innşallah tatlım sen içini ferah tut hamileliği at kenara bak başak öle yaptı aman çıkmıcak yine yaşım geçti diye diye bak ummadığı anca şimdi şokta :)
bende kendimi bozuk dur diye kandıryorum
test almayacagım tatlım gene tek cıgı olursa bu sefer üzülürüm eger gelmese kana gidecem birkac gün bekleyimde
ediyorum gtabı dua hepınıze tatlım inş topık adı degısır 2012 hamişleri diye
kız belinay 3 gün bekle bakim kan testi yaptır haber verr burdaki enerji belki ii gelir hamişsindir dikkat et negatif çıkmışsada
bence en mantıklısı beklemek belinaysu canım, şuaralar dikkatet kendine yat dinlen ohh miss gibibide bakarsın 2012 nisan hamişleri oluruz :)Allahımmmm ne güzel olur inşallah yarabbim
gözün aydın tatlım inşallah kucağına alırsın
teşekkür ederim canım aminnnnnnnnnn
darısı isteyen herkese olsun tez zamanda inşallahhhhhh
amin tatlım hayırlısından bizede isteyen herkesede versin kuzumm 13. haftalıkmı senin şimdik
zaten negatıfı dıkkate almıyorum o test bozuktu senınde benımdegörüşürüz tatlım
iinş tatlım ya rabbim dualarımız kabul etsınbekleyecegım bakalım
kızlarrr ses seda yuk hayırdır kız çcuğumu doğuyor
biraz once bıttı işim benım ya acıktım ama basında degıldım ütüden snra bulasık makınamı bosaltımbenı encok yoranda surekle kırmzılar geldımı dıye bakıp durmak
deli kız yapma düşünme diorum ayhh gelcem şimdi oraya heee
yeşilim hayırlı olsun erkek yeğenimizin benimkiyle top aoynarlar. belinay ne yaptın yaa anlamadım test nasıl çıktı?
tek cizgi tatlım c t ortasında kocaman bı tek cızıkızlar bozuktur dıyo ıns oyledır ya
kandırıyos kendımız kırmızlar gelmeden ınanmam gebe olmadıgıma
abla nasıl yanlıs yaptım kı off ortada kaldı tek cızgı ya
bıda almak ıstemıyorum bunda pek uzulmedım bıda yaparda tek cıgıyı gorurusem üzülürum belkım gec yumurtlamısımdır belkım salak test bozukdursabah namazından sonra ok dua ettım ıcımde oyle bı sevınc varkı allahım degılsem bı engel cıkar umudum kesılsın kırmızılar gelsın dıyorum annem aryo ruya gordum hamılesın dıye test yaptım negetıf cıktı arkasndan kaynanam aradı elınde erkek cocuk esımle sevıyomusum cok tatlıymıs oglumu hıc ındırmıyomusum kucagımda bunlar bı işaretmi ki
ayy agzından bal akıyo inş öyleyımdır tatlım ya inş sende gebesındır
ben catlatma ignemi cuma günü oldum doktorum 3 gün calışma yapın dedi ama nedense bu aydan hic umudum yok olmıycakmış gibi geliyo bana catlatma ignesi olanların belirtileri başlamış bende hic bişey yok...
merhaba saracım...ne biliyim canım ya her ay hüsran oluyo ya umutla bekliyoruz...bu ayda benım hic umudum yok cokda düşünüp stresede girmek istemıyorum ama elimde olmuyo işte...amin canım inş agzından bal damlıyo rabbim hepimizin yüzünü güldürsün hayırlısıyla...sen nasılsın...
yok canım test bozuk çıkarsa o tek çizgide çıkmaz inş geç döllenme olmuştur.
bazen yanlış yapılabiliyo canım sıkma canını rahat ol inşallah bebeğin seninledir ama değilsede bu dünyanın sonu değil önünde daha nice güzel aylar yıllar var umutsuzluk yok tamam mı canım
amin canım ya umudunu kaybetme nolur elimizde kalan ve bize ait olan tek şey umudumuz tamam mı canım unutma her gecenin bi sabahı mutlaka vardır ve bi sabah da güneş mutlaka bizim için doğacak.
sara abla nasılsın özledim seni.
umutsuz degilim abla bu ay olmasa dok gıdecem biz daha eşime baktırmadık tekrar yumurtalıklarıma falan baktıracam rabbim inş nasip eder hepimize hayırlı zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?