Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hb güselim sende hoşgeldin nassın baken
bende şimdi geldim ewe arkdaşların birinin abisi birinin kayınpederi wefat etmişti oraya gittik arkadaşlarla akşamada misafirim war gelemiyebilirim kızlarrr ...

selam kızlar nasılsınız...ben bu ay catlatma ignesi oldum ama cok umutsuzum offf kendimi temizlige verdim unutayım diye ama aklımdan cıkaramıyorum

cnm yorma kendini dewamlı yat dinlen allaha dua et bolbol bizlerde ediyoruz hepimiz içinn.....

ay kızlar ya hani beni 2 kez bebiş tutunamadan gitti ya ben kocişe kimseye söleme demiştim ama dururmu anasına sölemeden hatta ilk başta o bana ısrar etti sölemiyelim die tam olmamıştı zaten die ....ama anasına sölemişşş tabii ayaklı gazete herkeze yaymışşşş sinir oldum ya beni gören soruyooo şimdide pufff acayip moralim bozulduuu ...ama bana gelip bişey sorma huyu yok anasının o anca dedikodumu yapsın benim arkamdannn .....beni görünce zaten on karış suratla geziyooo ...hıhhhh bende çok meraklıyım ya o azgın suratını görmeye:88:

canım çok teşekkür ederim Allh razı olsun. demkki birbirimizi çok seviyoruz ki içimize doğuyor gerçektendua ediyorum tatlım inşallah tez zamanda Rabbim sanda nasip etsin tatlımmmm inşallahhhhhhhhh

amin inşallahhhh
kendiside şok taydı dün
6 haftalıkmış bebişi kandada baktırmış maşallah değeri yüksek
ayyyyy dün doktora gösterdim sonucumu. ben yanlış yorumlamışım
4haftalıkmış afedersiniz
inşallah
bak boşuna demiyorlar herşeyin bir vakti zamanı var diye
bak başak için vakit gelmiş

canım çok haklısınn gerçekten saman altından yapmışız. ama cidden biz karı koca yorganın altındakucağımızda birer laptop gece yarısına kadar oturuyorduk. demekki çocuk bööle yapılıyo..

kızlaaarrrrrrr yanlış yapıyomuşuz haberiniz olsunnnnnnnnnnn

kaçmadım cnm geçmişi okuyorum burdayım

nasılsınn cnmmm kocişim gelmiş şimdi çıkmam lazım yaa göüşemediktee pufff sen iyi olda yine görüşürüzz kocişin naptı süprizine ???
nasıl duygular yaşıyorsunnn ayyy maşallahhhh ayağını sağlam sürtte bizde arkandan koşarak gelelimm
kendine çk iyi bakkkk dikkat et dinlenn bolboll

allah seni emiii bide böle deneeylim ne kaybederiski peki yumurtlama gününemi denk gelmesi gereki:)

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)
sewinncc, hadisko+, basakss+, mood

heyoo heyooo
napıyonuz kızlarrr
başak kocan öğrendimi kız doktora gittinmi

çok sağol canım Allh razı olsun tez zmanda sana da nasib etsin cnm benimmmmm.

biberon emzik falan bende düşündüm ama doğmamış çocuğa daha fazla don biçmiyim dedim ayakkabı ve çorap yolladım.
inşallah sende yaparsın cnm. zaten evi yapmadan gtmeyi düşünmüyorum. eşim çağırıp duruyor ama.şimdlik burdayım sanırım.
dua ediyorum sizler içinnnnnnnn . çok fazla çalşma yapmana gerek yok
canım benim yaaaaa içine doğmştu evetttttt bense karın ağrılarım olduğu için hiç ihtiml vermemiştim. ama cuma günü dayanamadım eczaneye gittim. sonra koşa koşa eve geldim tüfekhaneye gittim. ellerim titreyerek yaptım. Rabbim tez zmanda sana da nasib eder inşallah cnm dua ediyorum sizlere..
testi ben kendim yorumlayıp 6 haftalık sanmıştım. doktora gösterdim dün. 4 haftalıkmş. eşimle bi ara halletmişiz ama ne ara bilmiyorum. çünkü çok nadir çalşma yapıyorduk. ve ben hiç yatmadan banyoya fırlıyordum.
özlleikle son 1ay böyle geçti.
o yüzden hiç kendini sıkma saatlerce yatacm diye. sadec zaman işi sanırım . zamanı gelince Rabbim ol deyince önüne bişi geçemiyor. ve ben daha 3 hafta önce doktorun iltihap söktürmek için verdiği ilaçları kullandım. herşeyde bir hayır vardır Rabbim çok büyük inanalım ve sabredelim Allah dayanma gücü versinnn. gerçekten çok istiyorum hepimiz yaşayalaım bu duyguları

pişt başak nasılsın canım nasıl gidio hamişlik tekme atıomu:)nasıl bir heycan anlat kızz

sağol cnm benim sonra görüşürüz tabiiiii

ayağımı bol bol sürtüyorum merak etme
allah seni emiii bide böle deneeylim ne kaybederiski peki yumurtlama gününemi denk gelmesi gereki:)
kucağa laptop alıp yanyana oturmak için yumurtlama gününü beklemeye gerek yok annnem . ayın her günü yapmamız gerek
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)
sewinncc, hadisko+, basakss+, mood

heyoo heyooo
napıyonuz kızlarrr
başak kocan öğrendimi kız doktora gittinmi
kızzz geçmişe takıldım yineeeeee

kocm dün aldı kargoyu. araı beni. bi kahkaha attıı sevnçten. sonra muhteşem bi haber bu dedi. çok sevindiğini görebildim ama saftirik gibi konuştu benimle bütün gün.

ne diyeceğini bilemiyor saf gibiydi. şoku atamamıştı heralde. ayakkabıları aldığında ellri titremiş ağlamamk için kendini tutmş. ama bu anlattıklarını canlı olarak görmek daha güzel olurduu.

kızlarrrr ben geldimmmm dra gittik geldik dr bebiş erkek gibi dedi ama 15 gün sonra net söylerim dedi haftayada ikili test sonucum çıkacak inş. oda iyi çıkar....

siz napıyosunuz canlarım nasılsınız?

ayyyy ne güzel tebrikler hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağınada alırsın inşallah

ayyyyyyyyy ne güzel yaaa bende çok duygulandımm evet şoku atamamıştır daha
önce böyle olmuştur
Allahım sağlıkla sıhhatle kucağınıza alacağınız günleride göstersin amin

başak doktor ne dedi kız alttanmı baktı keseyi gördünüzmü neler oldu bahsetsene :18::18:

geçmişe bakarsan görürsün gelip gelip sordum seni
bide tirip yapıyor ben burdayken sen nerdeydin
herifinmi alıyor neti elinden

he sorma ben 5 dk geçim uyuyan adam uyanıo bide akşamları bi bakım diorum kızlara dk verio tutuoda tabi ben kalkarmıyım kız bu arada bugün 3 ü bekliorum gelmedi daha gecemi gelcek ne eşim gidip gelip soruo ben de bi şok yaşarsam allah allah belinaysuyla beklioruzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…