Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

innşallah tatlım sen içini ferah tut hamileliği at kenara bak başak öle yaptı aman çıkmıcak yine yaşım geçti diye diye bak ummadığı anca şimdi şokta :)

kız belinay 3 gün bekle bakim kan testi yaptır haber verr burdaki enerji belki ii gelir hamişsindir dikkat et negatif çıkmışsada

bence en mantıklısı beklemek belinaysu canım, şuaralar dikkatet kendine yat dinlen ohh miss gibi bide bakarsın 2012 nisan hamişleri oluruz :)Allahımmmm ne güzel olur inşallah yarabbim

kız belinay 3 gün bekle bakim kan testi yaptır haber verr burdaki enerji belki ii gelir hamişsindir dikkat et negatif çıkmışsada

zaten negatıfı dıkkate almıyorum o test bozuktu senınde benımde görüşürüz tatlım

bence en mantıklısı beklemek belinaysu canım, şuaralar dikkatet kendine yat dinlen ohh miss gibi bide bakarsın 2012 nisan hamişleri oluruz :)Allahımmmm ne güzel olur inşallah yarabbim

iinş tatlım ya rabbim dualarımız kabul etsın bekleyecegım bakalım

yeşilim hayırlı olsun erkek yeğenimizin benimkiyle top aoynarlar. belinay ne yaptın yaa anlamadım test nasıl çıktı?

bazen yanlış yapılabiliyo canım sıkma canını rahat ol inşallah bebeğin seninledir ama değilsede bu dünyanın sonu değil önünde daha nice güzel aylar yıllar var umutsuzluk yok tamam mı canım

amin canım ya umudunu kaybetme nolur elimizde kalan ve bize ait olan tek şey umudumuz tamam mı canım unutma her gecenin bi sabahı mutlaka vardır ve bi sabah da güneş mutlaka bizim için doğacak.

yok canım test bozuk çıkarsa o tek çizgide çıkmaz inş geç döllenme olmuştur.

bende gec döllenmeye baglıyorum inş öyledir

umutsuz degilim abla bu ay olmasa dok gıdecem biz daha eşime baktırmadık tekrar yumurtalıklarıma falan baktıracam rabbim inş nasip eder hepimize hayırlı zamanda

selam mood cum ve hadiskocummmmmmmmmmm

geçmişe bi bakim gelcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…