Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

canımmm çok sağolll vay be dmeek hepimizi biliyorsun . keşkem daha çok katılsan aramızaaa.

canım kaynanam aramadı bile hala şaşıyorum hiç beklmezdim ondan. annem mutluluktan ağlamış eşimle kouşurken. bu bana yeterrr

vay be böyle insanlar olunca üzülüyorum. biz birbirimizi tanımamıza rağmen sevinçlerimizi üzüntülerimizi paylaşıyoruz.o bir de senin ailen boşver hiç takma...

hepiniz allaha emanet olun...

canlar mrhb nasılsınız başak sağlıkla kucakla bebeğimmm çok sevindim çokkk:32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32:kızlar annem anjiyoldu:26::26::26: bahar temizliği falan derken gelemedim kaç gündür:50::50::50::50: birde spora başladım bir kaç kilo vereyim diyeeee:16::16::16::16::16::16::16: HER YERİM TUTULDU YAFFFF :18::18::18::18::18:bu kadra hareketli hatunum (hiç bir yerde durmam)yinede hamış vicudum :17::17::17::17::17:ama olsun filinta gibib olcağım inşşşş:32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32:HERKESİ :54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

Selaam ben geldiim :3: aa gene kimse yook şansıma tüküreyim emiii.. :30::14: tüh yaa başağıda kaçırmışım neyse bende bugün saçımı boyattım fönde çekti kuaför arkadaşım kaş bıyıkda aldı ooh kendime geldim vallaa aldığım nboya gerçi biraz koyuymuş ama açılır heralde rengi daha neysem hadi gelinde sohbet edelim biras yaa özledim sizlerii :16:

canlar mrhb nasılsınız başak sağlıkla kucakla bebeğimmm çok sevindim çokkk:32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32:kızlar annem anjiyoldu:26::26::26: bahar temizliği falan derken gelemedim kaç gündür:50::50::50::50: birde spora başladım bir kaç kilo vereyim diyeeee:16::16::16::16::16::16::16: HER YERİM TUTULDU YAFFFF :18::18::18::18::18:bu kadra hareketli hatunum (hiç bir yerde durmam)yinede hamış vicudum :17::17::17::17::17:ama olsun filinta gibib olcağım inşşşş:32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32:HERKESİ :54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

çok geçmiş olsun canım yaa allah annene acil şifalar versin canım benim :26: umarım iyidir durumu :16: sende kendini çok yorma tatlım yaa dikkat et sen yinede kendine :34::38:

inşallah neşeylee yumurtlayıp zevkle doğurcaz tek tekkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:16::16::16::16:

kızlar benim çıkmam lazım geç olmadan gideyim eve malum internet cafeden giriyorum. hergün gelmeye çalışıyorum ama bazen fırsat bulamıyorum yarın gelirim inşalah.

fazla hareket edince kasıklarımda ağrı oluyor. yorulmama gerek sanırım.

sizleri seviyommm..Allah'a emanet olunn Kucaklarımız eteklerimiz paçalarımız dolsun inşallahhh:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

evet canım kendini fazla yormaman lazım dikkat et kendinede bebişede karşılamadık bu seferde malesef yaa yarım saat farkla kaçırmışım senii :50::14: neyse artıkın eve döndüğünde gece gündüz bol bol görüşürüz canım yaa :16: bizde seni çook seviyoruz canım yaa aaamin inşallah bizimde yakında önce göbişimiz sonrad kucağımız dolar :16::16::16:

canımmm çok sağolll vay be dmeek hepimizi biliyorsun . keşkem daha çok katılsan aramızaaa.

canım kaynanam aramadı bile hala şaşıyorum hiç beklmezdim ondan. annem mutluluktan ağlamış eşimle kouşurken. bu bana yeterrr

aaa saaahiimiii :53::53::53::30::30::30: insan bi ararda kutlar yaa bak sen şu kaynanayaa bence seni kıskanmıştır oo el üstünde tutar ya şimdi senin kocişin falan senii ondandır kesin oo :19::19: ooh sende hamişliğini kullan yaptır kızım istediğini aç gözünüdee :20: ooh keyfine bak canım sen hamişliğinin tadını çıkaar :16::46::1:

yok canım ne doğurması 15 aydır uğraşıyoruz. ben sabredenler kulübünde yazıyorum.nete az girebiliyorum. kendi topiğimle sizin topiği takip etmeye çalışıyorum.siz gece geç vakitlerde yazdığınız için yazamıyordum.hemen hemen hepinizi biliyorum.hepiniz çok şekersiniz.kib çok yorma inş. sorunsuz bir hamilelik geçirirsin sağlıklı bi şekilde allah bebişini kucağına almayı nasip etsin(kaynananan ne tepki verdi sevindiler mi çok merak ediyorum:)))))

kız madem biliyon hepiciğimizi sevdinde bizi niye katılmadınki sende aramızaa :34: katıl tatlım hem beraber kaynatalım :52::52:

inşallah canım Rabbim tez zmanda sana da yapmayı nasib eder yap tabii unutulmaz bi hediye olsunnnnn. inşallah kalırsın biran önceee inşallahhh:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

sağol kuzummm seni daha iyi anlıyorum artıkkk:16::16::16:karnın çıktımı senin

çilek mi yiyim kuzummm. teşekkür ederimm tavsiyen için. hormon vardır diye almadım çlek. aslında düşündüm ama. gerçi artık herşeyde hormon var insan çekiniyor yerken. ama yiycem tatlım tamam. başka bildiklerin varsa paylaş benimle ne yeyip ne içeceğimi şaşırıyorum. çok garip duygular içindeyim gece düşünmekten uyuyamıyorum tatlım inşallah bu duyguları tez zmanda sen deyaşarsında görürsün :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:. anlatamıyrum çünkü

sağol canım benimm çok sağol Allh razı olsun. bu arada ben yanlış yorumlamışım tatlım doktra gösterdim sonucumu dün 4 haftalık didi:17::17::17::17:

gördüm cnm görmez olurmuyum ama çok geç olmştu cevap yazmadan çıktım kusura bakma. hatta ceva yazmaadıklarımdan özür dileyip gittim. tavsiyererin için çok sağoll kuzummm hepsini yapmaya çalışıyorum yavaş yavaşş dedikleriinize uyuyorum. inşallah sende kendinde uygularsın bunları :16::16::16::16::16::16::16::16::16:

canım yaa çok mutlu ediyosunuz beni vallaa Allah razı olsun inşallah kendin bizzat hissedersin tez zmanda Rabbim daha fazla bekletmesin seniii:16::16::16:

yok canım önemli diil gördüysen sorun yok zaten :34: hele bi olsun ben neler neler uygularım merak etme sen :1::16:

he sabaha kadar uyutmuyo pek bi yaramaz mercimekim:1::1::1::1:

tatlım dün ne yaptığımı anlatayaım. dün sonucumu doktora gösterdim 4 haftalıkmşş

(sewiccimm 4 haftalıkmşş ben yanlış yorumlamışım:17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17:)

alttan bakamdı çok şükür. ulrasonla bakalım dedi doktor. 15dk boyunca baktı baktı baktıı çok silik gözüküyor normalde net olması lazım dedi. haftaya tekrar test yapalım. diyerek benim moralimi alt üst etti. ben haftaya kadar nasıl bekliycektim.

hemen başka hastaneye gitim. ultrasonla baktı doktor gayet net gözüküyor dedi. resmini filan verdi 15gün sonra kalp atışlarını duymaya gel dedi

heyecana gelince önce biraz korktum sevindim heyecanlandım saflaştım ne hissedeceğimi bilemediğim için.

ama yavaş yavaş oturuyo hislerim sanırım:1::1::1:sabah çok erken kalkmş olmama rağmen geceleri bir türlü uyuyamıyorum. aklımdan çıkmıyor.
ne bilim canım yaaa Rabbim tez zmanda yaşatsın da kendin hisset inşallah ne diyeceğimi vallahi bilmiyorum

hıh bu doktorlarada güven olmuyo yaa bana biri dediydi 12 milim öteki dediydi 19 milim naapcağımı şaşırdıydım vallaa :26: bu ay gene olmayacak sanırım fazla büyümemiş çünkü :50:
bidahaki aya 2 klomen kullancam bakalım günde umarım işe yarar yaa :26::16:

hb canim, ben de yalnizim gel oturalim birlikte bi cay demler iki lafin belini kirariz :32::32::32::32:

tamam canım geleyim içelim valla kısırda yapmıştım bugün onuda getiririm çayla yeriz :34: belinayda gelmişte bakıyo anca ordan hıh yalnız bıraktı beni buydaa insan bi konuşuur :19:

tamam canım geleyim içelim valla kısırda yapmıştım bugün onuda getiririm çayla yeriz :34: belinayda gelmişte bakıyo anca ordan hıh yalnız bıraktı beni buydaa insan bi konuşuur :19:

gecmise takilmistir canim, bende merak ediyorum kirmizilarindan bi haber var mi onun.. oooh oh getir canim ama ben anca sonra yerim, simdi tika basa doluyum :9::9::9::9: saka bi kenara canim mercimek köftesi cekti yaaa :56::56::56::56: ben yarin bi yapayim da yiyelim.. ya benim de karnim agriyo offf yine gelcek bu kirmizilar sanirim :14::14::14::14:

gecmise takilmistir canim, bende merak ediyorum kirmizilarindan bi haber var mi onun.. oooh oh getir canim ama ben anca sonra yerim, simdi tika basa doluyum :9::9::9::9: saka bi kenara canim mercimek köftesi cekti yaaa :56::56::56::56: ben yarin bi yapayim da yiyelim.. ya benim de karnim agriyo offf yine gelcek bu kirmizilar sanirim :14::14::14::14:

hmm test yapcam falan diyodu galiba en son negatif çıkmış galiba ama daha kırmızılardan bi haber yok sanırım :26: tamam getiriyim canım sonrada yeriz :34::1: ooh yapta afiyetle ye canım :34: kaçıncı gününki bugün yakında geliyo seninkiler? :26: valla benimde bugğn 24.günüm falan daha 8-10 gün var heralde benim adetime yumurtlama dönemini atlattım sanırım oy bu aylık husayı attım üstümden elimden geleni yaptım vallaa hadi hayırlısı :26:

kızlarrr napıyonuz bakalım. ben bu ara pek giremedim işlerim yoğundu özledimm sizleriii. doktor kontrolüne çok az kaldı ama ben dayanamıyorummm bebişi biranönce görmek istiyorummmm. sizler nasıılsınızz

çok sağol canım Allh razı olsun tez zmanda sana da nasib etsin cnm benimmmmm.

biberon emzik falan bende düşündüm ama doğmamış çocuğa daha fazla don biçmiyim dedim:17::17::17: ayakkabı ve çorap yolladım.
inşallah sende yaparsın cnm. zaten evi yapmadan gtmeyi düşünmüyorum. eşim çağırıp duruyor ama.şimdlik burdayım sanırım.
dua ediyorum sizler içinnnnnnnn . çok fazla çalşma yapmana gerek yok :9::9::9::9::9::9:
canım benim yaaaaa içine doğmştu evetttttt bense karın ağrılarım olduğu için hiç ihtiml vermemiştim. ama cuma günü dayanamadım eczaneye gittim. sonra koşa koşa eve geldim tüfekhaneye gittim. ellerim titreyerek yaptım. Rabbim tez zmanda sana da nasib eder inşallah cnm dua ediyorum sizlere..
testi ben kendim yorumlayıp 6 haftalık sanmıştım. doktora gösterdim dün. 4 haftalıkmş. eşimle bi ara halletmişiz ama ne ara bilmiyorum. çünkü çok nadir çalşma yapıyorduk. ve ben hiç yatmadan banyoya fırlıyordum.
özlleikle son 1ay böyle geçti.
o yüzden hiç kendini sıkma saatlerce yatacm diye. sadec zaman işi sanırım . zamanı gelince Rabbim ol deyince önüne bişi geçemiyor. ve ben daha 3 hafta önce doktorun iltihap söktürmek için verdiği ilaçları kullandım. herşeyde bir hayır vardır Rabbim çok büyük inanalım ve sabredelim Allah dayanma gücü versinnn. gerçekten çok istiyorum hepimiz yaşayalaım bu duyguları

basak annem senın adını okadar mutluyum ki bitanem inl bebeginin kalp atıslarını duyarsın tatlım ya okadr mutluyum kı senın adına:16::16::16::16::16:
bid ekuzum burda hangi dok gidiyosun:44::44::44::44::44:
bu arada kaynan neden aramadı hiç anlamadım ya :47::47: sinir şeyy

bengisı geçmıse bakyodum kuzum:38::38: nasılsın bebgimm
regen halan gelen giden yokk bende kız karnın agrıyo diye aglama bak başakda öyle diyidu inş sende hamişsindir:16::16::16::16:

hmm test yapcam falan diyodu galiba en son negatif çıkmış galiba ama daha kırmızılardan bi haber yok sanırım :26: tamam getiriyim canım sonrada yeriz :34::1: ooh yapta afiyetle ye canım :34: kaçıncı gününki bugün yakında geliyo seninkiler? :26: valla benimde bugğn 24.günüm falan daha 8-10 gün var heralde benim adetime yumurtlama dönemini atlattım sanırım oy bu aylık husayı attım üstümden elimden geleni yaptım vallaa hadi hayırlısı :26:

evet canim ben de öyle elimden geleni yaptim, gerisi allaha kalmis :31::31::31: benim persembe günü canim, gögüslerim agriyo ve oturup kaldikca da rahim kasilmalari oluyor, zaten kirmizilar baslayinca cekiyorum ilk biraz sonrasi kolay.. bakalim gecikme olmadan gelsin diyorum ya, gecen sefer gece gelmisti hem de cok agriyla, sabaha kadar uyuyamistim üzüntüden, diyorum sabahtan gel nolur geleceksen :1::1::1: benim 1 sene öncesine kadar öyle güzeldi ki adet düzenim, tam 31.günü sabahi gelirdi, üstelik de dk hapi kullanmadim ben.. simdi ooohhh... iki gün gecikse bile razi oluyorum bi keresinde iki ay adet görmedim ya :30: bakalim senden ne gibi haberler alicaz :16::16::16::16:

kızlarrr napıyonuz bakalım. ben bu ara pek giremedim işlerim yoğundu özledimm sizleriii. doktor kontrolüne çok az kaldı ama ben dayanamıyorummm bebişi biranönce görmek istiyorummmm. sizler nasıılsınızz

slm kselmın nasılsın kuzum bizde seni özledik:38::38: kontrolun nezman tatlım zaman gecmıyodur sana evde bı oltrasyon aletı olsada 9 ay boyunca bebgımıze ıstedıgımzde baksak :60:

ah canıım kız ne ara 3 aylık oldu o yaa maşallah nede çabuk büyüdü kerataaa :nazar::16: kız göbişin çıktımı pekii? :49::1: ay yaa bende bebiş istiyooom :84: valla kim olsa görmek isterdi canım yaa çok haklısın vallaa ay ne güzeeel :16::16::16:

Back
X