Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

uynadı abla :60:
senınkıde zor abla ya benım kocıs kıskanc oldugu ıcın benı tek basına bıyere yollamıyo hele bugun carsıda beklıyodum kocısı ana 2 tane hayvan ş.... güya laf attı normalde ck gucluyum ama tek olunca korkagın tekıyım kendımı tutum baktım karsıdan kocıs gelıyo yanına gıdıp sarılıp bi agladım:14: bu olydan snra zaten kocıs benı asla dısarı cıkkarmaz:25::25:

benimki gönderir yanımda biri olduğu zaman gecenin 12 sine kadar gezeyim bişey demez yeterki yanımda güvendiği biri olsun
sende niye kocişine hissettiriyon bak şimdi yalnız biyerede göndermeyecek

izinde nereye gidiyoznu bebgım ya inş bebgın tutumusturda calısmalarla ugrasmassın :16::16::16::16:
basak ne dıyo yumurtala falan fark etmez yapın gıtsın dıyo kız dırek banyo oluyormus bak bebısı tuttu kafana takma bu kadar:16::16:

bende o hastaneyı sevmıyorum ya bana kis var dedı ilac verdı onun üstüne 3 dok gittim hiç biri kıs var demedı yumrtam catlamamıs o kis gibi görükür dedi

canım test cızgısı tam ortada oldu bılemm belkı bozuktur belkı ben kendımı kanrıyomdur tatlım cok heycanlıyım ama negatf cıktı beklıyorum gelmese dogru kan verecem:10::10:

canım 15inde izne ayrılcak inşallah 16sı gibi kapadokyaya geziye gitcez turla 1-2 gün kalıp döncez 19unda antepe gitcez 1 hafta falan kalıp çankırıya annemlerin yanına gitcez bi 3-5 günde orda kalıp annemlerle beraber buraya gelcez işte canım :34: bu sürede nete giremiycem maalesenef kaynanamlarda net yok ama çankırıdayken fırsatım olursa girerim merak etmeyin :34::21:

bence sen hamiş kaldın ondan haylaa çift çizgi çıkıyoo içime doğduuu :16::16::16::1: kuzum iğneyi ne kadara aldın doktorun özeldemi devlettemi nereye nasıl vurdurdun biraz anlatırmısın canım :16::16:

ayy canım ya agzından bal damlıyo inş allah söyletmiştir ama daha cok yeni ondan cıkcanı sanmıyorum :16: :54::54::54::54:hayırlısı olsun hepimiz icin dualarımdasınız :49::49:...anlatırım tabi igneyi eczaneden 75 tl ye aldım özel doktora gidiyorum..doktorumun dedigi günde de acilde hic para ve işlem yapmadan vurdular canım:34::34::34:

amaa ikiz olabilirmi dersiin :53::53::30: banada yüksek gibim geldiydi değeri demek ondan olabilirmiş :46: ay ne güzeeel kız başak milletten ikiz olursa tekini istiyodu bizde ondan isterik vermezsede tekini çalarık :60::60::34:
evet cnm ikizlerde hcg değeride yüksek oluyo,,valla kız ikizse alırız birini nolcak sankii bitane var onda zatennn:60:

siz nerde oturuyorsunuz ki sincandaki o hastaneyi biliyorsunuz kizlar???? :44::44::44::44::44:

evet ben de cok iyi seyler duymadim o hastaneyle ilgili olarak tek degil zaten subesi var onun..
ben elvankentteyim canımmm... sende biliyosun he buraları???

iyi geceler tatlım:16::16::16::16:

suan ıcımde bulundugu durum ya aglamak geliyo ıcımden ya gülmekk:27::27::27::27:

kırmzılar gelecekse gelsede bende bu sıkıntıdan kurtulsam:25::25:
ruh halini demiyorum kııızzzzz:1::1: başka belirti ne bileyim sopa yutmuş gibi filan hissediyomusun mesela:) yada karnında tuhaf sancılar kasıklarına doğru şöyle... ayrıca çağırma kırımızılar gelmeyecekler niye gelcekse gelsin diyosun aaaaa bırak gelmesiiiinnn:1:

Son düzenleme:
benimki gönderir yanımda biri olduğu zaman gecenin 12 sine kadar gezeyim bişey demez yeterki yanımda güvendiği biri olsun
sende niye kocişine hissettiriyon bak şimdi yalnız biyerede göndermeyecek

benım de bı huy var yabımda bırı yuksek sesle konussa ben otrr aglarım bana sert baksa ne bılım bole bıseyle karsılasmadıgım ıcın hemen agladım zaten soylemesemde bıyere yollamıyokı bızım buraun cevrsı pıslık kendım bıle tek gtmıyorum:25:

oynatmaya az kaldı doktorum nerde bir kırmızılı yüzünden çıldıracağım:24::24::24::24::24:

:60: :60: :60: :60:

canım 15inde izne ayrılcak inşallah 16sı gibi kapadokyaya geziye gitcez turla 1-2 gün kalıp döncez 19unda antepe gitcez 1 hafta falan kalıp çankırıya annemlerin yanına gitcez bi 3-5 günde orda kalıp annemlerle beraber buraya gelcez işte canım :34: bu sürede nete giremiycem maalesenef kaynanamlarda net yok ama çankırıdayken fırsatım olursa girerim merak etmeyin :34::21:

bende kapodokyayı cok merak edyoorm hengı tula gıdeceksınız ohh ordan oraya ne gusel gezcenn:21::21::21::21::21::21:

ruh halini demiyorum kııızzzzz:1::1: başka belirti ne bileyim sopa yutmuş gibi filan hissediyomusun mesela:) yada karnında tuhaf sancılar kasıklarına doğru şöyle... ayrıca çağırma kırımızılar gelmeyecekler niye gelcekse gelsin diyosun aaaaa bırak gelmesiiiinnn:1:

kiz ben ankaraliyim nasil bilmeyim :1::1::1::1: su an yurtdisinda yasiyorum ama dogma büyüme ankaraliyim. yaza geliyorum insallah :16::16::16: gelmistim elvankente arkadasimla.. bi kac yerini görmüstüm cok güzel müstakil evler felan vardi..

evet cnm ikizlerde hcg değeride yüksek oluyo,,valla kız ikizse alırız birini nolcak sankii bitane var onda zatennn:60:

suan yoktu ama 1.2 hafta önce sag kasııgm cok agrıdı bende hatta kismi var dedım kendı kendıme gecenler de karnım falan agrıyodu hafıf şişlik var sürekli idrar cıkıyorum bide cok üşüyorum ellerim ayaklarım:2:

kiz ben ankaraliyim nasil bilmeyim :1::1::1::1: su an yurtdisinda yasiyorum ama dogma büyüme ankaraliyim. yaza geliyorum insallah :16::16::16: gelmistim elvankente arkadasimla.. bi kac yerini görmüstüm cok güzel müstakil evler felan vardi..
aaa ne güzel evet hatırladım yazın gelecektin özür dilerimm:16::16: güzel canım buralar alıştım ben seviyorum biraz kalabalık ama olsunnn:)

suan yoktu ama 1.2 hafta önce sag kasııgm cok agrıdı bende hatta kismi var dedım kendı kendıme gecenler de karnım falan agrıyodu hafıf şişlik var sürekli idrar cıkıyorum bide cok üşüyorum ellerim ayaklarım:2:
canım valla üşüme kısmını bilmiyorum ama diğer belirtiler hamilelikten de olabilir,adet sancın filan nasıl oluyo belirtilerin bilmiyorum ama hamilelik adına güzel belirtiler yaşıyosun canım.... neyse bekleyip görücez inş.hamişsindir.

canım valla üşüme kısmını bilmiyorum ama diğer belirtiler hamilelikten de olabilir,adet sancın filan nasıl oluyo belirtilerin bilmiyorum ama hamilelik adına güzel belirtiler yaşıyosun canım.... neyse bekleyip görücez inş.hamişsindir.

canım hamilelikle gebelik belirtisi aynıymış bu yüzden umutlanmak istemiyorumm rabbim inş nasip eder hepimize yarında gelmese kan vercem bakalım uzun zmandır gecıkme olmaıstı 1 gün gecikmesi bile bana umut:17::17:

glukofen erken adet görmeni sağlamaz ben 1 seneden fazla kullandım öyle bir etkisi olmadı

iyi gecelr

dumancım merhaba

iyi yapmissin hayatim calis calis calismaktan zarar gelmez :17::17::17:

kis ben evlendikten sonra degil, bebek istedigimden beri düzensizlik basladi isin komik tarafi da o zaten.. dr diyo stres diye, ben de inaniyorum ama ne bileyim..

hayirlisi olsun tatlim, allahim kismet edecegi saglikli hayirli bebisler versin bi seneyi gecti bekledim bakalim daha fazla beklemek istemem ama hayirlisiysa böylesi napabilirim dimi?? sen yine de calismanin ucunu birakma bazen kücük bi ihtimal de olsa cift yumurtlama olabiliyor bazen de gec.. elinde geleni yap :34:

tamam canim bekle biraz daha, yalanci negatif de olabilir ya da bi gecikme, ben kendim cok gecikme yasadigim icin biliyorum ne kadar zor bi durum oldugunu..

canım peki sen ne için kullandın? sende hiçmi bişeye etkisi olmadı bi topikte okudumda zayıflatıcı etkisi varmış soonracığımaa adeti düzene sokuyomuş yumurtaları büyütmeyede yarıyomuş falan filan diyoduu :26: benim yumurtaları büyütmesi için vermişti doktorum inşallah bi işe yarar :16:

:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18: korkuyorummmm

:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1: mutluyumm

:21::21::21::21::21::21::21::21::21: icimden oynamak geliyoo

:14::14::14::14::14::14::14::14::14: aglamakkkkkk

:84::84::84::84::84::84: hemde bagıra bagıra aglamak geliyoo
:122::122::122::122::122: şimdide zıplamak :124::124::124::124: oynamak

:44::44::44::44: ama kafam cok karısık

kızlar şuan icide bulundugum durum buu

kendımı delırmıs hısedıyorumm:101::101::101::101::101::101: bu sonuc cıkana kadar inş dayanabılırım :27::27:

canım hamilelikle gebelik belirtisi aynıymış bu yüzden umutlanmak istemiyorumm rabbim inş nasip eder hepimize yarında gelmese kan vercem bakalım uzun zmandır gecıkme olmaıstı 1 gün gecikmesi bile bana umut:17::17:

canım benim yaa herşeye hazırlıklı olmak lazım ama inşallah hamişsindir güzel haberler bekliyoruz senden ok..

iyi geceler kızlar ben çıkayım artık öpüyorum hepinizi...

bende kapodokyayı cok merak edyoorm hengı tula gıdeceksınız ohh ordan oraya ne gusel gezcenn:21::21::21::21::21::21:
bilmiyomki yaa hangi turla kocişim ayarlayacaktı bakalım sanırım bedava gitces tanıdıkmış galiba diyomuş sizi suraya buraya yollayalım komutanım nereye isterseniz falan diye öyle yaani bedavaya gidersek süper olurdu :16::16:

evet evet alalım :46::52::52: ben istiyom mutlakaa ama sanırım en çok nazo abla hak ediyo sabrı için yıllardır bekliyo onamı versekki 2. bebişi :34::26: inşallah nazomuzada en kısa zamanda kısmet olur dünya tatlısı nur topu gibi bi bebiş :16::16:
ayy canım ya agzından bal damlıyo inş allah söyletmiştir ama daha cok yeni ondan cıkcanı sanmıyorum :16: :54::54::54::54:hayırlısı olsun hepimiz icin dualarımdasınız :49::49:...anlatırım tabi igneyi eczaneden 75 tl ye aldım özel doktora gidiyorum..doktorumun dedigi günde de acilde hic para ve işlem yapmadan vurdular canım:34::34::34:

ne bilem diyolar ya canım gebelik ovulasyonlada anlaşılıyo diyolarda ama şimdiden olmuyodur heralde dimi? :26: madem çift çizgi sen noolur noolmaz çalış canım biraz daha belkim hayla geçmemiştir yumurtlama dönemin :26:

canım benim yaa herşeye hazırlıklı olmak lazım ama inşallah hamişsindir güzel haberler bekliyoruz senden ok..

iyi geceler kızlar ben çıkayım artık öpüyorum hepinizi...

kırmzılar gelse zamanında üzülmemde gecıkırde umutlanırsam işte ozma cok üzüürüm cünkü kana gidipde nagatıf görmek istemiyoru :14::14:

iyi geceler tatlımm:16::16::16::16::16:

:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18: korkuyorummmm

:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1: mutluyumm

:21::21::21::21::21::21::21::21::21: icimden oynamak geliyoo

:14::14::14::14::14::14::14::14::14: aglamakkkkkk

:84::84::84::84::84::84: hemde bagıra bagıra aglamak geliyoo
:122::122::122::122::122: şimdide zıplamak :124::124::124::124: oynamak

:44::44::44::44: ama kafam cok karısık

kızlar şuan icide bulundugum durum buu

kendımı delırmıs hısedıyorumm:101::101::101::101::101::101: bu sonuc cıkana kadar inş dayanabılırım :27::27:
ohhhhhhhh sabahlarrr olmasınnnnnnnnnnnnn:32::32::32: sana zaten zor gelir sabah böyle giderse ;))) yarın kaçta yaparsın testi kız ona göre nete girip bakayım

Back
X