çok sağol canım Allh razı olsun tez zmanda sana da nasib etsin cnm benimmmmm.
biberon emzik falan bende düşündüm ama doğmamış çocuğa daha fazla don biçmiyim dedim

ayakkabı ve çorap yolladım.
inşallah sende yaparsın cnm. zaten evi yapmadan gtmeyi düşünmüyorum. eşim çağırıp duruyor ama.şimdlik burdayım sanırım.
dua ediyorum sizler içinnnnnnnn . çok fazla çalşma yapmana gerek yok

canım benim yaaaaa içine doğmştu evetttttt bense karın ağrılarım olduğu için hiç ihtiml vermemiştim. ama cuma günü dayanamadım eczaneye gittim. sonra koşa koşa eve geldim tüfekhaneye gittim. ellerim titreyerek yaptım. Rabbim tez zmanda sana da nasib eder inşallah cnm dua ediyorum sizlere..
testi ben kendim yorumlayıp 6 haftalık sanmıştım. doktora gösterdim dün. 4 haftalıkmş. eşimle bi ara halletmişiz ama ne ara bilmiyorum. çünkü çok nadir çalşma yapıyorduk. ve ben hiç yatmadan banyoya fırlıyordum.
özlleikle son 1ay böyle geçti.
o yüzden hiç kendini sıkma saatlerce yatacm diye. sadec zaman işi sanırım . zamanı gelince Rabbim ol deyince önüne bişi geçemiyor. ve ben daha 3 hafta önce doktorun iltihap söktürmek için verdiği ilaçları kullandım. herşeyde bir hayır vardır Rabbim çok büyük inanalım ve sabredelim Allah dayanma gücü versinnn. gerçekten çok istiyorum hepimiz yaşayalaım bu duyguları