmeyecek şeymi yaa her türlüsünü severim ben
nasıl yaani yemedin hiç hayatında yaaniyekinee kız pastada börekte falandamı yemedin hiiç?
ha bu arada bak havuç kavurmasıda yapabilirsin kız çok güzel oluyoo 3-4 havucu rendeleyip sını yağda biraz tuz atıp yumuşayana kadar kavuruyosun sonra ezdiğin 2-3 diş sarımsağı ekliyon o çok başka bi tat veriyo sonrada normalde 1 tane falan yumurta kırıyom ben ama sen kırmazsın tabi onuda yapabilirsin bak
buarada közlenmiş biberleri sende unla yağda kızartmadan yapabilirsin canım öylede güzel oluyoközleyip soyup büyükçe doğra üstüne gene sosunu dökersin tamammı
Ayy koptumne oluyorr bizleree:26::26:yaa bütün kış sıkıntıdan patladımmı dedin canım yaa
Uyy ağladımı herifinn yazık annem yaa.Neyseki barışmışsınız tatlı tatlı sarılıp uyumuşsunuz maşallah
Sizinki kısa sürmüş valla bizim kavganın şiddeti 9.9 du:) neyse aman bir daha tartışmayalım evin tadı tuzu kalmıyor valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?