bende şimdi geldim ewe arkdaşların birinin abisi birinin kayınpederi wefat etmişti oraya gittik arkadaşlarla akşamada misafirim war gelemiyebilirim kızlarrr ...hb güselim sende hoşgeldin nassın baken
selam kızlar nasılsınız...ben bu ay catlatma ignesi oldum ama cok umutsuzum offf kendimi temizlige verdim unutayım diye ama aklımdan cıkaramıyorum
canım çok teşekkür ederim Allh razı olsun. demkki birbirimizi çok seviyoruz ki içimize doğuyor gerçektenBAŞAKCIMMMMMMM:naz
CNMMM HAYIRLI UĞURLU OLSUNNNN ...ÇÇOOOOOOKKKK SEWİNDİMM ........HEP İÇİME DOĞUYORDUUU HAMİŞ KALCAN BU AY DİE ...AYYY NE GÜZELLLL
ABİNEDE HAYIRLI TEZKERELER DİLERİMMM ......
CNM KOCAMAN ÖPÜYORUM WEE KUAKLIYORUM SENİİİİİ
Neeeeeyay inanmıyorum yaaa hahayt işte bu güzel olmuş sonunda ondan bundan istemekten vaz geçip kendi yapmış haa ay çok sevindim yaa :119: demek bebişi annesinin işten çıkıp tatilde kafa dinlemesini bekliyomuş demekki yaa ay hayırlı olsun yaa tebrik ederim darısı bizimde başımıza inşallaaah
ayyyyy dün doktora gösterdim sonucumu. ben yanlış yorumlamışımamin inşallahhhh
kendiside şok taydı dün
6 haftalıkmış bebişi kandada baktırmış maşallah değeri yüksek
inşallah
bak boşuna demiyorlar herşeyin bir vakti zamanı var diye
bak başak için vakit gelmiş
ayy ne güzel yaa 1 buçuk ay olmuş bebişi dimekki allah allah ne ara yaptılarkii?hiçte dimediydii görüyonmu saman altında su yürütmüş bizimkisi tembeliz çalışmıyoz halvete diyip duruyodu meğersem bebiş yapmışlay yaa ama ühüüü bende istiyooom
bende iyiyim canım sen nasılsın?
kaçmadım cnm geçmişi okuyorum burdayım
canım çok haklısınn gerçekten saman altından yapmışız. ama cidden biz karı koca yorganın altındakucağımızda birer laptop gece yarısına kadar oturuyorduk. demekki çocuk bööle yapılıyo..
kızlaaarrrrrrr yanlış yapıyomuşuz haberiniz olsunnnnnnnnnnn
çok sağol canım Allh razı olsun tez zmanda sana da nasib etsin cnm benimmmmm.ah canım benim yaa ne kadar sevindim anlatamam eve t cidden uğurlu gelmiş annenin evi:119: bencede kocişin seni orda fazla tutmayacaktır ama gitmeden şart koş annesigille konuşsun sizi yeni evemi çıkaracaklar naapacaklarsa yapsınlar yoksa daha gelmem de işleri hızlandırsın oda belki bebek oluyo diye öbür eve çıkmanıza yardımcı olurlar bu arada o bebek patiği sürprizide çok güzel olmuş kimbilir görünce ne kadar şaşırmış ve sevinmiştir yaa ay bayıldım bu fikree hatta emzik mini biberon falanda koyaymışsın daha güzel olurmuş ay yaa bende istiyom yaa darısı bizimde başımıza artıkın
canım benim yaaaaa içine doğmştu evetttttt bense karın ağrılarım olduğu için hiç ihtiml vermemiştim. ama cuma günü dayanamadım eczaneye gittim. sonra koşa koşa eve geldim tüfekhaneye gittim. ellerim titreyerek yaptım. Rabbim tez zmanda sana da nasib eder inşallah cnm dua ediyorum sizlere..
basakkk coook sevındım kuzum yaa ben sana demedımı bı test yap kız ıcıme dogmus valla hıssettım hamıs oldugunu
cook mutlu oldum bıtanem rabbım hayırlısı ıle kucagına almanı nasıp etsınn:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::101::101::101::101::101:
benımde son bırgun ben dun test yapmıstım ama tek cızgı
kızzzz sevinççççç nerdesin ben bakim hesap ver bana
ayy kız bitürlü karşılaşamadık ben burdaykende sen yoksun
napıyon bakalım özledim haaa
kızlar annem aradı kırmzıları sordurüyasında beni görmüş annemi cagırıyormuşum boynuna srılıp hamile oldugumu söylemısım
iyice umutlandımm
özle hıh müstehak sana napıosun canım valla arayı soğutma kaaçr giderim haaa
sağol cnm benim sonra görüşürüz tabiiiiinasılsınn cnmmm kocişim gelmiş şimdi çıkmam lazım yaa göüşemediktee pufff sen iyi olda yine görüşürüzz kocişin naptı süprizine ???
nasıl duygular yaşıyorsunnn ayyy maşallahhhh ayağını sağlam sürtte bizde arkandan koşarak gelelimm
kendine çk iyi bakkkk dikkat et dinlenn bolboll
kucağa laptop alıp yanyana oturmak için yumurtlama gününü beklemeye gerek yok annnem . ayın her günü yapmamız gerekallah seni emiii bide böle deneeylim ne kaybederiski peki yumurtlama gününemi denk gelmesi gereki:)
kızzz geçmişe takıldım yineeeeeeToplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)
sewinncc, hadisko+, basakss+, mood
heyoo heyooo
napıyonuz kızlarrr
başak kocan öğrendimi kız doktora gittinmi
kızlarrrr ben geldimmmmdra gittik geldik dr bebiş erkek gibi dedi ama 15 gün sonra net söylerim dedi haftayada ikili test sonucum çıkacak inş. oda iyi çıkar....
siz napıyosunuz canlarım nasılsınız?
sağol cnm benim sonra görüşürüz tabiiiii
ayağımı bol bol sürtüyorum merak etme
kucağa laptop alıp yanyana oturmak için yumurtlama gününü beklemeye gerek yok annnem . ayın her günü yapmamız gerek
kızzz geçmişe takıldım yineeeeee
kocm dün aldı kargoyu. araı beni. bi kahkaha attıı sevnçten. sonra muhteşem bi haber bu dedi. çok sevindiğini görebildim ama saftirik gibi konuştu benimle bütün gün.
ne diyeceğini bilemiyor saf gibiydi. şoku atamamıştı heralde. ayakkabıları aldığında ellri titremiş ağlamamk için kendini tutmş. ama bu anlattıklarını canlı olarak görmek daha güzel olurduu.
geçmişe bakarsan görürsün gelip gelip sordum seni
bide tirip yapıyor ben burdayken sen nerdeydin
herifinmi alıyor neti elinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?